Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wg Exacta ex xboxa z lutego nie jest dobrą grą? Proszę przestać się kompromitować 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

sporo tych EKSÓW na XBOX ONE nagle :obama:

a to nie licząc sztosów jak Red Dead Redemption czy Bayonetta, których na PS4 też nie ograsz, a więc to też eksy

Opublikowano

Czyli wg Exacta ex xboxa z lutego nie jest dobrą grą? Proszę przestać się kompromitować 

Co z tego, że jest dobrą grą, skoro ograły go może ze dwie osoby na świecie?

Opublikowano

Jak wyszedł BB to ile czasu czekałeś na kolejnego dobrego  exa, którym był U4? policz proszę, że bym wiedział ile mam czasu

Ziomek, taką logiką to już przegrałeś bo Uncharted 4 wyszedł dokładnie rok po BB. A ostatni dobry ex na Xboxa wyszedł po koniec 2014, czyli Sunset Overdrive. Czyli już zaraz 3 lata mijają. Czysta matematyka Cię pokonała )

Opublikowano

Co z tego, że jest dobrą grą, skoro ograły go może ze dwie osoby na świecie?

Yakuzie to nie przeszkadza cieszyć się szacunkiem  na forumku 

BTW

Microsoft wydaję popularne, świetnie sprzedające się serie - źle 

Microsoft inwestuje w niszową, oryginalną grę słuchając wieloletnich próśb społeczności - też źle xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ostatni ex na Xboxa wyszedł w lutym i to jest fakt udokumentowany. Nie uciekniesz przed tym.

Forza Horizon 3 Hot Wheels miało premierę w maju. Nie uciekniesz przed tym.

A ostatni dobry ex na Xboxa wyszedł po koniec 2014, czyli Sunset Overdrive. Czyli już zaraz 3 lata mijają. Czysta matematyka Cię pokonała )

Ależ nie, znowu: maj tego roku. Każda część Forzy Horizon i DLC do nich to wspaniałe eksy, które na PlayStation nawet nie mają odpowiednika i desperaci w The Crew grają xD.

Czysta forumowa logika Cię pokonała )

Opublikowano

Liczenie małych DLCków jako exów, raven niemiaszku, czemu się pogrążasz? xd

Na Xboxie NIC nie ma. A najgorsze, że niczego nie ma też na horyzoncie oprócz statków, które zostały przeniesione na kolejny rok z rzędu. Żałosne.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak wyszedł BB to ile czasu czekałeś na kolejnego dobrego exa, którym był U4? policz proszę, że bym wiedział ile mam czasu

Nie mówimy teraz o dobrych exach tylko o exach, ten z lutego do dobrych nie należy xD.

Jak zwykle zakrzywianie rzeczywistości, przestań ćpać.

Ależ proszę Cię bardzo, ja problemu rozwiązuje to Ty przed nimi uciekasz.

BB   24 marca 2015

U4   10 maja 2016

14 Miechów

Forza Horizon 3  27 września 2016

Czyli brak dobrego exa od 11 miechów to jeszcze mamy czas  :obama: 

Figaro leżeć!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Hot Wheels to jest małe DLC według Ciebie? czy ty w ogóle tą grę i dlc do niej na oczy widziałeś?

raven niemiaszku

so much for tolerant left, nacjonalisto

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Hot Wheels to jest małe DLC według Ciebie? czy ty w ogóle tą grę i dlc do niej na oczy widziałeś?

A wyszło w pudełku jak Uncharted Lost Levels i Horizon Frozen Lake? Nie, jest to obsrany wyciąg kasy małym kosztem do zdesperowanych zielonych ufoludków. Jest to zbiór małych samochodzików i kilku tub nazwanych trasami. Każdy się rozczarował, każdy już zapomniał, oprócz ravena przy "liście prawdy" z dwoma punktami - Halo Wars 2 i Hot Weels DLC. Godne pożałowania.

a najlepsze że ja tych zielonych wojowników, tj ravena i blubera, bez przerwy widzę online na PSN xd

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

dzwonie do Spencera, aby wydawał DLC-ki w pudełkach, bo głupi buc nie wie jak się robi exy 

Opublikowano

A ja ich widzę ciągle na xbox live, i co teras?

Opublikowano

A wyszło w pudełku jak Uncharted Lost Levels i Horizon Frozen Lake?

Nie wyszło w pudełku, jakie to ma znaczenie? Horizon Frozen Lake też nie wyszło w pudełku i nie wyjdzie, bo coś takiego nie istnieje :). Horizon Frozen Wilds też w pudełku nie wyjdzie, a jako DLC do pobrania, nie w pudełku.

weź już skończ pier,dolić trzy po trzy, bo nawet o grach na plejstejszon nie masz pojęcia

Opublikowano

A ja ich widzę ciągle na xbox live, i co teras?

To niech wypowiadają się o ekosystemie Playstation z równym szacunkiem. Czy jako community prosimy o dużo?

Opublikowano

BTW zabawnie się czyta  posty Figaro, który wskoczył do ekosystemu Playstation 4 w połowie generacji, w najlepszym momencie żywota PS4, nie doświadczając całych lat biedy w lineupie PS4, zawodów takich jak The Order 1886, Driveclub czy No Man Sky, czy momentów kiedy to podobnie jak teraz na Xboxie nie wychodziło  N I C. 

Dobrze to przemyślał, skubany 

Opublikowano

spokojnie, na jesieni w polsce playstation now wchodzi i ps3 i ps4 nie będzie miało żadnych już exów.

Opublikowano

Driveclub to najlepsze wyścigi tej generacji wiec słaby troling.

Jeszcze z jaka duma piszą o dodatku samochodzików dla małych dzieci xD

Włączcie wy sobie Trackmanie żeby zobaczyć co ten dodatek nieudolnie udaje.

Opublikowano

uwaga program sie zapętlił 

Exact znowu będzie napyerdalać o Driveclubie 

Opublikowano

widze, że w tworkach sie nie pyerdolą z kuracjuszami

Opublikowano

@Expert

Włącz mózg, bo ten chomik w środku nieudolnie udaje go.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

spokojnie, na jesieni w polsce playstation now wchodzi i ps3 i ps4 nie będzie miało żadnych już exów.

Z tego co wiem to wszystkie boty maja problem z PSN, prędkościami z nim związanymi itd.

Jakim cudem wyobrażasz sobie ze ta usługa będzie u nich działała?

uwaga program sie zapętlił

Exact znowu będzie napyerdalać o Driveclubie

Pokaz mi wyścigi na Xboxa z takim forumkowym wsparciem.

Zaorane

Opublikowano

Z tego co wiem to wszystkie boty maja problem z PSN, prędkościami z nim związanymi itd.

Jakim cudem wyobrażasz sobie ze ta usługa będzie u nich działała?

tak jak sony wyobraża sobie płacenia z góry, za dziurawą usługę, z której nie da rady korzystać bez światłowodu.

Opublikowano

exact, Przyjacielu, weź nie rzucaj fasolką o ścianę, do nich już nic nie przemówi, niech żyją w swoim zaściankowym światku :)

Opublikowano

exact, Przyjacielu, weź nie rzucaj fasolką o ścianę, do nich już nic nie przemówi, niech żyją w swoim zaściankowym światku :)

uuu Figaro Globetrotter Gamingu

Opublikowano

Powielane mity, 25gb patch do COD MW ściągnęło mi w 30 minut, nie pamietam kiedy była konserwacja serwerów, poziom usługi jest aktualnie porównywalny z Xbox Live.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.