Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Przeciętny posiadacz PlayStation kupuje po zero dobrych wyścigów, zero dobrych shooterów i zero dobrych platformówek, czy tego chce czy nie :usmiech:

:daddy:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przeciez w cuphead sie tylko strzela, boss rush, a te etapy w prawo to praktycznie shoot'em up jak galaga xd to juz z metal slug lepszy platformer niz to

Opublikowano

bardziej powiedziałbym ze etapy chodzone w cuphead sa jak Contra, ale co ja sie tam znam ... Może to i galaga, zdecydujcie sami :kaz:

A7800_Galaga.png

vs

863522_2.jpg

Opublikowano

2jGcHB3.png

kevin-hart-called-a-whore-sony.gif

No i? ja nigdy nie mówiłem jestem wielbicielem wszystkich gatunków, niedawno skończyłem Valiant Hearts, mam zamiar zabrać się w końcu za Sunset Overdrive, Cupheada mam na radarze i kupię w tym roku jeśli oceny złapię dobre, a sequel Oriego to jest totalny must have i biorę na blantmana.

To robactwo niebieskie robią z siebie koneserów, podczas gdy rzeczywistość jest inna, ich interesuje głównie molochy pokroju CoDa i Destiny i nic więcej, miliard PS4 sprzedanych a Bloodborne opchnął się w ilu milionach, 1-2? Nie mówiąc o jeszcze bardziej niszowych Nier czy Nioh. Te gierki to jest folklor, a to że nie trafiają na xboxa wynika z tego że japończycy to ksenofobiczne zyeby, bo inaczej nie potrafię sobie wytłumaczyć sytuacji gdzie niezależny developer olewa platformę z 30 milionami graczy.

Sony najbardziej inwestuje w marketing nie swoich gier, bo to najbardziej przemawia do ich targetu

Opublikowano

na bank z niego bedzie lepszy platformer niz z tych pseudo platformoerow na plejke w ktorych sie wiecej strzela niz skacze xD 

xddddddddddddddd

ty widziales te etapy platformowe? 

Opublikowano

na bank z niego bedzie lepszy platformer niz z tych pseudo platformoerow na plejke w ktorych sie wiecej strzela niz skacze xD

xddddddddddddddd

ty widziales te etapy platformowe?

Widziałem i wyglada to lepiej niż ta sr,aka plejstejsion :lapka:

Za pare dni premiera wiec obadam osobiście

Opublikowano

szanuję. też uważam że najlepsze platformery, to takie gdzie liczba fragów 3x przekracza ilość skoków na plansze 

Opublikowano

Prawda jest taka, że wraz z Xbox One X (którego kupuję na premierę oczywiście) konsola Microsoftu odzyskuje to co jej się należy: miejsce głównej konsoli. Połączenie mocy, idealnego pada oraz najlepszego online sprawia, że Playstation 4 będzie się odpalać z obrzydzeniem żeby jednak zaliczyć tych kilka świetnych exów, które na nią są. Tak jak to było z PS3.

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Co tu sie odjaniepawla,Ficus w jakims dziwnym szale macicy probuje przekonac wszystkich ze Cuphead przypomina Galage xD

i on sie nazywa GRACZEM?

Edytowane przez asax

Opublikowano

szanuję. też uważam że najlepsze platformery, to takie gdzie liczba fragów 3x przekracza ilość skoków na plansze

Nie dziwie sie bo na plejstejsion platformery maja zje,bany skok lub strzelanko zamiast skakania :yao: przecież ta konsola nie ma żadnej bdb gry w danym gatunku, a nie sorry cinematix expirence robi dobre i press x to jason xD

Ej ale tak serio to jak fan plejstejsion umiera to śmieciarka podjeżdża czy normalnie jest pogrzeb ?

Opublikowano

Przeciez w cuphead sie tylko strzela, boss rush, a te etapy w prawo to praktycznie shoot'em up jak galaga xd to juz z metal slug lepszy platformer niz to

Najlepszym plaformerem jest Knack 2. Podobno najmocniejsze 5/10 w historii gamingu. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Wygadywac strzelanie, a uznawac za platformer gierke gdzie tego strzelania jest piec razy wiecej niz np w ratchecie, a w kontrukcji leveli w lewo praktycznie nie ma klasycznych elementow otoczenia charakterystycznych dla gatunku.

Przy tej gierce to metal slugi to platformery wszechczasow

Niech te boty zdychaja w meczarniach

Opublikowano

2jGcHB3.png

miliard PS4 sprzedanych a Bloodborne opchnął się w ilu milionach, 1-2? Nie mówiąc o jeszcze bardziej niszowych Nier czy Nioh. Te gierki to jest folklor

BB dobił do 2 mln pół roku po premierze. Obecnie przekracza 3. Automata to obecnie 1.5. Nioh po dwóch miechach miał już na koncie 1 mln.

że też nie chce się wam nawet sprawdzić, nim kolejny raz wyciągniecie jakieś dane z dupy do posta pisanego na poważnie :v

Edytowane przez nobody

Opublikowano

>łeeeee na naszej konsoli platformówki są prawie platformówkami

>a właśnie że nie, na naszej platformówki są bardziej platformówkami ŁEEEEEEEE

71b.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zeratul znowu spedzi miliard godzin w destiny2 po czym powie, ze sie zawiodl i rozczarowanie roku?

Mazzeo tez wypomina, ze na czworce tylko destiny, a sam gra i patrzac na ten rok na xkorkim to jego najbardziej wyczekiwana i pewnie i bedzie ogrywana pozycja xd

Opublikowano

Cuphead to żaden platformer, tylko run 'n' gun, tak samo jak Contra, Turrican, Gunstar Heroes, itp.

Opublikowano

Bruce Straley odchodzi z naughty dog, yebac sony choc moze wreszcie skonczy sie kopiowanie symulatora drabiny w kazdej gierce

Jak ja gardze tymi exami z wewnetrznych teamow sony z drobnymi wyjatkami od chyba 6 juz lat

Opublikowano

gardziesz exami sony od chyba 6 lat juz? no niezle 

Opublikowano

2jGcHB3.png

miliard PS4 sprzedanych a Bloodborne opchnął się w ilu milionach, 1-2? Nie mówiąc o jeszcze bardziej niszowych Nier czy Nioh. Te gierki to jest folklor

BB dobił do 2 mln pół roku po premierze. Obecnie przekracza 3. Automata to obecnie 1.5. Nioh po dwóch miechach miał już na koncie 1 mln.

że też nie chce się wam nawet sprawdzić, nim kolejny raz wyciągniecie jakieś dane z dupy do posta pisanego na poważnie :v

to nadal mało

Opublikowano

niestety wiekszosc graczy ma tak zyebany gust growy jak twoj i juz raczej nic na to nie poradzimy

Opublikowano

@Mazzeo przy gierkach o budżecie i marketingu na +60 mln mało. jak na poziom ich wykonania i wyłożonych zielonych wystarczająco by dalej pojawiały się podobne

Opublikowano

3286896-mar3.jpg

<3

Opublikowano

ale przeciez kazdy kupi xkorkix zamiast tego

poza tym yebac mario odyssey jak jest PLATFORMER cuphead xdddd

Opublikowano

nawet nie zdajesz sobie sprawy jakim irytującym pajacem-chorągiewką jesteś

przez naście lat stulejarz gejmingu, wziął sprzęt od nintendo i pozjadał wszystkie rozumy

Opublikowano

kazda napieta zyla na twoim czole to miod na moje uszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.