Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie klapy bardzo cywilizowany naród, wczoraj było tyle cringeów a żadne dzisiaj nie są wypominane ze względu na fakt jak dobrze konfa została odebrana. A jutro proletariat od rana będzie psiał o  drabinach, brzydkie rzeczy o mistrzu kojimia -san, i pewnie podrobce shadow die twice  duchy sushimi.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

spoko yeti juz wkrótce ograsz eksluzywne tpp akcji, potem tpp akcji, nastepnie tpp akcji by na koncu - wisienka na torcie - najwyzej oceniany sequel tpp akcji

grzech nie miec pod dachem takiej konsoli

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

proletariat

Koneserzy

Opublikowano
3 minuty temu, kermit napisał:

spoko yeti juz wkrótce ograsz eksluzywne tpp akcji, potem tpp akcji, nastepnie tpp akcji by na koncu - wisienka na torcie - najwyzej oceniany sequel tpp akcji

jesli chcesz isc takim tokiem rozumowania, to co powiesz o MS i po prostu kolejnym dostawianiu numerkow do tytulu gry

bo badzmy szczerzy to przeciez nie sa diametralnie inne gry :shieeet:

Opublikowano

No ale trzeba przyznać ze ms w końcu coś robi w kierunku lepszego marketingu, już nie ma wycieku całej prezentacji 3h przed streamem, pokazują gierki bez pierdzielenia o hololensach czy innym tvtvtvtv. Narazie ea największy kasztan e3

Opublikowano

2 minuty temu, Orzeszek napisał:

No ale trzeba przyznać ze ms w końcu coś robi w kierunku lepszego marketingu, już nie ma wycieku całej prezentacji 3h przed streamem, pokazują gierki bez pierdzielenia o hololensach czy innym tvtvtvtv. Narazie ea największy kasztan e3

Wszyscy przyznają ze było super i  ze będzie tylko lepiej.

Nawet yeti mimo  żartów tak myśli pewnie.

Edytowane przez milan

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

Ogólnie klapy bardzo cywilizowany naród, wczoraj było tyle cringeów a żadne dzisiaj nie są wypominane ze względu na fakt jak dobrze konfa została odebrana. A jutro proletariat od rana będzie psiał o  drabinach, brzydkie rzeczy o mistrzu kojimia -san, i pewnie podrobce shadow die twice  duchy sushimi.

Smiesznie to wyglada po tym, co pisales wczoraj. Jeszcze smieszniej wygladaloby, gdyby to napisal mejm.

Opublikowano
28 minut temu, milan napisał:

Takie ciareczki tylko na konfie sony.

A nie bardzo, ja własnie miałem ciareczki żenady i to nie na konfie sony. Ciareczki bo dorosły facet pisze ciareczki, brr

Opublikowano

no racja fanek, sot, sod2, ori, halo, session, girsy, tunic, cuphead to wszystko sa gierki z jednego gatunku

Opublikowano

Żeby wczoraj była pokazana chociaż jedna gra, która robi takie wrażenie jak Spider-Man, ale Microsoft postanowił pokazac girsy z feministką okraszone 15 letnim gameplayem. Ja wiem, że dla was te gierki zapowiadają się super, bo trzeba przyznać, że przeskok będzie duży, z 68% do jakiegoś 85% jak dopisze szczęście.
Opublikowano

Mi styl prowadzenia tej konfy przypominał troche to co Sony zrobiło w 2016, gdzie jechali jedna gra za drugą, tyle że oni 80% gier pokazali tylko na PS4.

W tym roku Sony zmienia troche model konfy na jeszcze coś innego, w 2020 może na MS to zobaczymy :shieeet:

Opublikowano

MMMM, zważanie na słowa podczas chatu na żywo podczas konferencji, tak,  zdecydowanie super sprawa. Bardzo miarodajne.

Opublikowano
38 minut temu, Bzduras napisał:

Kuboty mają o tyle fajnie, że żaden bot nie będzie im w temacie przeszkadzać. O tej porze chyba tylko największy wojownicy CW wstaną żeby obrzucać się gównem oglądając gry na platformę, która ich nie obchodzi

po pierwsze boty i tak by nie przeszkadzały i nie chodziły po temacie. Po drugie obejrzy sie rano w pracy. Niestety boty nie są bezrobotne/na garnuszku mamusi.  Pracować ktoś musi aby ktoś inny mógł oglądać konfe o 3 w nocy :D 

CW mode off : naprawdę liczę na coś nowego od sony ale nie na vr myszy ani coś "2020" tylko jakaś bomba na 2019 rok (może być last of us 2 ale z konkretną datą). No i chce date premiery ffVII bo już chyba czas? 

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

po pierwsze boty i tak by nie przeszkadzały i nie chodziły po temacie

No nie wiem, chyba byłoby tak samo jak wczoraj, tylko niebiescy i zieloni zamieniliby się narożnikami. Chętnie obadam newsy po konfie, ale o 0530 wstaję do pracy, więc na żywo na pewno nie będę oglądać

Opublikowano

Na tego FFVII też bym się specjalnie nie napalał, bo raz że gra wyjdzie za 100 lat, to poza tym Square Enix niedawno ogłosiło że chcę docierać ze swoimi grami do jak największej ilości graczy i kończy z exami.

Łącząc tę informacje z wyciekami przed E3  kiedy to Final Fantasy pojawiło się w kilku różnych sklepach do kupienia w wersji na Xboxa to byłbym ostrożny z jarankiem, bo nie daj boże okaże się że tak jak w przypadku DMC i Shadow Die Twice, że jednak  nie ex 

Edytowane przez oni

Opublikowano

No ale co na konfie sony ogłoszą że wyjdzie też na xboxa? To w sumie byłoby nawet zabawne :pawel:

Opublikowano

Przecież jak  Micro zapowiada world premiere , to sony chyba tez może?

Opublikowano
10 minut temu, Fanek napisał:

W tym roku Sony zmienia troche model konfy na jeszcze coś innego

To znaczy na co? Wczorajszą konfę MS aż przyjemnie się oglądało, prawie że zero (pipi)enia i nawet nie zauważyliśmy kiedy czas zleciał.

Opublikowano

Przecież cała magia wczorajszej konfy to ile tych world premiere micro wziął na swoje ekrany i ile kupił firemek. Przecież to nie sukces planszy battletoads, ani  kolejnych gierek z numerkami  5,6,8.

Edytowane przez milan

Opublikowano

God of War 7 też by kiepsko wygladał dlatego ucieli cyferke i każdy zadowolony

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No spoko - ale ja piszę o konfie a nie co firma oferuje od siebie.

Opublikowano

Przynajmniej wszyscy się zgadzamy z jednym na razie to najlepsza konfa. 1. MS 2. Bethesda

99. ea

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

God of War 7 też by kiepsko wygladał 

To jest gow7, ale jednak mocno  zmieniony, jakby forze przerobili na samoloty.

Ale dzisiaj będzie z 3-4 nowe ip.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.