Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

przeciez boty wczoraj w amoku hejtowaly jakies widmo posty klapow, ze niby ofensywa wypowiedzi, ze goovniana konferencja xdddddddddd

multiplatformy juz za sami, teraz czas na eksluzywne ciasteczka od sony i nintendo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
9 minut temu, milan napisał:

Poza paroma osobami każdy uważa wczorajszą konfe za sukces micro, pomimo że nie mieii swoich gier.

Halo Infnity

Ori and the Will of the Wisps

Crackdown 3

Forza Horizon 4 

Gears of War 5

Battletoads

Do tego Session, dlc do Cupheada, dwa spin ofy Gears of War, Nier Autoszmata trafia na xboxa, Wiaderko dostaje dwa DLC a Ninja Theory i Compusion Games już coś tworzą dla Microsoftu. Zabrakło dla mnie tylko pokazu jednej nowej gry, której byśmy się nie spodziewali (tak chciałbym Fable) ale generalnie przyszłość rysuje się w troche lepszych barwach niż dotychczas. 

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Halo Infnity

Ori and the Will of the Wisps

Crackdown 3

Forza Horizon 4 

Gears of War 5

Battletoads

Do tego Session, dlc do Cupheada, dwa spin ofy Gears of War, Nier Autoszmata trafia na xboxa, Wiaderko dostaje dwa DLC a Ninja Theory i Compusion Games już coś tworzą dla Microsoftu. Zabrakło dla mnie tylko pokazu jednej nowej gry, której byśmy się nie spodziewali (tak chciałbym Fable) ale generalnie przyszłość rysuje się w troche lepszych barwach niż dotychczas. 

Wszystko pięknie, ale tylko jedna gra wychodzi w tym roku i jest to Forza. Halo nie ma nawet wstępnej daty premiery, to samo gyrosy.

Opublikowano

No tak wymienianie plnaszy pt. battletoads i innych smieszków, to trochę mocno  w stronę wiwatowania ze ff7 remake wychodzi  wciągu roku na ps4 3 lata temu. czy 4.

Opublikowano

Ja najbardziej ciesze sie z przejecia Ninja Theory, wlasnie dzieki Hellblade, ktore dla mnie bylo zawsze jedna z lepszych gier, ktore mialem przyjemnosc doswiadczyc. Po przejsciu jeszcze dlugo ogladalem wywiady z Emma Boyle. Hellblade trafil idealnie w moje kubki smakowe, schizofrenia zawsze byla moim ulubionym tematem w malarstwie (van Gogh), muzyce (Syd Barrett) lub fotografii (prace Yospie Cardoso). Niezwykle ambitne oraz kreatywne studio, za pieniadze MS powinno rozwinac skrzydla, co mnie cieszy.

Opublikowano
8 minut temu, Starh napisał:

Wszystko pięknie, ale tylko jedna gra wychodzi w tym roku i jest to Forza. Halo nie ma nawet wstępnej daty premiery, to samo gyrosy.

no a u sony jeden spodermon

Opublikowano
Teraz, kermit napisał:

no a u sony jeden spodermon

Wyszedł w tym roku jeszcze GoW.

Opublikowano
9 minut temu, Starh napisał:

Pogram w Spidermana i RDR 2 w tym roku i FH 4 kolejne 80h nie jestem z tego powodu zły :usmiech: 

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

to co tam dzis sony mialo pokazac?

Wystarczy, ze pokaże Spider Mana i już w kwestii exów wypada lepiej, a tam jeszcze GoT, DS i mesjasz generacji TLoU2... ale to bedzie rozdeptanie robaków. :banderas:

Zobaczycie, jak wyglądają kolejne klejnoty generacji, które otrzymają oceny o których wy możecie pomarzyć, a teraz wracać do crapów na 6.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Wystarczy, ze pokaże Spider Mana i już w kwestii exów wypada lepiej, a tam jeszcze GoT, DS i mesjasz generacji TLoU2... ale to bedzie rozdeptanie robaków. :banderas:

Zobaczycie, jak wyglądają kolejne klejnoty generacji, które otrzymają oceny o których wy możecie pomarzyć, a teraz wracać do crapów na 6.

Wszędzie widzę wpisy, ze TLoU2 będzie mesjaszem, a coś czuję, ze ND nie zrobi nawet tak dobrej gry jak cześć pierwsza.

Opublikowano

Patrząc jak MS obchodzi się ze studiami, u nich Ninja Theory musieli porzucić projekty typu "ambitne elektroniczne studium nad schizofrenią" i będą musieli klepać jakieś battle royale 6/10. Rare [*]

Edytowane przez Observer

Opublikowano
3 minuty temu, Starh napisał:

Wyszedł w tym roku jeszcze GoW.

a u ms sot i state2

mówiłes o reszcie roku u ms to ja mowie o reszcie roku u sony

Opublikowano

Konfa MS bardzo się udała. Wydaje mi się, że MS dostarczył i każdy powinien czuć się zadowolony. Mnie sie podobało, że MS chyba odkupił od Nintendo marketingowca pokazując logo Battletoads (rok temu Niny pokazało logo Metroida) ale dla mnie to wystarczyło by hype nostalgii mnie ogarnął. Do tego zakochany w Ori2, nowe Metro ryje beret konkretnie (zresztą jak każde metro w moim przypadku), ale to DMC5 mnie rozyebał. Śnić mi się to będzie jeszcze przez pare dni a 250 zł odłożone już w bezpiecznym miejscu. Gdyby był exem to bym leciał po konsole.

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

a u ms sot i state2

mówiłes o reszcie roku u ms to ja mowie o reszcie roku u sony

czym walczą biedaki xddddddddddddddddddddd

U sony SOTC, GOW, Yakuza 6, Detroit, SFV:AE, Ni No Kuni II, Moss

VS

dwa gówna na 6 :yao:

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

czym walczą biedaki xddddddddddddddddddddd

U sony SOTC, GOW, Yakuza 6, Detroit, SFV:AE, Ni No Kuni II, Moss

VS

dwa gówna na 6 :yao:

Wyjdzie jeszcze Spyro (fakt, ze eks na jakiś czas).

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Co wyjdzie w tym roku, to będziemy wiedzieć jutro rano.

W nocy leszczu :cool2:

Opublikowano
5 minut temu, Starh napisał:

Wyjdzie jeszcze Spyro (fakt, ze eks na jakiś czas).

Spyro nie jest żadnym eksem

wychodzi na PS4 i Xboxa One 21 września

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

Spyro nie jest żadnym eksem

wychodzi na PS4 i Xboxa One 21 września

A to w sumie dobrze, im mniej time exów tym lepiej.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:
5 minut temu, YETI napisał:

Co wyjdzie w tym roku, to będziemy wiedzieć jutro rano.

Taje :cool2:

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

Jutro wstaje rano wyspany, jem śniadanko, robię kawkę, rozsiadam się wygodnie i oglądam najlepszą konferencje E3 2018. Jestem leszczem :frog:

Opublikowano

Jak ktos na nocna zmiane musi z kilofem czyscic budzet panstwa, to tak jest.

Opublikowano

niny we wtorek ze sztosami NA TEN ROK, a nie kuvva lunch exclusivy i jaranie sie grami jakie wyjda za sto lat

Opublikowano

to ktos jeszcze trzyma tego trupa switcha?

klątwa ficusia xddddd

Opublikowano

Pożyczyłem, nawet nie zauważyłem że nie mam xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.