Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no niefajnie zrobili, ale zanim boty się rozpędzą, to niech sobie wejdą do marketplace i spojrzą na cenę xbox live gold na 12 miesięcy :reggie: 240zł to nadal mniej niż 249zł za golda

btw mam jeszcze opłacone za najbliższe 10 miesięcy, więc jak zaczną dobre gry dawać to będę zadowolony. ostatnio dali until dawn, teraz just cause, więc jest nadzieja, że już będą walić dużymi gierkami

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak można płakać o 45 zł więcej ZA ROK? Czy polskie robaki aż tak upadły?

Opublikowano

just cause 3 ... until dawn .... dobre gry ... ja (pipi)e co te klapy . 

W sumie dobrze że plusa podnoszą klapy to frajerzy więc i  tak będą płacić 

Opublikowano

f
kup jeszcze nowego macbooka na premiere 

to że rok temu kosztował 10.000zł, a teraz 13.000 - to nic, przecież tylko Polak może na to narzekać

ku.rwa co za podejście
oyebać wszystko co do michy wrzucą

Sony zrobiło po prostu słaby ruch, zasługuje na krytykę, a z Twoim myśleniem za 5lat będziesz płacił za online 1000zł - bo przecież każdego na to stać w skali roku.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

f

kup jeszcze nowego macbooka na premiere 

to że rok temu kosztował 10.000zł, a teraz 13.000 - to nic, przecież tylko Polak może na to narzekać

ku.rwa co za podejście

oyebać wszystko co do michy wrzucą

Sony zrobiło po prostu słaby ruch, zasługuje na krytykę, a z Twoim myśleniem za 5lat będziesz płacił za online 1000zł - bo przecież każdego na to stać w skali roku.

To są 2-3 godziny pracy więcej NA ROK. Chyba warto dla darmowych gierek. Nie narzekaj.

A Gold dalej droższy. A jednak to bociki dzisiaj są najgłośniejsze XD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

podatek od bycia pieskiem sony

Opublikowano

Z miłą chęcią będę pracować więcej w ciągu roku. Wszystko dla ukochanego Sony <3 

Opublikowano

za 250zl to na wyprzedazy stem obkupimy sie w gierki ktore faktycznie chcemy na 2 lata

a tu oo just causa 3, za darmo od cygana bym nie wziął tego crapa ale za 250zl chetnie sprawdze jak dropi

Opublikowano

to tylko 2-3 godziny pracy więcej w ciągu roku

w sumie to nawet fajnie, można wydać więcej na szczytny cel
usługa będzie jeszcze lepsza, gry - same sztosy

btw. w temacie PS+ jakie oburzenie, nie można krytykować xD
Sony Zombies 

Opublikowano

to tylko 2-3 godziny pracy więcej w ciągu roku

w sumie to nawet fajnie, można wydać więcej na szczytny cel

usługa będzie jeszcze lepsza, gry - same sztosy

btw. w temacie PS+ jakie oburzenie, nie można krytykować xD

Sony Zombies

Każdy tam krytykuje i się śmieje z sony tylko ty jak zwykle srasz wszędzie tym CW tak cie coś piecze.

Opublikowano

Dawno nie było konserwacji, całkowicie zrozumiała podwyżka.

Opublikowano

tsssssssst

mnie to nie piecze, plusa nie kupuję - brałem to na PS3, bo się opłacało - dla gier.
teraz to jest jakaś nieudana beka i kaganiec na mordę taki sam, jak zakłada MS od 10lat 
tyle że u MSu przynajmniej jest w co pograć po sieci 

przez to podejście wszystko kosztuje tylko więcej, powstają nieskończone ilości DLC i edycje 'ultimate' droższe o 50% ceny podstawki

ładnie wychodzi to jak dupy pękają ale złego słowa powiedzieć nie można, bo Sony to Sony 
jeszcze piłeczka odbita, tsssss

Opublikowano

tyle że u MSu przynajmniej jest w co pograć po sieci

Nom, dokładnie te same multiplatformy, tylko że na PS w lepszej jakości :lapka:

Opublikowano

No ale każdy tam mówi źle o tym ruchu tylko ty piszesz jak byś pisał w cw. Przytocz chociaż jeden chwalący tą podwyżkę post.

Opublikowano

Robisz tam CW poza CW :/ po co wyjeżdżać z tym MSem i goldem od razu ? 
zawsze byli chvj.ami, to nie podlega dyskusji, dajmy im spokój - i tak umarli 

każdy krytykuje, ja też
Tutaj mamy z kolei usera, który uważa że to wspaniały ruch - bo w skali roku to marny pieniądz

a co do tych samych multiplatform :
wiadomo, xbeka słynie z battlefielda

Opublikowano

Odpowiedziałem na Twój post i się sam przyznales że robisz tam CW piszesz tutaj że nie kupujesz a tam że niestabilna i (pipi)owa usługa więc spoko Następnym razem będę walił warny zamiast dyskutować bez sensu

A takich co bronią korporacji to bym na stosach palil xD

Opublikowano

prokuratora lepiej
warn za obrażanie PS+, iksde
trudno, jakoś dam radę z tym żyć

tak. PSN to niestabilna usługa
w poprzedniej generacji była darmowa, dlatego można było przymknąć oko
teraz jest płatna, w moim odczuciu niewiele się poprawiło, a teraz drożeje. tu nie ma ani jednego powodu by tego bronić.

nadal wolę doładować wallet z allegro niż podać dane do karty płatniczej na PSN
Sony zrobiło wiele dobrych ruchów w tej generacji, ale kwestia online jest dalej słaba

piniondze biorom ku.rwy, nie wiadomo za co

Opublikowano

Ładnie Sony goli graczy xD £50 za plusa, w tej cenie na xboxie można mieć golda i ea access xD w sumie to nawet xbox game pass jest bardziej opłacalny niż to go,wno od Sony

Opublikowano

ale oficjalna cena za rok golda dalej jest wieksza od oficjalnej ceny za rok plusa z podwyzka

w obu przypadkach mozna kupic uslugi taniej dlatego porownywanie cen z rynku w przypadku xboxa do oficjalnej sony to juz ostre koloryzowanie

Opublikowano

ale wysypie yanuszy - sprzedawców na allegro po 1zł plusik jak to wejdzie w życie :yao:

pewnie sam od nich kupie jak mi się skończy mój roczny kaganiec ps+

Opublikowano

Placenie za granie online XDDDDD

Dobrze ze mnie interesuje tylko dobry single gameplay.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.