Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie, ze dywan sie podoba, to teraz czekam na Ficka z jego PS5.

5 minut temu, hav7n napisał:

a ps id ciągle nie poda.

Jest napisane.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 555,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

u klapow widze nadal lata '90. az mi sie przypomnialo zdjecie z paprotkami w pst.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

Oczywiscie fizyka w HZD nie jest idealna, ale ujdzie w porownaniu do innych gier. Lepsze to niz skrypciki na kiju z zeldy

giphy.gif

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

pół biedy że na podłodze, przypominam że nasz kochany użytkownik Mendrus trzymał  takiego na ścianie

:notsure:

Opublikowano

witold podobno zaklada okulary vrpo czym zawija sie w dywan z foty w taki sposób

tunelczasoprzestrzenny.jpg

i wkracza do innej czasoprzestrzeni wymiarowej w ktorej gravity rush ma lepsza fizyke od zeldy

to jedyne wytłumaczenie

Opublikowano
W dniu 30.05.2018 o 10:56, raven_raven napisał:

A to posiadanie wielu IP gwarantuje różnorodność?

PynUvG7yk20doDhs43ym1EZCQxMZ-PdlrAjMJXOU

Lepsze Halo/Gearsy/Forza i tak ciągle od 10 lat...

Na switcha wyszło już więcej dobrych gier niż exów na XO od początku tej generacji.

Porównywanie zawartości gier na PS4 i XO to gorzej niż strzał w głowę. Jako druga konsola spoko, można sobie pograć w pudziany i pojeździć dla relaksu (forza - król), ale jako jedna jedyna konsola to jednak upośledzenie.

W ogóle porównywanie GoW, U4 i Horizon .... Każda z tych gier ma inny gameplay, inną historię, inną narracje i pacing. Mają jeszcze średnią recenzji większą niż jakikolwiek ex Xboxa w tej generacji. M$ nie ma nawet jednej gry o "zbliżonej" jakości do w/w gier.

Opublikowano

andrzeju nie denerwuj się 

Opublikowano
3 minuty temu, Starh napisał:

Na switcha wyszło już więcej dobrych gier niż exów na XO od początku tej generacji.

Na Switcha to wyszło więcej dobrych gier niż exów zarówno na XO jak i PS4 

Opublikowano

switch xD dobrze że wychodzi forcik niedługo to sobie zagracie w coś dobrego nintendofagersy :)

Opublikowano
2 minuty temu, funditto napisał:

Z całym szacunkiem, ale obecny rok switcha ssie (po bardzo dobrym 2017). I nie, nie ma większej ilości dobrych gier niż takie ps4, za młody sprzęt (choć dla mnie Zelda GoTY 2017).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Od słowa do słowa znów ruszy lawina spjerdolenia z tezami typu Zelda - ex, Person 5 multiplatforma, a tak w ogóle wszyscy grają tu na pc. :|

Opublikowano
13 minut temu, Starh napisał:

Lepsze Halo/Gearsy/Forza i tak ciągle od 10 lat...

bo zaraz poszukam postow jak nacierales suty lubrykantem grajac w SOT, tobą to nieźle miota xd

Opublikowano

Dobrze, że Nintendo nie jedzie od 30 lat na spinoffach Mariana. Marian gra w tenisa, Marian Xcom, Marian i Makłowicz w podróży, Forza Marian itd. :D

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
7 minut temu, Pacquiao napisał:

Dobrze, że Nintendo nie jedzie od 30 lat na spinoffach Mariana. Marian gra w tenisa, Marian Xcom, Marian i Makłowicz w podróży, Forza Marian itd. :D

Rozumiem, że dla Ciebie Crash Bandicoot, Crash Team Racing  i Crash Bash to też były te same gry ? 

Opublikowano
10 minut temu, kermit napisał:

bo zaraz poszukam postow jak nacierales suty lubrykantem grajac w SOT, tobą to nieźle miota xd

SoT bardzo fajna gra ba 20 godzin i przez tyle bawiłem się świetnie kupując gamepassa za 15zl. Przypomina to jednam bardziej produkcje f2p niż aaa. 

Poza tym grałem na PC, taki to ex...

Opublikowano

no dla niektórych tutaj Halo  i Halo Wars to też dwie te same gry, serio są tu tacy 

Opublikowano
3 minuty temu, funditto napisał:

Rozumiem, że dla Ciebie Crash Bandicoot, Crash Team Racing  i Crash Bash to też były te same gry ? 

No jakoś klapy nie odróżniają RTS od FPS czy Sim od Arcade.

Opublikowano
12 minut temu, Starh napisał:

SoT bardzo fajna gra ba 20 godzin i przez tyle bawiłem się świetnie kupując gamepassa za 15zl. Przypomina to jednam bardziej produkcje f2p niż aaa. 

Poza tym grałem na PC, taki to ex...

20h? brzmi jak długość długiej gry singlowej, to chyba całkiem nieźle, prawda?

a ex czy nie ex, jakie to ma znaczenie, jeśli bawiłeś się świetnie? ja akurat się ciesze bo mogę grać z kumplami z PC-ta, bez potrzeby namawiania ich do zakupu konsoli.

Edytowane przez oni

Opublikowano

Pisze, że przypomina F2P ale grał 20h XD Lepiej niż w te mocarne exy za 250 zł :p

Opublikowano

20h ale za 15zl i na pc wiec sie NIE LICZY

Opublikowano

Coś w tym jest.

Grajac 2h  w SOT bawiłem się za 30zł lepiej niż w pier,dolone inside za chyba 65 przez 3h.

Wychodzi po kalkulacjach ze SOT to najlepsza gra na świecie.

Opublikowano
34 minuty temu, funditto napisał:

exowo najlepsze jest PS4.

Opublikowano

bo ma ekskluzywnego witolda

4 minuty temu, milan napisał:

Coś w tym jest.

Grajac 2h  w SOT bawiłem się za 30zł lepiej niż w pier,dolone inside za chyba 65 przez 3h.

Wychodzi po kalkulacjach ze SOT to najlepsza gra na świecie.

a tylko zabiłeś świnie, pomyśl co by dopiero było jakbyś rozwiązał jakąś zagadkę :obama:

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

Od góry:

Forza Horizon 3, Gearsy 4, 3, 2, Ultimate, Halo 5, SSX 3, Ori Definitive, Cuphead, Halo Wars 1 i 2, Super Lucky's Tale, Black, Ninja Gaiden, Sunset Overdrive, Rare Replay... No chyba że dla ciebie cztery części Gearsów są jedną grą, to wtedy trzeba zażyć pigułkę zgodnie z zaleceniem psychiatry.

@aphromo pokazuje też gierki z łoniaka.

Niesamowita lista, aż dwie fajne gierki :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.