Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja to właśnie lubię raz na jakiś czas "dziecinne gierki" odpalam sobie coś z LEGO albo starą platformówke i czuję się jak za dzieciaka gdzie wszystkie problemy naglę zostają zapomniane . Tak samo mam zresztą z filmami , między dobrymi filmami z mocną fabułą i akcją lubie raz na jakiś czas usiąść z siostrzeńcem i obejrzeć jakąś nową bajke czy też klasyki pokroju Toy Story. Dlatego pewnie też Ni no Kuni czy Mario bardzo mi się podobają stylistycznie.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja tam wole gry dla doroslych jak Gears of War czy Horizon gdzie silnymi postaciami ratujemy swiat :banderas:

Opublikowano

Przecież takie odchamienie się od sztosów jest wręcz wskazane. Odpoczynek przy jakiejś lajtowej, luzackiej gierce to super sprawa. Pomiędzy graniem w duże tytuły pyknę sobie w Rocket League i jest full relax 

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

mario kart w multi luzacka gierka xDDDDDDDDDDDDDD

tez tak kiedys myslalem bedac klapem

Opublikowano

4434fbc4ec648efc9e6bf9709f68102a.jpg

Pozdro dla kumatych 

Edytowane przez asax

Opublikowano

mario kart luzackie xdd nie ma bardziej frusturjących wyścigów, NIE MA 

Opublikowano

ogolnie kazda gierka niny z tego co widze pomimo swojej rzygajacej tecza kolorystyki jest easy to learn hard to master, bardzo zdziwilem sie jakie mechaniki sa zaawansowane jak ktos chce wyciskac sporo z gierki - ja tego zaczalem doswiadczac, doswiacz i ty - tako rzecze switchklap

rayos ostatnio o dziwo pierwszy raz od dawna cos z sensem napisal jesli chodzi o to jak na gaming patrzy kazdy z wielkiej trojki jesli chodzi o produkcje swoich girek

Opublikowano

ja zawszę piszę z sensem, po prostu stajesz się ślepy na racjonalne argumenty kiedy uaktywnia się Twój wewnętrzny klap :usmiech: 

Opublikowano

ty tez musisz byc slepy skoro patrzac w lustro z soba wytrzymujesz

Opublikowano

ogolnie kazda gierka niny z tego co widze pomimo swojej rzygajacej tecza kolorystyki jest easy to learn hard to master, bardzo zdziwilem sie jakie mechaniki sa zaawansowane jak ktos chce wyciskac sporo z gierki - ja tego 

no puste wydmuszki to zwyczajnie domena sony i ich exów. 

Zagra człowiek w te gierki, przejdzie a potem jest zmuszony odstawić na półkę. Mało która gra od Sony posiada jakąś głębszą mechanikę czy jakiekolwiek replaybility

Edytowane przez asax

Opublikowano

Dobrze ze MS ma wiele gier z fajnym singlem xDDDDDDD

Opublikowano

No w sumie oprócz Killzone SF, DC i U4&TLOU nie widzę tam zbyt zaawansowanych mechanizmów czy wymagającego multi. 

No nie ma, ale multi mają spoko :usmiech:

Opublikowano

replayality o microsoftu nazywa sie multiplayer i mikrotranzakcje, gierki singlowe calkowicie olali co nawet spencer oficjalnie oznajmil

exy od sony tu zgoda - ma byc epicko, slicznie, filmowo, kosztem mechaniki i replayality, na szczescie exy sony to nie tylko gierki od sony ale i roznych innych wydawcow i tu juz jest ta fajna glebia w gierce singlowej

Opublikowano

Rozmowa Nintendo VS Sony...

Wchodzi łatwy i rzuca dobrze, że MS ma, jprdl, załamka 

Opublikowano

No moje zdanie znasz, gdyby taki Wipeout, Last Guardian, Persona, Yakuza, Nioh, Bloodborne i wiele wiele innych było wydane na konsoli BigN, a nie Sony to spustom nie byłoby końca (ba weźmy gry z plusa jak Resogun- + 5 do oceny gdyby było na kalkulatorze Nintendo) . Ja tam większości exow z zeszłego roku i nadchodzącego za Mario w Gokarcie bym nie wymienił, jak ktos nazywa to wydmuszkami, to musi mieć mocno wypaczony gust, znając single z 3 serii na krzyż, których nawet fani już nie kończą. :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ja sie nie dziwie ze jest rozmowa sony vs ninny a ms pojawia sie tylko jako bekowy przerywnik jak scenki jasia fasoli

xbox juz sie nie liczy nawet jako chlopak do bicia

Opublikowano

Obrali target z którym mi nie po drodze, dla tego w domu mam PROsiaka i Switcha. 

Opublikowano

Ja pla nuje też zakup Switcha. Coraz bardziej ta konsolka do mnie przemawia 

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

No w sumie oprócz Killzone SF, DC i U4&TLOU nie widzę tam zbyt zaawansowanych mechanizmów czy wymagającego multi.

Halo 5 najgorsze Multi ze wszystkich halo gdzie nawet boty wolą grać w BFy,battlefrony czy cody.
Opublikowano

Halo 5 najgorsze Multi ze wszystkich halo gdzie nawet boty wolą grać w BFy,battlefrony czy cody.

chętnie wysłucham argumentów 

Opublikowano

Soul na lekcje polskiego tez ci bylo nie po dro dze

Opublikowano

nie po drodze <- i niby to jest zła pisownia? 

Opublikowano

nie po drodze <- i niby to jest zła pisownia? 

niet, po prostu Ficuś - znany na całym świecie autorytet w dziedzinie poprawnej polszczyzny, czepia się pisowni słowa "dlatego". I może jeszcze braku przecinka po słowie "target".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.