Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

uwaga program sie zapętlił

Exact znowu będzie napyerdalać o Driveclubie

Pokaz mi wyścigi na Xboxa z takim forumkowym wsparciem.

Zaorane

w jakim świecie ty żyjesz xD forumkowe wsparcie (nieistniejące już zresztą) nie jest żadnym wyznacznikiem. Rzucili wam gierkę to w nią graliście, ot tyle 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Powielane mity, 25gb patch do COD MW ściągnęło mi w 30 minut, nie pamietam kiedy była konserwacja serwerów, poziom usługi jest aktualnie porównywalny z Xbox Live.

Gdzieś były dane, że w pierwszej połowie 2017 Xbox Live padał częściej niż PSN :) Już nawet ostatnia forteca Xboxa - usługi online - drży w posadach.

Opublikowano

A ja ich widzę ciągle na xbox live, i co teras?

To niech wypowiadają się o ekosystemie Playstation z równym szacunkiem. Czy jako community prosimy o dużo?

gardzę tym smrodem

Opublikowano

uwaga program sie zapętlił

Exact znowu będzie napyerdalać o Driveclubie

Pokaz mi wyścigi na Xboxa z takim forumkowym wsparciem.

Zaorane

w jakim świecie ty żyjesz xD forumkowe wsparcie (nieistniejące już zresztą) nie jest żadnym wyznacznikiem. Rzucili wam gierkę to w nią graliście, ot tyle

Dalej czasami są robione forumkowe wyzwania, może dla Ciebie community nie jest żadnym wyznacznikiem, ale ja jak i wiele osob bawiliśmy się świetnie, i myśle ze to o czymś świadczy.

I nie, nie chodziło o to ze nam coś dali, to się na to rzuciliśmy, w tym samym czasie wychodziły również multiplatformy które były w tym czasie wyjątkowo popularne.

Opublikowano

studio co prawda zamknęli..... no ale zostało forumkowe wsparcie... 

Opublikowano

Figar 

BB do U4, czas 14 miechów

FH3 do teraz czas 11 miechów a za dwa wychodzi kolejna Forzunia czyli będzie to jakieś 13 miechów, to dalej lepiej niż na PS4! 

Szach mat klapie. 

Opublikowano

byle do forzy

Opublikowano

Figar 

BB do U4, czas 14 miechów

FH3 do teraz czas 11 miechów a za dwa wychodzi kolejna Forzunia czyli będzie to jakieś 13 miechów, to dalej lepiej niż na PS4! 

Szach mat klapie. 

Mówisz o Forza 7?

ja (pipi)e XD gardzę wami

Opublikowano

Gardzić sobie możesz, ale prawdy nie podważysz, klapie 

Opublikowano

a wyobrażacie sobie taki future racer z forumkowym wsparciem? to by k,urwa dopiero było

Rozmawiamy o grach w które gra więcej niż 5 osob - głównie w pracy dla zabicia nudów.

Gardzić sobie możesz, ale prawdy nie podważysz, klapie

A to nie Ty mówiłeś ze wyścigówki nikogo? :dynia:

Opublikowano

No niestety to nie ja  :dynia:

FH3 prawilnie kupiona F7 też będzie na XBOX ONE X

Po za tym co ma piernik do wiatraka? nagle szukanie dziury w cały bo czas bez EXA się nie zgadza?

Opublikowano

Lepiej jarać się Forza 7 niż kupowac po 5 latach używkę gry, której twórce się tak CENI. OHH MIAYZAKI MÓJ BOG, KOCHAM JEGO GRY a potem kup bloodborne na olx za 60zł xd

Opublikowano

a za 5 lat ogra uzywke zeldy ktora ficus zayebal dziecku i znowu bedzie plakal ze ehh takich gier juz sie nie robi

Opublikowano

a za 5 lat ogra uzywke zeldy ktora ficus zayebal dziecku i znowu bedzie plakal ze ehh takich gier juz sie nie robi

Nowka sztuka nielizania i niewkladana pod pachy i miejsca imtymne, okazja, igla

Opublikowano

A co? Lizałeś mu konsole?

Opublikowano

Jesteś pewny że nielizana?

Mario kart 8 lizany, zelda uzywka to sie balem, splatoon2 dziewica

Opublikowano

A co? Lizałeś mu konsole?

Zelda wielokrotnie lizana, Marzenie z dzieciństwa spełnione :banderas:

Opublikowano

Fuuuj, zal mi zeldy

Opublikowano

Lepiej jarać się Forza 7 niż kupowac po 5 latach używkę gry, której twórce się tak CENI. OHH MIAYZAKI MÓJ BOG, KOCHAM JEGO GRY a potem kup bloodborne na olx za 60zł xd

Jeszcze ten napis na żółtym tle, nie do sprzedaży osobno xd

Klapy w pigułce ;d

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobrze wiesz, że to jest eks :)

Skoro Ex, to XBOX ma tylko EXY

Ostatni ex na Xboxa wyszedł w lutym i to jest fakt udokumentowany. Nie uciekniesz przed tym.

Nie licząc mniejszych gier i remasterów to w kwietniu, coś wypadłeś z obiegu figar  :)

Raczej należy martwić się o ps4, tyle konsol i studiów first party a do wiosny blantman magazynuje w szafie forumkowe plejki.

ps. dawać crasha na Xa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.