Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Splatoon 2

Featured Replies

Opublikowano

Special o nazwie Baller świetny :D

Splat Brella jeszcze lepsza

Edytowane przez funditto

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 66,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

Opublikowano

no fajnie to wyglada. jak splatoon ;p bedzie grane za 3 tygodnie :)

salmon run tylko w okreslonych godzinach i dniach? wtf :/ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

jakie to bedzie rozbudowane o_O , jakie to bedzie doyebane O_o

no i apka na komorke z party i voice chat bedzie chyba debiutowac wraz z splatoonem

szkoda jedynie, ze ta horda bedzie o okreslonych godzinach - po chuy takie ogranicznie?!

Opublikowano

Splatfest 15 :D...

No nie..ja 15 na spływ jadę.......

Edytowane przez funditto

Opublikowano

splatfest przed premiera gry :D ale... po co? 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

predemo splatfestu 15 lipca :D

Opublikowano

W jedynce też było tydzień przed premierą. Pewnie chcą sprawdzić obciążenie serwerów

Opublikowano

jakie to bedzie rozbudowane o_O , jakie to bedzie doyebane O_o

akurat w gearach niewiele zmian wzgledem jedynki ;p 

W jedynce też było tydzień przed premierą. Pewnie chcą sprawdzić obciążenie serwerów

a to nie kojarze. spoko, fajnie bedzie pograc tyg przed premiera :) 

no ogfolnie spoko, po prostu bigger, better, more badass. taka bardziej rozwineita jedynka, szkoda, ze nie pokusili sie o wiecej jakichs radykalnych zmian no ale po co zmieniac cos, co dziala? czekam na splatfesta a tydzien pozniej szalejemy w fullu ^_^ 

Opublikowano

splatfest bedzie przez cale 4h wiec nie poszelejesz, a po premierze mam nadzieje, ze wspolnego granie nie umrze jak przy mk8d gdzie przetrwalo tylko weekend majowy praktycznie

Opublikowano

nadzieja umiera ostatnia ;) 

Które to będą godziny w naszym kraju?

jeśli dobrze ogarniam, to 3PM 15 lipca pacific time to nasze 00:00 16 lipca :frog: to pograne 

Opublikowano

Nintendo potwierdziło, że Splatoon będzie dostawać update'y przez rok, a Splatfesty będą się odbywać przez dwa lata

Opublikowano

Updatey w sensie mapki i inne szmery bajery?

Opublikowano

Splatfest w Europie będzie w innych godzinach, od 18 do 22, 15 lipca :)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Pobrałem ten Splatfest i..tryb treningowy działa już teraz.. hub i wybór teamu też

Obczajcie też budkę z jedzeniem - nie przypominam sobie tego w jedynce

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Jakoś grafiki w tym splatfeście w porównaniu do ostatniego to niebo, a ziemia. Zwłaszcza w trybie telewizora, gra jest po prostu śliczna.

Opublikowano

no bo podniesli rozdzialke do pelnego 1080p m.in :cool: nie moge sie doczekac az splatfest ruszy 

Opublikowano

to też, ale jest jeszcze lepsze oświetlenie i cudowny user interface. jedynka wygląda przy tym jak wersja beta. czuję, że Splatoon 2 zarządzi, a już przy jedynce bawiłem się szampańsko.

Opublikowano

Ano, te samo bieganie po tej uliczce z sklepami, jakby ktos mi powiedzial, ze to demko jakiejs gry z ps4 to bym uwierzyl, a przy full hd jeszcze 60fps

Opublikowano

to też, ale jest jeszcze lepsze oświetlenie i cudowny user interface. jedynka wygląda przy tym jak wersja beta. czuję, że Splatoon 2 zarządzi, a już przy jedynce bawiłem się szampańsko.

ano, będzie szampańska zabawa, na pewno lepsza nawet niż na Wii U bo tu wszystko wydaje siębyć po prostu lepsze. może nawet zagramy więcej niż 2 mecze na forumku razem hehehe :D 

Opublikowano

Yhy z Toba wiecej niz dwa mecze i moze na party...yhy

Opublikowano

no co ja zrobie, ze wole pobawic sie singlem niz multikiem? w mk nadal zdecydowanie czesciej robie grand prixy singlowe :dunno: a w splatoon i tak najpierw bede cisnal singla, prawie nie tykajac multi 

Opublikowano

no co ja zrobie, ze wole pobawic sie singlem niz multikiem? w mk nadal zdecydowanie czesciej robie grand prixy singlowe :dunno: a w splatoon i tak najpierw bede cisnal singla, prawie nie tykajac multi 

39b9dda3c6ca148929a20c3ecdc06a6f.jpg