Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 właśnie wyszła kolejna świetna gra w tym roku (która to już?) - Final Fantasy XII Zodiac Age. 87 na metacriticu, każdy chwali, że kolejny wspaniały jrpg w tym roku (który to już?). Kiedy się ta machina zatrzyma?

A co tam na xboxie? lmao

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xZ7txRq.png

Opublikowano

A mi chodzi o to, że mi się rzygać chce na widok tych kolorowych parad i pier.dolenia, jakby to homoseksualiści byli trzymani w obozach koncentracyjnych i nie wiadomo jak poniżani. Wkur.wia mnie to pchanie na siłę tego wszędzie. Rób sobie co chcesz w sypialni, chu.j mnie to. 

Jak boli, że gra na konsoli dla pedauf  :banderas:

Opublikowano

Na PS4 właśnie wyszła kolejna świetna gra w tym roku (która to już?) - Final Fantasy XII Zodiac Age. 87 na metacriticu, każdy chwali, że kolejny wspaniały jrpg w tym roku (który to już?). Kiedy się ta machina zatrzyma?

A co tam na xboxie? lmao

obilo mi sie o uszy, ze wyszla juz ona kiedys na inny sprzet, lata leca, a gierka dalej niedokonczona, gdzie na 80h gameplayu fabuly starczylo na pierwsze 10h

Opublikowano

czyli juz nie jest to goowniany mmo offline?

ta czesc zaczela raka w tej serii i totalna rownie pochyla w jakosci choc muzyczka, klimat ivalice i te 10h gdzie jeszcze byla fabula bylo w pyte

Opublikowano

FF X to też rak ;))))))))

Opublikowano

Ostatni wielki i wspanialy fajnal pomimo rynny

Opublikowano

FFX? Panie kochany jaka to była szmata, wydmuszkowe postaci, nudny gameplay, widoczki były ładne w prologu i tyle. Wytrzymałem chyba z 8 godzin z tym szrotem, a to tylko dlatego że byłem chory i nie miałem w co grać. Ponad 10 lat temu to było a dalej mam niesmak. JJRPG = je.bać jrpgi.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

A mi się podobał chociaż na PS2 wolałem DQ VIII lub Rouge Galaxy, ale te 40h nabiłem i nie mogłem jakiegoś bossa w zimowej lokacji zabić a, że miałem jakieś 14 lat i brak internetu to sobie odpusciłem. 

Opublikowano

FFX ostatni dobry Final, Lost Odyssey ostatni dobry JRPG.

Opublikowano

Lost Odyssey ostatni dobry JRPG.

z ch,uja spadłeś soul xD

Opublikowano

FFX ostatni dobry Final, Lost Odyssey ostatni dobry JRPG.

chyba na xboksie xD

w samo sedno xddd

Opublikowano

No wymieniajcie te GOTY Jrpgi, czekam. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chociażby oba Xenoblady.

To z tych dużych bo na 3dsie czy coś to pewnie pierdyliard.

Opublikowano

Persona 5, Ni No Kuni, Bravely Default,

Opublikowano

Podobno mocno przereklamowane, te xenobaldy  :problem:  szybko się nudzą, czy też za dużo gadają  :notbad:

Persona 5, przecież to gra z tego roku xD

Po za tym pamiętajcie, że to i tak moje zdanie a dla mnie do dziś nie ma lepszego JRPG od ostatniego w którego grałem czyli Lost Odyssey. tak, nie co?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

a grales w jakis w ogole od lost odyssey?

Opublikowano

Z tych, które zostały wymienione, nie, jakieś tam filmiki widziałem i stwierdzam, że to nie moją bajka, może jedynie tego xenoblade mógł bym dotknąć, raczej wole coś w stylu FF/Lost.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.