March 14, 20179 yr Mam nadzieję, że nie tylko ja czekam na sequel jednej z lepszych strzelanek ostatnich lat Demo już jest do ściągnięcia w USA, u nas jeszcze nie. Testy zaczynają się 24 marca.
March 14, 20179 yr Err... Splatoon to nie jest żaden ochłap. To jest serio jedna z najlepszych strzelanek online ostatnich lat.
March 14, 20179 yr Na tej konsoli bez gier każdy ochłap dobry No chyba ze szybciej mi padnie. oho ktoś tu nie doświadczył zaje,bistości splatoona
March 14, 20179 yr Splatoon sztocik gierka. Gdyby nie ragus to bym nigdy nie zagrał i by mnie ominęła jedna z ciekawszych gierek ostatnich lat. Oby dwójka to nie było tylko odcinanie kuponów.
March 15, 20179 yr Splatatqtatatatatatata, dawać mnie to już! I'm a kid now, I'm a squid now! Na wiiu sporo grałem, ale potem kupiłem Xboxa one i przestałem prawie w ogóle na wiiu grać ale splatoon robił robotę liczę na bardziej rozbudowanego singla i kolejna dawkę epickiej muzyki siostrzyczek Edited March 15, 20179 yr by Rayos
March 15, 20179 yr Jedynka miała naprawdę fajnego singla i wspominali o kompletnie nowej kampanii więc nawet tym jestem ciekaw. No i na plus bo ponownie po premierze wszystkie DLC i inne aktualizacje będą kompletnie za free a jedynka w ciągu roku trochę się obłowiła w mapy, ciuszki i bronie.
March 15, 20179 yr Kampania w jedynce była naprawdę porządna, ale mało kto zwracał na to uwagę, bo multi było tak zayebiste.
March 15, 20179 yr na plus bo ponownie po premierze wszystkie DLC i inne aktualizacje będą kompletnie za free a jedynka w ciągu roku trochę się obłowiła w mapy, ciuszki i bronie. "trochę"
March 15, 20179 yr W sumie to jestem ciekaw tej gry, w jedyneczkę nie grałem więc postaram się załapać na te testy.
March 16, 20179 yr Wiadomo czemu Japonia i USA już,mają do pobrania betę, a Europa jeszcze nie? Już jest. Właśnie pobrałem.
March 17, 20179 yr Gdzieś chyba czytałem, że w ciągu tych 3 dni będzie tylko kilka jedno godzinnych testów. Dobrze kojarzę?