Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ta konsola to porażka od zawsze na zawsze xdddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

COTD-Charts-26-September-2016.png

Edytowane przez asax

Opublikowano

nie no te wszystkie cyferki pokazuja ze z xboxem jednak jest zayebiscie, gdzie ja mialem glowe lece po swojego szrota

Opublikowano

Zielona Szlachta prawdziwi gracze a niebieskie przegrywy pewnie oglądają chińskie bajki na tym szrocie4 bez gier  :)

Opublikowano

Może nie podliczył setek godzin stulejki przy personie? :kaz:

Opublikowano

konsola wyglada zaje,biscie tylko szkoda ze z exami taka lipa

Opublikowano

mnie obchodza bo to dla nich kupilem xbox, xbox 360 oraz xbox one i to wlasnie przez nie kupilem prosiaka i chwilowo robie odwyk od x'a, no ale faktycznie takich jak ja jest pewnie garstka 

Opublikowano

...no bo jakie wyjście mają posiadacze eksbox łan?

Opublikowano

mnie obchodza bo to dla nich kupilem xbox, xbox 360 oraz xbox one i to wlasnie przez nie kupilem prosiaka i chwilowo robie odwyk od x'a, no ale faktycznie takich jak ja jest pewnie garstka 

w takim razie XOX szybko nie kupisz :kaz: 

Opublikowano

yyy sprzedać x'a i kupić ps4?

Opublikowano

yyy sprzedać x'a i kupić ps4?

Ale wtedy będą mieli exy, a te nikogo.

Opublikowano

w takim razie XOX szybko nie kupisz :kaz:

no poki co nie zapowiada sie na to xD ale jak cena spadnie to kto wie 

Opublikowano

Ja tam zostaje przy Xboxie, żadna inna konsola nie zaproponuje mi lepszej gry niż Halo, czy np. Forza Horzion. Na jesień standardowy zakup PS4 lub Switcha dla exów i jako gracz jestem absolutnie spełniony 

Opublikowano

pc, ps4 i switch to combo-eldorado

xbox one tylko dla kogos kto go juz ma i nie zdążył sprzedać

Opublikowano

Ja tam zostaję przy McDonalds, żadna inna knajpa nie zaproponuje mi lepszej kanapki niż Big Mac w powiększonym zestawie. Czasami idę gdzie indziej na przegrzebki i trufle.

Opublikowano

zwyzywal cie od przegrzebków

Opublikowano

po co project cars jak jest forza ?

Ja tam zostaje przy Xboxie, żadna inna konsola nie zaproponuje mi lepszej gry niż Halo, czy np. Forza Horzion. Na jesień standardowy zakup PS4 lub Switcha dla exów i jako gracz jestem absolutnie spełnionym

znajac mnie to nie wytrzymam jak zoabcze Xbox One X w sklepie i kupie xD zeby grac kolejny rok w Halo i Forze Horizon xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.