Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jakoś w 2013 nikt tak nie pisał tylko ludzie potykali się o palety bo 900p w najlepszej wersji konsolowej Battlefielda.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czarus, oczywiście ze multiplatformy będą najlepsze na... Pc, tu nie zmieni się nic.

Jeszcze powiedz, że na Twoim lapciu z Biedronki? :yao:  Może dla odmiany Ty odstaw te psychostymulanty.

Opublikowano

Najlepsze 3 gry w swoich klasach

Nadmiar czy niedobór tabletek?

nie wiem, takie pytania kieruj do swojego lekarza 

Edytowane przez asax

Opublikowano

To niby u Sony mają być gry, a co do czego to niektórym starczy tylko jeden GoW? :kaz:

I to właśnie pokazuje miernote microsoftu. Taki GoW zniszczył prezentacja wszystko co było pokazane u spencera. Żeby ten xbox miał w tym roku chociaż jedną grę, która zniszczy tak jak... dlc do Uncharted, a gdzie Spider Man, Days Gone, czy gra generacji TLoU2.

Przepaść między fachowcami z najwyższej półki od Sony, a studentami od spencera. Brudna, czysta prawda.

Opublikowano

Kwestia biustu, ale YETI przynajmniej nie zaprzeczył, że multiplatformy będą na Skorpionie lepsze, a to już coś :daddy:

Robiles sobie sztuczne cycki?

Opublikowano

Czarus, oczywiście ze multiplatformy będą najlepsze na... Pc, tu nie zmieni się nic.

Jeszcze powiedz, że na Twoim lapciu z Biedronki? :yao: Może dla odmiany Ty odstaw te psychostymulanty.
Forza i Girsy były w 4k w dniu swojej premiery, pamiętaj. :lapka:
Opublikowano

Kwestia biustu, ale YETI przynajmniej nie zaprzeczył, że multiplatformy będą na Skorpionie lepsze, a to już coś :daddy:

Robiles sobie sztuczne cycki?

W odróżnieniu od Ciebie -vide Twój awatar - nie.

Opublikowano

U Sony będą gry

A jakie?

Ano GoW

Ok ale gry w liczbie mnogiej?

Gow starczy, a u ms nic.

Ok ale u MS już wiadomo że będą min trzy gry i jeszcze konfe wydłużają.

GoW zniszczy, a multiplayer najlepsze na PC.

Ewolucja klapa :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Kwestia biustu

Opublikowano

wtf, Sony pokaże Ni No Kuni, GoW, Spierman, Uncharted, TLOU, Days Gone, Detroit i jeszcze kilka gier, a MS Morze Złodziei, Forzę, Call of Duty, Destiny2 i jeszcze jakąś multiplatformę.

Ale będę wył ze śmiechu na bonka i z zachwytu nad Sonką :fsg::banderas:

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać łez Jakuba jak będzie na konferencji $ony wielominutowe prezentacje Call of Duty, Destiny 2 i jeszcze jakiś multiplatform xD

Opublikowano

God Of War...To ta seria, która po pierwszych dwóch - przyznaję - genialnych częściach zaliczyła dramatyczną degrengoladę? W trójce oprócz grafiki nie było nic. Poziom trudności na normalu, że można było śmiało grać lewą ręką prawą trzymając w kieszeni. No i ten backtracking :facepalmz: ...Innymi słowy GoW3 to był plaskacz w ryje rozentuzjazmowanych fanów dwóch poprzednich odsłon. Co tam było potem? Nawet nie pamiętam jak nazywała się następna iteracja Łysego, takie to było słabe :smutas: Cała nadzieja w Cory`m Barlogu. Gdyby nie on to najnowszego GoW wsadziłbym do jednego wora z Knackiem 2, a tak jest przynajmniej jakaś nadzieja...

Opublikowano

Gdzie byłeś yakubu jak Sony co konferencje od 2013 chwaliło się Destiny?

Opublikowano

Ale Sony chwali się exami dorzucając multiplatformę jedną lub dwie, a ms co? Jedna ścigałka plus jakaś pierdoła i będą musieli ratować się jakimiś codami żeby pokazać jakiekolwiek gierki.

Opublikowano

U Sony będą gry

A jakie?

Ano GoW

Ok ale gry w liczbie mnogiej?

Gow starczy, a u ms nic.

Ok ale u MS już wiadomo że będą min trzy gry i jeszcze konfe wydłużają.

GoW zniszczy, a multiplayer najlepsze na PC.

Ewolucja klapa :kaz:

Cale boty, nie potrafią pojąć najprostszych rzeczy, takich jak to, ze jeden GoW przyćmi całą konferencję tych chvjowych gier od informatyków wieczorowki spencera. Możecie być pewni jednego, na konferencji Sony zobaczymy więcej gier (na pewno więcej exow :kaz: ) niż na tym corocznym kabaretonie spencera.

Ps. Ten knura to nie ma litości dla swoich kurtyzan, nie dość ze chvjnia jak co roku, to jeszcze tym razem dluzsza. Klapy sa wdzięczne za kilka dodatkowych minut beki

Opublikowano

Yakubu gdzie byłeś jak Sony chwaliło się codem ostatnie dwa lata?

Opublikowano

Ciekawe czy jak pokaza prezentacje tlou 2 to znowu oszukaja z AI i zachowaniem przeciwnikow. :kaz:

Opublikowano

Ciekawe czy jak pokaza prezentacje tlou 2 to znowu oszukaja z AI i zachowaniem przeciwnikow. :kaz:

Ależ oczywiście, plus obowiązkowy wallhack w multi :kaz:

Opublikowano

Yakubu gdzie byłeś jak Sony chwaliło się codem ostatnie dwa lata?

o dealu po stronie sony z destiny tez nie pamieta xD

Yeti na mocarzu, ośma część god of sraki i wielkie jaranko a to ponoć na xboxie są tasiemce.

Opublikowano

ms ma przynajmniej jakas różnorodność

najlepsze fpp

najlepsze tpp

najlepsze wyscigi

szkoda ze u sony ida w bezpieczne kierunki

kratos tlou

uncharted tlou dlc

days tlou gone

tlou tlou 2

tlou sports

dreams tlou maker pro

Opublikowano

tlou kart duluks

Opublikowano

puyo puyo tlou

licze ze Sony w koncu cos pokaze i podejmie walke z MS a nie tylko remastery gierek z psx'a, jak tak dalej pojdzie to przegra generacje z MS i scorpio

Opublikowano

Czterdziesty ósmy 

Opublikowano

no jeszcze dopiszcie souls like tlou i spidermana tlou

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Już nie mogę się doczekać łez Jakuba jak będzie na konferencji $ony wielominutowe prezentacje Call of Duty, Destiny 2 i jeszcze jakiś multiplatform xD

Yakubek na dobrej fazie przed E3, na wąchał się kleju z tubki z napisem sony i majaczy 

Ale Sony chwali się exami dorzucając multiplatformę jedną lub dwie, a ms co? Jedna ścigałka plus jakaś pierdoła i będą musieli ratować się jakimiś codami żeby pokazać jakiekolwiek gierki.

A MS (pipi), zobaczysz klapie swoje ostatnie chwile w niedziele o 23, później zostaną Ci najgorsze wersje gier multiplatforowych i this is waiting  :pawel:  zresztą co ja gadam Ty na tym swoim TV to i tak różnicy nie zobaczysz czy to PS3 czy PS4  :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.