dawdi17 57 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ja poczekam na pierwsze opinie retailowej wersji. Jako, że głównie myślę o tej grze jako fajnej aktywności przy używkach, czeka mnie zakup dodatkowej pary Joy-conów, a nie będzie to chyba szpil, który mnie do tego przekona. Raczej nie trzeba będzie długo czekać na używane egzemplarze na rynku :) Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 W aktualnym testpunchu będzie można grać Twintelle, doszła nowa arena i pojawił się boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 ciekawe czy spatch'uja w pelnej tylek twintelle xDD fajnie sie w to gra ale skromnosc trybow dla pojedynczego gracza sprawia, ze na bank nie wezme na premiere bo jestem pewien, ze po multi z randomami w sieci znudzilo mi by sie to bardzo szybko, ze w sumie tu sie combosow czlowiek nie uczy jak w innych bijatych btw do czego to doszlo, ze arms wyglada lepiej niz tekken7 czy sf5 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ja biorę na premierę pobawię się 2 tygodnie i prawdopodobnie puszczę dalej, no chyba że gra spodoba mi sie na tyle mocno że warto będzie zostawić na dłużej. Może nawet uda się pograć w tym czasie z forumkiem. Miesiąc po premierze pewnie już wszyscy zapomną o tej grze tym bardziej że wychodzi splatoon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 A mi się podobało, zwłaszcza w opcji dla dwóch graczy kiedy razem można było stłuc przeciwników. Pamiętajcie, że demo udostępnia tylko mały fragment gry, która będzie oferowała więcej trybów, zawodników i aren. Najważniejszy z tego będzie chyba tryb turniejowy podobny do tego ze Splatoona. Również podobnie do Splatoona do gry będą wychodziły aktualizacja dodające nową zawartość. I teraz pytanie do was. Gdzie jest najtańszy preorder z wysyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wydaje mi się, że najtaniej na KiGu znajdzeisz, jak zywkle. Witam nowego nintendofana :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Recenzje pojawią się w ten piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 http://www.metacritic.com/game/switch/arms?ref=hp Już są. 80 punktów przy 30 recenzjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Po demku spodziewalem sie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Recenzja Archona. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) US Gamer: "gra ma wiele rzeczy łatwych do pokochania, ale też niestety wiele łatwych do zapomnienia. Po roku zaplanowanych dodatków, wyobrażam sobie, że Arms będzie drastycznie odmienną grą. I pełniejszą. Jak na razie, chociaż jest potencjał z wieloma warstwami głębi, podstawowa rozgrywka ma po prostu za mało zróżnicowania pomiędzy wieloma brońmi i postaciami, by doświadczenie na długo mogło pozostać świeżym". Polygon: "Gra tętni poziomem kreatywności i wyrafinowania w mechanice typowym jedynie dla Nintendo. Przywołuje pamięć o klasykach takich jak Punchout, w jednakim stopniu prezentując się na czasie i nowocześnie. (...) Ze swoją stylową i zapadającą w pamięć galerią postaci, pomysłową rozgrywką i mądrym wykorzystaniem możliwości sprzętowych Switcha, Arms już teraz wygląda na nową wielką serię Nintendo". Edytowane 7 Czerwca 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Sytuacja jak ze Splatoonem, który też nie dostawał jakichś bardzo wysokich ocen (no bo dziś te 8/10 jest tak odbierane), bo (pipi) w nim było na początku, ale z czasem zrobiła się z tego gra na mocne 9. Z drugiej strony: najwięcej ludzi gra w okolicach premiery, a brak zawartości może odstraszać. O ile tu będzie z tym aż taki problem, bo jednak wygląda na to, że nie jest jej aż tak mało jak w Splatoonie, gdzie były dosłownie dwa tryby i pięć map przez pierwszy miesiąc. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Elanczewski Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Gdzie można Arms dostać najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Konsole i Gry, PowerPlay, X-kom tego ostatniego nie polecam przy premierach gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Gram i musze powiedziec, ze gra jest znacznie bardziej skomplikowana niz sie wydawalo podczas tej krotkiej bety. Podoba mi sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Absolutnie zgadzam sie z recka archona, mechanika spoko ale ilosc trybow sprawia, ze bankowo odstawilbym gre po tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 To może przypomnę, że dzisiaj w treehouse mają zapowiedzieć nowości, które wprowadzą w najbliższym czasie (darmowe update'y) Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Absolutnie zgadzam sie z recka archona, mechanika spoko ale ilosc trybow sprawia, ze bankowo odstawilbym gre po tygodniu Takie same wrażenia były po Splatoonie. Ten model raz zadziałał, nie widzę powodu dla którego teraz miałoby się nie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Wcześniej pisałem, że będzie dzisiaj zapowiedź pierwszego update'u i faktycznie pokazali kolejnego zawodnika. Max Brass dołączy do walki w następnym miesiącu, a jeszcze w tym miesiącu dodadzą spectator mode Edytowane 15 Czerwca 2017 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość FunkYoSelf Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Może to taki Nintendowy sposób na wydawanie niedokończonych gier? Ubi i EA wydają zbugowane (pipi), a Nintendo wydaje piękna grę ale z mniejszą początkową ilością zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Szkoda, że nie powalczyli chociaż z jakimiś filmikami z historyjką dla każdej z postaci. W końcu tylu zawodników dali, że aż wstyd czegoś takiego nie zrobić. No ale nie oni jedyni. Mimo wszystko szkoda, bo mocno suche są te gry multi od Nintendo. W Karta już nie gram jak nie ma współlokatora z którym nasuwałem, bo w necie mnie nie interesuje. Nie ma tam absolutnie nic co by mnie przyciągnęło w pojedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Też macie problem z poruszaniem się, używając sterowania ruchowego? Próbuję na różne sposoby i nic :/. Całe szczęście, że sterowanie tradycyjnymi przyciskami sprawdza się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Skalibruj zyroskopy joyconow w menu konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Też macie problem z poruszaniem się, używając sterowania ruchowego? Próbuję na różne sposoby i nic :/. Całe szczęście, że sterowanie tradycyjnymi przyciskami sprawdza się dobrze. Miałem ten sam problem zanim zorientowałem się że źle trzymam joycony ;> Przyjrzyj się dokładnie obrazkowi na początku tutoriala albo wewnątrz pudełka z grą, kontrolery muszą być właśnie w takiej pozycji w innym wypadku gra źle interpretuje nasza ruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Faktycznie :D. Wielkie dzięki, zajrzenie do instrukcji pomogło. Choć wciąż sterowanie przyciskami jest bardziej responsywne (to akurat normalne), więc pewnie zostanę przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi