Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A gdzieś mam wasze plusy, tak jakby miało to zależeć od (pipi) nie wiadomo czego.. Stare konie, a taka powaga z tymi plusikami. Jak już tak bardzo potrzebujesz, to daj minusa.

kyCZwln.jpg

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

jak to jest ze splatoon 2 wyglada lepiej od crackdowna 3 i smiga 1080/60fps na procku z tektury podczas gdy crakcdown 3 na 40 tflopach dziala w 30fps i wyglada jak mendrek bez makijażu?

dyskutujmy

Opublikowano
Opublikowano

jak to jest ze splatoon 2 wyglada lepiej od crackdowna 3 i smiga 1080/60fps na procku z tektury podczas gdy crakcdown 3 na 40 tflopach dziala w 30fps i wyglada jak mendrek bez makijażu?

dyskutujmy

Powinien zostać skasowany on zamiast Scalebound'a, lepszy niedokończony SB niż skończony Crapdown 3. 

Opublikowano

dyskutujmy

crackdowna nigdy nie szanowalem, gra bez duszy i emocji wiec nie ma co nawet robic wokol halasu. Zaorac jak serie  Dead Rising od 3 czesci do piachu i niech znajda to znowu za 30 lat na jakims wysypisku smieci i beda sie jarac, ze to" ta zaginiona beznadziejna gra w ktora nikt nie chcial grac"

Opublikowano

Dead Rising 3 i Crackdown jeden? Bardzo solidne gry no ale co jednoplatformowce moga wiedzieć, lepiej jarać się remasterem z psp i psxa 

Opublikowano

2551c88e48b4589738d6bf1b65e1e645.gif

Kim jest ta pani z gifa? :) :grzybiarz_style:

Kaya Scodelario

Opublikowano

Dead Rising 3 i Crackdown jeden? Bardzo solidne gry no ale co jednoplatformowce moga wiedzieć, lepiej jarać się remasterem z psp i psxa 

Nope. Cracdowna ogrywalem na wlasnej 360tce i chuyuwabyla straszna. Ale co by nie bylo to tylko moje zdanie.

Co do Dead Rising to jedynka i dwojka genialne. Trojka i czworka.... to juz nie to samo

Opublikowano

No pokaż mi tutaj jak masz ograne Dead Rising 3 (czwórki to akurat szkoda komentować bo crap) ale o trójki to sie odpierwiastkuj bo jest bardzo dobra. No cóż Crakdown > Prototype > Infamous

Opublikowano

:a:  :b:  piu piu  :x:  :y:  pif paf  :a:  :a:   o tak mam ograne. Bedzie?

Edytowane przez okens

Opublikowano

aha czyli znów teoretyk gawędziarz :usmiech:

Opublikowano

nie no stary nie do konca bo troche pogralem, ale tez nie to, zebym ukonczyl od a do z. Dla mnie trojka jednak jest... inna i nie wiem, mi juz nie przypadla tak go gustu chociaz to tylko moje nieliczace sie w swiecie gier zdanie. 

Opublikowano

masz racje, jarasz sie nowym ac, raczej zdanie bezgustów sie nie liczy

Nowy gameplay. No i chyba wezme tego raka bo klimat egiptu wydaje sie byc mocny, ale na pewno nie na premiere. Wielka szkoda, ze polaczyli znowu nowoczesny hub z akcja z przeszlosci( mogli by juz odstapic od tego watku futurystycznego). Nie podoba mi sie tez ten rush w wodzie( WTF) za to sama woda wykonana badrzo ladnie, chociaz troche zbyt lewniwie sie porusza.
Bardzo podoba mi sie za to kolorystyka w grze no i sam EGIPT. Biere panowie, nie ma co
Opublikowano

masz racje, jarasz sie nowym ac, raczej zdanie bezgustów sie nie liczy

Nowy gameplay. No i chyba wezme tego raka bo klimat egiptu wydaje sie byc mocny, ale na pewno nie na premiere. Wielka szkoda, ze polaczyli znowu nowoczesny hub z akcja z przeszlosci( mogli by juz odstapic od tego watku futurystycznego). Nie podoba mi sie tez ten rush w wodzie( WTF) za to sama woda wykonana badrzo ladnie, chociaz troche zbyt lewniwie sie porusza.
Bardzo podoba mi sie za to kolorystyka w grze no i sam EGIPT. Biere panowie, nie ma co

swego czasu bylem fanem serii, tak glupio wyszlo. Zawsze jaraly mnie egipskie klimaty, od gry Faraon do ksiazki Prusa. Nie widze w tym nic zlego czasami pozwolic sobie na taka" odrobinke szalenstwa"

Opublikowano

okens to ten co wklejal swoje (pipi) do zakupow growych?

Opublikowano

No pokaż mi tutaj jak masz ograne Dead Rising 3 (czwórki to akurat szkoda komentować bo crap) ale o trójki to sie odpierwiastkuj bo jest bardzo dobra. No cóż Crakdown > Prototype > Infamous

co

Opublikowano

Bomby prawdy ot co

Opublikowano

okens to ten co wklejal swoje (pipi) do zakupow growych?

na pewno lepsze bylo to (pipi) ot tych pedalskich pseudo backgoundow na tle ktorych wszyscy zaczeli wklejac fotki swoich nowych gier. 

Opublikowano

Zagrajcie sobie w Saints Rowa 4 jeśli chcecie coś podobnego w klimatach Crackdowna.

Opublikowano

Robią darmowe update by poprawić grafikę. Sony by zrobiło remastera i zaśpiewało za to 40 dolarów.

No trudno by remasterowali HALO po raz N-Ty...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.