Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 532 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czy expart szydzi z ludzi co kupili pcta za gruba kase do gry w najlepszej jakosci, a sam wydaje gruba kase na przereklamowane sprzety Apple z cena z doopy?

No jakos mnie ten autyzm juz nie dziwi.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Z nowym Ajfonem wyrwiesz 18letnią loszkę, z pingowym pecetem wyrwiesz co najwyżej pryszcza z policzka.

Opublikowano

Z nowym Ajfonem wyrwiesz 18letnią loszkę, z pingowym pecetem wyrwiesz co najwyżej pryszcza z policzka.

Najchetniej bym ciebie wyrwal chwascie.

Opublikowano

przesiadka z Ps2 na xboxa to jak zdrada branży gier wideo.

No obrzydlistwo koorwa max

Jedyny słuszny kierunek PS2 -> Xbox 360 

kto tak nie zrobił to był je.banym debilem i czekał rok na konsole za 2400zł z giant enemy crabem

Opublikowano

Najchetniej bym ciebie wyrwal chwascie.

ooo ty szmato

Opublikowano

przesiadka z Ps2 na xboxa to jak zdrada branży gier wideo.

No obrzydlistwo koorwa max

Jedyny słuszny kierunek PS2 -> Xbox 360 

kto tak nie zrobił to był je.banym debilem i czekał rok na konsole za 2400zł z giant enemy crabem

Ja tak zrobiłem, a potem odbiło mi się to czkawką, bo przyzwyczajenie do 360 zrobiło ze mnie BOTA. Jak dobrze, że wyrwałem się z tego spyerdolenia.

Opublikowano

x360 był bardzo fajny ale patrzac szerzej chyba lepiej by bylo jakby xbox nigdy nie powstal

Opublikowano

Polska chciała swoje Nintendo, to zrobiła Pegazusa.

Ameryka chciała swoją konsolę, to zrobiła Xbox.

TFU

Opublikowano

Japonia chciała konsolę - Nintendo, Playstation, Sega :banderas:

Za to Ameryka z Jaguarem, 360 i 3DO. Haha.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pierwszy xbox xdddd duze obrzydle baby tez was jaraja?

Opublikowano

1. 360

2. Xbox

3. One

ale ogólnie to microsoft zlewam, JE,BAĆ

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No ja was proszę, jeszcze ktoś mówi, że Xbox jeden był zły? Super alternatywa dla rozpadającego się PS2. Ograłem ostatnią dobra gierkę - mgs3 i znalazłem łosia co za 2 piwa wziął ode mnie ten rozlatujący się szmelc i pobiegłem na bazareq po Xboxna z Halo i nie tnącym się Soul Caliburem 2 na dysku :banderas:

Opublikowano

xbox ty kur.wo nikt cie nie lubi

Opublikowano

ps2 vs xbox , pojedynek konsoli z setka dobrych exow z wielkim goownem gdzie moze z trzy gierki eksluzywne warte ogrania by sie uzbieraly

Opublikowano

z 360 też nie róbmy świętej krowy, po wprowadzeniu Kinecta każda kolejna konferencja wybijała szambem. Ja sam zmieniłem wtedy 360 na PS3, jak zobaczyłem co się odjaniepawla.

Opublikowano

1. 360

2. Xbox

3. One

ale ogólnie to microsoft zlewam, JE,BAĆ

Ale w shreka 2 zagrałby? :lapka::cool:

Opublikowano

ps2 vs xbox , pojedynek konsoli z setka dobrych exow z wielkim goownem gdzie moze z trzy gierki eksluzywne warte ogrania by sie uzbieraly

xD Ficuś znowu jest klapem i nie ma pojęcia o czym mówi 

Opublikowano

od marca obiektywny multiplatformowiec, wypraszam sobie

Opublikowano

obiektywny multiplatformowiec powinien szanować biblioteke pierwszego Xboxa 

Opublikowano

PS2, ostatnia generacja, w której sony miało coś do powiedzenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.