Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

myslalem ze nie wolno sie jarac multiplatformami?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Od teraz oficjalnie pozwalam. 

Opublikowano

no to division 2 was zaora

Opublikowano

Gdy społeczeństwo upada, my powstajemy. Czy jak to leciało. :lapka:

Opublikowano

GRY SOCIAL UPADA MY RATUJEMY BIALE DZIEWCZYNKI 

Opublikowano

Capcom rozbiło pulę, pokazali dwie gierki i obie to fakin day one. Czyli w sumie w tym roku RDR2, FH4, a na wiosnę RE2 i DMC5. I cyk, tysiąc pesos w plecy

Opublikowano

Wszyscy się jarają trailerem Tlou2, a dla mnie największym mega pozytywnym zaskoczeniem jest zapowiedź Gears of War 5. Mega klimatyczny zwiastun, gdzie gra prezentuje się wprost obłędnie. Gears of War 5 > Tlou 2. Drugie pozytywne zaskoczenie, to zwiastun RE2 

Opublikowano

Mam nadzieję, ża całe TLOU2 to nie będzie symulator latania po krzakach tą małą (pipi)aną kurewką. Jej segment w 1 to byłą najgorsza część którą rushowałem byle wrócić do dobrych momentów. 

Kojima XD. Nowy MGS w jeszcze bardzie po(pipi)anym świecie. Bardzo chętnie.

Opublikowano

Tak to z Quantum Break była beka a jak na ps4 wyjdzie dosłownie jej klon to już jaranko. xddd

Opublikowano

tlou 2 ora klimatem i oprawa ale tez kampimy jak dauny w tej trawie jak w tomb riderze, uncharted, horizonie itp itd press X by dusic od tylu xd

ficus narzeka na 5 exow od ms (bylo wiecej) a u sony co, fukushima, tlou 2, spodermon i deth strending z czego na ten rok jedna a reszta chuy wie kiedy

a najlepsza swieza gierka to okruchy od remedy co beda najładniejsze na koxie :cool:

Opublikowano

Ok obejrzałem skrót konfy i nie wiem po co ludzie siedzieli. Tutaj moje wnioski aby nie krzyczeli że cw robię poza :)

Last of us super ale znowu bez daty premiery więc za rok nastepny gameplay i tak co roku...

Death stranding to samo w dodatku nikogo tak naprawdę poza największymi klapami.

Ghost of tsushima piękna gra i najjaśniejszy punkt konfy. Zagrałbym ale nie wiadomo kiedy

Nioh 2 w produkcji super ale nie wiadomo nic poza tym i ogra się na pc bo na ps4 bieda edition ponownie nie kupie zbyt rozmazane :)

Resident Evil 2 super ogram na koksie

Nowa gra remedy to meeeh bo wygląda jak coś w co już grałem czyli quantum break i wolałbym zupełnie nową grę od nich lub analnego wakea. W każdym razie też ogra się kiedyś na koksie.

Spider Man - spoko wyglą i na pewno w tym roku ogram po ograniu Tomb Raidera, AC Odyssey i RDR 2 :D BTW akurat na premierę spider mon jestem na wakacjach 2 tygodnie a biznes gierkowy nie stoi w miejscu i mam już kolejkę do ogrania.

Kingdom Hearts 3 i inne multiplatformy już widzieliśmy.

Największy zawód to gra of from na vr. Liczyłem na bloodborne 2. No i brak FF VII. A no i daty by się przydały bo poza spider manem nic nie wiemy.

Jeżeli coś pominąłem z konfy to dlatego żenie było nawet warte wzmianki.

A co do konfy ubi i square. Square znowu karny kutas za brak ffVII. Dodatkowo jedyna gra ciekawa na tej mini konfie to nowy projekt platynowych.  Ubi to cringe fest ale z dwoma jasnymi punktami Beyond (szkoda że pewnie na xbox TWO) i AC Odyssey. Uwielbiam antyczną grecje i te klimaty łykam w ciemno. Będzie day one w październiku.

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

po ograniu Tomb Raidera, AC Odyssey

disgstd.gif

Opublikowano

Najbardziej z tego wszystkiego jaram sie RE2, moj pierwszy i ulubiony resident. Licze na dobra sprzedaz i w przyszlosci walke z Nemesisem w 4k. 

Opublikowano

Ten gameplay z nowego Tr jest straszny. Aż odechciało mi się w to grać. 

Nie dziwne że blanti się jara. 

Opublikowano

Się spuszczacie nad jakimiś premierami w lutym. Mnie to je.bie. Blatman już prawie dochodzi.

Wyjdzie to ogram. A wy się dalej będziecie spuszczać u kogo lepiej...

Czyli jeśli mam GTX1080 to mam szanować konsole oraz markę czy mogę już gardzić?
Bo już nie wiem w sumie... Mało klatek na sekundę wypluwacie, szkoda mi was...

Ograłem więcej gier na sto pro niż ludzie w tym temacie...

Reklamujecie ten swój syf plastikowy z Rumunii, jesteście debilami, ku.rwa jak trufle...

Je.bać was.

Opublikowano

czyli jeden ex od microsoftu do konca roku

czyli jeden ex od sony do konca roku

czyli dzis niny pokaze co to znaczy morze exow do konca roku

Opublikowano

A może tak dla odmiany zm? 

Ficek się wcisnal :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Ten gameplay z nowego Tr jest straszny. Aż odechciało mi się w to grać. 

Nie dziwne że blanti się jara. 

Mają kredyt zaufania bo dwie ostatnie części bardzo fajne i ograłem z przyjemnością. A czym ty się jarasz suteq? Może Death stranding?

Opublikowano

Płenta ta sama, je.bać konsolowców. Razem z ich konsolami z bebechami z laptopa.

Blat-man się wje.bał.

Opublikowano

Death Stranding wygląda jak symulator chodzenia więc to bardziej twoje klimaty ale jestem ciekaw co z tego wyjdzie. 

W tym roku to tylko Spodermon, RDR 2 I Hitman. 

Opublikowano

W tym roku nVidia z 4096 potokami renderującymi oraz 8 nanometrami pokaże tym konsolom-kur.wom gdzie ich miejsce. Szmatom zaje.banym.

Opublikowano

Pociągnie Ci to RDR2?

Opublikowano

u mustafy pije sie alkohol od 7 rano codziennie czy dziś wypłata?

Opublikowano

Wydal sporo hajsu na pc a tu konsolka za grosze ora jego 1080 to mu pekla psycha xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.