May 3, 20179 yr Moim zdaniem ten serial zasługuje na swój temat. Mimo, że jeszcze nie obejrzałem Luka ani Iron Fista to czekam niesamowicie. Ofensywne czekanie.
May 4, 20179 yr Szkoda ze nie polacza tego z filmowy uniwersum. Dosc szybko sie uwineli ze wszystkim.
May 6, 20179 yr Iron Fist nie jest zly. Dobrze sie ogladalo. Aczkolwiek netflixa moj ranking DD>LC>JJ>IF
May 6, 20179 yr To musiał być fake, żaden z nich nie jest nawet w obsadzie a zdjęcia trwają od paru miesięcy.
August 18, 20178 yr Ja mam nadzieję, że nie trzeba być zaznajomionym z wszystkim wcześniejszymi serialami, aby wiedzieć co się dzieje w Defendersach? Bo widziałem tylko dwa sezony Daredevila, a reszty jakoś nie zamierzam nadrabiać. Chyba, że ma ktoś dobre podsumowanie tego co istotnego działo się z resztą bohaterów.
August 18, 20178 yr Pierwszy odcinek Defensers bez szału, ale oglądam dalej Edit: Drugi odcinek lepszy, trzeci trochę mulił, ale jego końcówka na propsie. Zaraz odpalam czwarty. W szóstym odcinku kilka dziwnych rozwiązań fabularnych, ale nadal dobrze się to ogląda Edited August 18, 20178 yr by funditto
August 18, 20178 yr Netflix ma znów problem w odpowiednim rozplanowaniu akcji pomiędzy odcinki. Pierwsze 4 to ledwie wstęp, gdzie wszyscy kręcą się jak kot wokół własnego ogona. Dopiero od 6 jako tako to wyglądać zaczyna.
August 18, 20178 yr Oj dokładnie.. od szóstego odcinka zjazd w dół.. całość to takie 6,5 albo 7/10 Pierwszy sezon Daredevil i Jessica Jones dalej najlepsze
August 18, 20178 yr Wlasnie skonczylem, szczerze mowiac spodziewalem sie czegos lepszego, 6/10, nie warto sie nawet rozpisywac.
August 18, 20178 yr zaraz wy obejrzeliście 10 odcinków jednego dnia aby stwierdzić że coś jest gniotem? Jak na gniota nieźle :D