Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

w sierpniu uncharted 5, yakuza kiwi, matterfall, Undertale, Hellblade no i nadrabianie sztosów z poprzdnich miesięcy (nie wierzę że ktoś zdążył ograć takie sztosy jak Crasha, Nioha, Niera, Yakuzę 0 itd itp :) ),

za to xbotom śmieciom zostały skirmishe w Halo Wars.

my eksplorujemy psychodeliczne, głębokie i piękne lokacje w hellblade, klimatyczne miasta Japonii jako mafiozo i katakumby seksowną brunetką

a xboty eksplorują playlisty spotify :)

nie widziałem w zakupach growych żebyś kupił hellblade

To jest piękne w ekosystemie rodziny PlayStation. Ilość sztosów przytłacza nawet takiego gracza jak ja, ale Ci co są na bieżąco, prawdziwy gamerzy, mają zawsze coś nowego na stole.

nie ma wątpliwości że wszyscy użytkownicy xboxa są na bieżąco z exami XD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xbox ty (pipi)o, dobrze że zdechłeś. zawsze wiedziałem że prędzej czy później odpie, rdolisz

Opublikowano

Hellblade nie ma w pudełku więc według logiki Figaro nie jest gra.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ten Live to w ogóle żyje? Wczoraj grałem w Forzę to działała jak guwno, nagrałem filmik, który z chęcią bym tu opublikował... ale nie mogę go na youtube wrzucić, bo jakiś błąd wyskakuje. Wchodzę w zakładkę ujęcia to od wczoraj cały czas wyskakuje "przepraszamy za kłopot, spróbuj ponownie za chwilę", gold mi się skończył wczoraj wieczorem, więc dzisiaj kupiłem zdrapkę na trzy miechy i (pipi) nie mogę jej wykorzystać, bo jak mnie przekierowuje na stronkę to jedyne co widzę to biały ekran i kręcące się na samym środku dwa zielone kółeczka, od ponad godziny bez zmian. Nie działa ani na konsoli, ani na laptopie. Idź pan w chuy z tą usługą.

A tydzień temu ściągałem Fifę z EA Access 23h xdd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

pewnie internet na patyki jakubek ma i narzeka xd

Opublikowano

ciesze sie ze wreszcie ktos obiektywny kupil xone i mozna poczytac rzeczowe i wyprane z fanboyostwa teksty o tym sprzecie i grach na niego

Opublikowano

mialem wszystkie konsole i najlepsze bezlagowe multi jest na switchu

Opublikowano

u mnie dziala

Opublikowano

mi tam wszystko działa wczoraj obejrzałem 3 odcinki anime na crunchrollu i film late shift. No ale grać to nie grałem na xbox one od dawna :D

Opublikowano

No live I działanie x1 to dramat straszliwy, po resonsywnym ps4 I ultraszybkim switchu aż mnie na wymioty ciagnie jak myślę o włączeniu Xboxa. Ostatnio musiałem zrobić parę screenów no i oczywiście nie da się zrobić prosto bo nie ma dedykowanego przycisku, a jak mam robić jak Spencer przykazal to robię screeny menusow bo Xbox wchodzi do home i dopiero tam można nacisnąć y do screena a to przecież pauzuje grę. Musiałem gadać do tej suki cortany która łapie raz na 5 razy, robi screeny nie kiedy trzeba, cały Xbox przez nią się wiesza, no dramat, tragiczna praca

Opublikowano

dzis 19.00 bezlagowe mario kart8 deluxe na switchuni Panowie

Opublikowano

ciesze sie ze wreszcie ktos obiektywny kupil xone i mozna poczytac rzeczowe i wyprane z fanboyostwa teksty o tym sprzecie i grach na niego

Kupił tylko po to, żeby hejtować, coś ala łatwy wszystkim XBL działa tylko nie jemu xD

Opublikowano

Wrzuciłbym tu screeny tych wszystkich błędów, ale... nie można ich zrobić xd Sprytnie microsoft, sprytnie.

Opublikowano

Kupiłeś śmiecia to teraz masz

Opublikowano

wyslij mi ten kod, zobacze czy u mnie przejdzie

Kupiłeś śmiecia to teraz masz

tak samo sie czułem jak kupilem rdr

Opublikowano

Marki nie szanuje i zdziwiony  8)

Opublikowano

Marna prowokacja blubi, Xbox martwy śmieć no ale jazda bronimy ścierwo

Opublikowano

jak limitka z pudzianami to daje 1500

Opublikowano

Szanuje bardziej niż wy, przynajmniej ograłem tego jedynego exa z tego roku

Opublikowano

Szanuje bardziej niż wy, przynajmniej ograłem tego jedynego exa z tego roku

my szanujemy siebie i swój czas.  Dlatego w tego exa nie graliśmy :D  Yakubu a jak tam sztosy na ps4 nioh yakuza czy persona zaliczone?

Opublikowano

the crew, halo wars 2, trackmania....

przegrałeś jakiś zakład?

Opublikowano

chciałbym móc powiedzieć, że nigdy nie grałem w yakuzę. niestety nie byłaby to prawda :/

Opublikowano

the crew, halo wars 2, trackmania....

przegrałeś jakiś zakład?

to jest koneser gejmingu i z mazzeo powinien się dogadać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.