Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, MaZZeo napisał:

Z XBOXEM JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK DOBRZE

Niby slogan, niby mem, ale jednak to prawda :yao:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

konfa z tatuazem moore'a z gta iv, ekskluzywnym mass effectem, girsami i bioshockiem tez byla spoko

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Klapy dupy osrane, temat omijają

Klapy rozeszly sie dyskutowac do tematow z gierkami. A boty siedza tutaj bo gdzie sie maja podziac jak gierek ni ma. Proste.

Opublikowano

no super dyskusje, fanek mowi ze grafa jak na ps5, yeti ze mu pójdzie na ps4 fat a milan się cieszy ze nic nie zrozumial z trailera kojimy

Opublikowano

no na PS3 na pewno nie ma

Opublikowano
37 minut temu, Maus napisał:

Chcialem miec cos dla was, wiec zrobilem krotki recap E3 i w ten sposob chcialbym zamknac CW kochani.

Koniecznie ogladac z dzwiekiem. Wszystkie cytaty, to cytaty z forum. Moze nastepnym razem zastanowicie sie, co piszecie.

No dobra, bez zbednego pierdolenia. Milego ogladania.

złoto 

Opublikowano

Scena z fletem :dynia:

Opublikowano

no niestety do tworczosci mazzeo to sie nawet nie umywa

Opublikowano

Zróbcie lepsze, jeden z drugim. 

Opublikowano

gier tez nie wolno krytykowac, jak sie nie podoba to zrob lepsza

Opublikowano

no te dwa fragmenty z bełchatowa spoczi, a te pozostałe 12 minut można było potraktować jak switcha

Opublikowano

Wolno krytykować gry, tylko nie te od Sony. 

Opublikowano

Dla mnie bardzo spoko, a ten facet z fletem i amatorski podkład z Titanica XD

Najśmieszniejsze jest to, że faktycznie był facet i grał na flecie, dobrze, że nie zawaliłem nocy na tego paździerza.

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to, ze fagi powinni Bogu dziekowac ze tak bardzo nic nie bylo na konfie ze nie ma z czego nawet parodii robic, a tutaj jak wirtuozi montazu filmowego.

Wiecej tresci bylo w tym filmiku niz na konfie Ninny, handlowac.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Mazzeo daj Mausowi jakieś korepetycje jak robić dobre filmiki po konferencjach. 

Opublikowano

Zostaw atencjusza, niech cierpi. Ficek to w ogole oddzielny rozdzial. Jak sie zorientowal, ze jest jednak fragment o nim, to mu sie przestalo podobac. xd

Yakubu troche duzo tego, ale tam jest tyle inside zartow, ze zal mi bylo wyjebac. Zyjemy w erze suwakow, mozna przewinac, zrec nie chce. A czesc z Sony specjalnie sie wydluza, kermit mi pozniej podsunal pomysl, zeby po flecie byl "bis" z oklaskami i jeszcze raz cala scene zajebac od nowa, ale juz sie skompilowalo. :v

Opublikowano

Opublikowano
9 minut temu, aphromo napisał:

Najsmieszniejsze jest to, ze fagi powinni Bogu dziekowac ze tak bardzo nic nie bylo na konfie ze nie ma z czego nawet parodii robic, a tutaj jak wirtuozi montazu filmowego.

Wiecej tresci bylo w tym filmiku niz na konfie Ninny, handlowac.

Wystarczy zrobić 10h w kółko prezentacji zawodników ze Smasha i co 3 minuty dawać napis na pół ekranu "STAGES!!!!" ;)

Opublikowano

Byla masa pomyslow, scena z The Wire, gdzie gosc milion razy krzyczy "FUCK" a zamiast tego na ekranie pokazuje sie "SMASH", ale nie bede przeciez na nintendo czasu marnowal. xddd

Opublikowano

tam w ogole bylo cos z nintendo? wylaczylem po 2 belchatowie bo usypialem z nudow :yao: no slabo maus, fotografia Ci duzo lepiej idzie 

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

tam w ogole bylo cos z nintendo? wylaczylem po 2 belchatowie bo usypialem z nudow :yao: no slabo maus, fotografia Ci duzo lepiej idzie 

No był jakiś retard, więc to chyba o Nintendo było :p

Opublikowano

nie no, szczerze trzeba przyznać że było trochę dłużyzn. Można było zrobić jak konfe Xboxa, bombę za bombą, zwłaszcza że sam materiał wysokiej jakości i było wystarczająco bekowego contentu. 

EDIT: No chyba, że to był celowy zabieg artystyczny aby delektować się dłużej łzami klapów, to wtedy szanuje

Edytowane przez oni

Opublikowano

Po cichu liczę na niezapowiedzianą premierę Upadku ;)

Opublikowano

no weź mazzeo, teraz dobry moment

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.