Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need For Speed Payback

Featured Replies

Opublikowano

To trzeba będzie pograć na Sexie, jak będziemy mieli zmergowane z passem. Bez kitu, te tuningowe losowe karty w tej części to sraka totalna.

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 31,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No nie wiem. Może jestem już stary i się nie znam na trendach ale nie wystarczyłoby ogłoszenie NFS Underground 3 i zerżnięcie czego się da z Horizon 3 + dopakowanie tuningu + odpowiedni soundtrack + j

• Z ciekawości wziąłem Origin Access by sprawdzić nowego NFS. Zdecydowanie lepiej było kupić 4 browarki na wieczór. Nie polecam.

• Nawet nawet. Zaczekam na pierwszy gameplay

Opublikowano

no gówno obsrane to było. HEAT ogólnie jest bardzo przyjemną gierką i nie żałuję żadnej minuty w niej spędzonej. fajny ten podział na dzień i noc, fabuła też jakoś tam w tle pasowała, tuning, wyzwania, mapa, po prostu dobra odsłona.

Opublikowano

Jak na razie to lepiej driftuje i ogolnie gra mi się na padzie niż kierownicy. Też tak macie? To wina arcadowego stylu gry?

Opublikowano

stary, w NFSy to nawet joystickiem się lepiej gra niż kierownicą. to po prostu arcade gdzie w zakręt wchodzisz 250 km/h, takie gry są czysto pod pada.

Opublikowano

No raczej w arkadówki, to lepiej jednak na padach pograć. Boże, ale mnie irytuje wyścig z Holtzmanem na budowie, typ sunie przed siebie jak rakieta i tak wkuwia, mam 389 auto, a ten poyeb w 365 mnie wyściguje non stop.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
39 minutes ago, Faka said:

No raczej w arkadówki, to lepiej jednak na padach pograć. Boże, ale mnie irytuje wyścig z Holtzmanem na budowie, typ sunie przed siebie jak rakieta i tak wkuwia, mam 389 auto, a ten poyeb w 365 mnie wyściguje non stop.

Kup więcej Speed Points z psn sklepiku. żeby otworzyć paczki, to będziesz mógł może zrobić tuning auta :sick:

Opublikowano

Jeszcze mnie tak nie poyebało, żebym miał kupować SP. Zgrinduję i zdam się na łaskę sklepu hazardowego XD

Opublikowano

Payback był taki 7+/10 a Heat chyba juz ogram na tej nowej generacji za pare lat.

Ten most wanted z 2005 roku ostatnio mi daje większy fun niż nowe odsłony nfs :dunno: 

Opublikowano

Albo już nic.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

A ten dodatek, Speedcross, warto coś z tego brać? Przeszedłem wątek fabularny, teraz jakieś wraki zdobyć, wyczyny porobić i inne pierdoły.

Opublikowano

No to za 3 tygodnie się weźmie, za darmo w gp :nosacz3:

Edytowane przez Faka