Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Daddy jak zwykle wspiera branże, a już za chwile kupi w pełnej cenie Forze 537284936 4K Edition, Crapdałn HD Edition i będzie czekał słuchając muzyki ze Spotify na Halo cześć 677483 part 2532.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tyle gier na Playststion ze nie ma w co ręce włożyć a na Xboxie dali Spotify żeby muzyki posłuchać w oczekiwaniu gier, wróć, nowej konsoli xD

Tyle gier na Playstation a ty dalej naginasz w to co można zagrać nawet na XBOXie.

#gardzęTAKIMgraczem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tyle gier na Playststion ze nie ma w co ręce włożyć a na Xboxie dali Spotify żeby muzyki posłuchać w oczekiwaniu gier, wróć, nowej konsoli xD

Tyle gier na Playstation a ty dalej nagniasz w to co można zagrać nawet na XBOXie.

#gardzęTAKIMgraczem.

Od kiedy w Horizona można pograć na Xboxie?

Co za dałn, ale nie to żebym był zaskoczony.

Opublikowano

na PC w tym roku jest więcej eksów niż figaro ogra gier na PS4 do końca swojego życia

to że jesteś ignorantem w jakiejś kwestii nie znaczy, że ona nie istnieje :lapka:

no próbuj dalej

Opublikowano

raven jak zwykle w punkt, słuszna uwaga, przewijają się na paru ostatnich stronach perełki z PC, w sam raz na inteligencje przeciętnego bota - bo chyba nie powiesz mi ze ktoś kto ma ta konsole jeszcze w domu jest normalny.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

na PC nawet ostatnio dostępny jest fantastyczny i ekskluzywny future racer co Redout się zwie, więc japa, test na bycie przyszłościową platformą z EKSAMI zdany gładko

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tyle gier na Playstation a ty dalej nagniasz w to co można zagrać nawet na XBOXie.

#gardzęTAKIMgraczem.

Jedna gra i do tego najgorszy ex z początku roku Horajzon ZERO xd, pozostałe 5 do ogrania na XBOXie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kiedy wyjdzie na xboxa gra z taka srednia jak horizon zero dawn?

Opublikowano

#gardzęTAKIMgraczem.

Jedna gra i do tego najgorszy ex z początku roku Horajzon ZERO xd, pozostałe 5 do ogrania na XBOXie.
Powiedziałeś ze naginam w to co można zagrać na Xboxie, a w Horizona nie można zagrać na Xboxie Ty jesteś jakiś głupi? Czemu zmieniasz temat.

Swoja droga Horizon ma fajna fabule, ma lepsza fabule niż wszystkie exy na Xboxa razem wzięte.

Na Xboxa to tylko puste szczelanki i wyścigówki dla ludzi po amputacjach rak.

Trochę jak ich te amerykańskie fastfoody, ch.uj z wartościami odżywczymi - jeść się nie chce.

Z grami na Xboxa jest tak samo - popłuczyny, myśleć nie trzeba, ale się "gra"

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Prosto na ostrych oparach z rana xddd

Opublikowano

expert kolejny rok z rzędu zgarnie nagrodę Darwina.

Opublikowano

daunwina EH EHEHEH HE HEH EHHE HUEHUEHEUHEHUE

Trudno będzie mi ja Tobie wyrwac.

ale nadal z szacunkiem xd

Opublikowano

Zmieniam zdanie niby gdzie? piszesz o tych wszystkich grach, że nie masz w co ręce włożyć, tyle tego jest,  a grasz w jedną i to najsłabszą grę, która ukazała się w tym roku na PS4, gdzie Nioh, Persona, Nier, Yakuza? nie ma!

Zamiast tego masz COD remaster, Life is Strange, Dirta 4, Titna falla 2 i Wojny czołgów z których miałeś taką wielką bekę xd

Więc pytanie brzmi na (pipi) Ci tyle tych gier ekskluzywnych skoro i tak ogrywasz multiplatformy? Horajzona kupiłeś bo HDR i 4K a nie (pipi)a fajna gra, więc przestań gadać farmazony, przestań rzucać teksty typu nie mam w co ręce włożyć a Horizona kupiłem bo ma fajną fabułę wystarczy tylko pograć te 8-10 godzin xd 

Ficers jak klaska uszami bo wczoraj forumek zamiótł go pod dywan, jeszcze zrozumiał bym jak by tu chodziło o kogoś innego, ale nie on klaska do postów Experta, gdzie dwa tygodnie temu pisze, że Expert jest głupi xd

Klapy, tego nie zrozumiesz, jeden ma od (pipi)a gier, ale gra w jedną bo ma 4k/HDR a reszta do ogrania prawilnie na xboxie a drugi klaska uszami bo musi odreagować wczorajszy dzień xd

Opublikowano

szacunek musi być 

Opublikowano

A skąd Ty możesz wiedzieć z jakiego powodu gram w Horizona? Lubie gry z fabuła które wciągają, tak, to takie ktorych nie ma na Xboxie czy Switchu.Z tego co kojarzę to Ty latasz i podniecasz się 4K i HDRem w grach wiec stul pysk.

Nie mam zamiaru Ci tłumaczyć z jakich powodów uruchomiłem czołgi, Life is strange czy Tytanów.

Kiedys pisałem ze po Horizonie będzie prawdopodobnie Nier bo spodobało mi się demko i się tego trzymam, a nie mam w zwyczaju wydawać pieniędzy na grę która uruchomie dopiero za jakiś czas, ale skąd Ty to możesz wiedzieć skoro masz Switcha bez gier.

Opublikowano

Nioh, Persona, Nier, Yakuza

łee nie można się wspinać po skałach, same guwna

Opublikowano

szacunek musi być

Chyba nie powiecie mi panowie ze nie szanujecie osob niepełnosprawnych.
Opublikowano

A skąd Ty możesz wiedzieć z jakiego powodu gram w Horizona? Lubie gry z fabuła które wciągają, tak, to takie ktorych nie ma na Xboxie czy Switchu.Z tego co kojarzę to Ty latasz i podniecasz się 4K i HDRem w grach wiec stul pysk.

Nie mam zamiaru Ci tłumaczyć z jakich powodów uruchomiłem czołgi, Life is strange czy Tytanów.

Kiedys pisałem ze po Horizonie będzie prawdopodobnie Nier bo spodobało mi się demko i się tego trzymam, a nie mam w zwyczaju wydawać pieniędzy na grę która uruchomie dopiero za jakiś czas, ale skąd Ty to możesz wiedzieć skoro masz Switcha bez gier.

Wystarczy poczytać co piszesz wnioski nasuwają się same, broń się broń atakuj, to tylko pokazuje, że mam rację xd

Lubię czytać ten lament jedno-platformowca, a switch ma gry ma nawet taką jedną, która zassała wszystko co wyszło na PS4 przez 4 lata, była nawet porównywana do Horajzona, ależ nokaut tam był grany i ta paląca się woda xd

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A xbox co ma? Goowno

Opublikowano

Nokaut to ja widziałem w temacie zelduni jak ficek powyjaśniał co i jak, pięknie dupy zajęczały z bólu zdrowym wariatom

Opublikowano

Prosto to tej zeldy na switchu nawet nie skonczyl i za duzo h nie nabil, chyba jednak falszywy mesjasz ale dobry argument do cw, ze taki oswiecony xd

Opublikowano

A xbox co ma? Goowno

A (pipi) kogo obchodzi xbox xd, czemu waszą obrono zawsze jest xbox? bo xbox to bo xbox tamto, rozmowa jest o PS4 i o tym, że expert gada farmazony xd

Nokaut to ja widziałem w temacie zelduni jak ficek powyjaśniał co i jak, pięknie dupy zajęczały z bólu zdrowym wariatom

Oj, to i tak pikuś przy tym co się działo w temacie o horajzonie xd

Prosto to tej zeldy na switchu nawet nie skonczyl i za duzo h nie nabil, chyba jednak falszywy mesjasz ale dobry argument do cw, ze taki oswiecony xd

W zeldzie mam 40h, tak masz rację nie skończyłem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.