Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No przecież każdy ma laptopa z biedronki.

To czemu grasz w Battlefronta w 900p xD

Moze dlatego, ze Battlefront na biedronkowym laptopie nie pojdzie, najlepszy platformer Xkorka juz tak.

Wiesz dobrze, że yeti i tak nie ograł Ori xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Może przestań sobie dopisywać błędne stwierdzenia. 

To nie jest po Polsku. I oddychaj, na tamtego posta poświeciłem 4 sekundy na kiblu, a ty bulgoczesz, jakbym ci kota zabił.

Gość_Kasias_*

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jednego czopa mniej :fsg:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No tak, nie mam racji, to zróbmy jakiś chamski podjazd kończąc go puentą, która sprawi, że poczuje się jeszcze lepiej siedząc na kiblu :D

Opublikowano

No tak, nie mam racji, to zróbmy jakiś chamski podjazd kończąc go puentą, która sprawi, że poczuje się jeszcze lepiej siedząc na kiblu :D

wy macie tego dauna na poważnie?

Oj mordziaty, dobry z ciebie chłopak, ale niekonsekwentny i plączący się w zeznaniach, że ojej. Ale dzisiaj nie czas na spory, Kasias ma bana, radujmy się.

Opublikowano

Nie ma bana.

Opublikowano

Baczność!

Ja, raven_raven, uroczyście dziękuję za dodanie "Gość_" i "_*" do nicka użytkownika "Kasias" :usmiech:

Spocznij!

Opublikowano

kasias <baczność> ban

Opublikowano

wy macie tego dauna na poważnie?

Oj mordziaty, dobry z ciebie chłopak, ale niekonsekwentny i plączący się w zeznaniach, że ojej. Ale dzisiaj nie czas na spory, Kasias ma bana, radujmy się.

Tak, tak odwracaj teraz kota ogonem.

Teraz będę wiedział, że skończyłem dla ragusa równa się wszystko widziałem. 

I broń Boże nie pisz nic dobrego o grze, która Cię nie interesuje, bo jeszcze Cię zainteresuje :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale co tu odwracać Soul? Piszesz tak jak piszesz, każdy widzi :D Wyzywasz od dałnów a na koniec foch z dupy że Ciebie zwyzywano xD

Opublikowano

Bo ktoś wyciąga wnioski z dupy, napisz, że skończyłeś to Ci będą pisać, że nowego można sobie darować bo już wszystko widziałeś :)

i ogólnie nie waż się pisać, że gra zapowiada się  dobrze bo w ogóle Cię nie interesuje :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Strasznie to do siebie bierzesz.

Waż, nie wasz.

Opublikowano

soul przeczytal ze wysoka srednia i postanowił zacząć sie jarać bo tak wypada

Opublikowano

Strasznie to do siebie bierzesz.

Waż, nie wasz.

Nie, po prostu widzę, że szukasz dziury w całym, pytanie po co?

soul przeczytal ze wysoka srednia i postanowił zacząć sie jarać bo tak wypada

Soul, napisał, że gra zapowiada się fajnie i tyle :)

Opublikowano

soul ostatnio bardzo latwo sie trigeurje 

Opublikowano

Ale co tu odwracać Soul? Piszesz tak jak piszesz, każdy widzi :D Wyzywasz od dałnów a na koniec foch z dupy że Ciebie zwyzywano xD

A później mówi ze się nigdy sam nie zaorał xD
Opublikowano

Parę razy się zdarzyło jak każdemu, nie będę zaprzeczał, ale ostatnio widzę, że ludzie na siłę mi to wmawiają i tyle.

Dziś ragus, szuka dziury w całym ale nie bardzo mu to idzie, no ale może to moja wina gdyż nie wiedziałem, że skończyłem=wszystko widziałem nowym mario.  

EOT

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul samozaorany po raz nty

Mario kolejna gra dla ktorej warto trzymac switcha w szafie, jedna nie skonczyl, drugiej nie kupi ale obie goty bo srednia xd

I porownywanie do czezkiego, ja w pol roku nabilem tyle godzin na tej konsoli co Ty w tym tempie nie nabijesz na niej przez najblizsze trzy lata

Opublikowano

To kto tak obraził exa Sony, że aż Kasia usunął konto?

Kasia to Bruce Straley z ND. Odszedł z firmy i z forum.

Opublikowano

Soul samozaorany po raz nty w głowie Ficusia, bo tak wygodnie.

Może kupię może skończę a Tobie nic do tego, podoba mi się choć nie wiem jakiej średniej gra się doczekać i nie interesuje mnie to, cieszy mnie fakt, że N potrafi zrobić coś nowego z czym inni mają tak wielkie problem, rozumiem, że Pan Ragus i Ficuś zabraniają chwalić mi nowego Mario, aha, ok :D

I to gadanie, że Ficuś nie bierze na poważnie CW a porównanie łyknął jak Niemka spermę xD on nabił więcej godzin w pół roku niż ja nabiję przez trzy lata, wow i co z tego? :D

To jakieś wyzwanie czy co? bo nie wiem :D

A ja mam w Dishonored 2 nabite 200h dawaj przebij to :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja ci nie zabraniam.

Soul, zachowujesz się jak pijany dresiarz. Raz ma problem, potem się uspokaja, a i tak w końcu wiesz, że się znowu ciebie uczepi. Wyluzuj trochę, ja ci niczego nie zabraniam, uznałem jedynie, że zabawne jest zestawienie SMO z Mario z NESa pod jakimkolwiek względem.

I jak piszesz o końcu tematu, to go skończ, a nie dalej drążysz.

Opublikowano

Soul - odpiszesz na każdego posta? Odpisz proszę.

Opublikowano

Ja ci nie zabraniam.

Soul, zachowujesz się jak pijany dresiarz. Raz ma problem, potem się uspokaja, a i tak w końcu wiesz, że się znowu ciebie uczepi. Wyluzuj trochę, ja ci niczego nie zabraniam, uznałem jedynie, że zabawne jest zestawienie SMO z Mario z NESa pod jakimkolwiek względem.

I jak piszesz o końcu tematu, to go skończ, a nie dalej drążysz.

Zestawienie czyli porównanie? a może zwyczajne stwierdzenie faktu, że przygodę z Mario skończyło się na nesie? i na tym zakończyć temat, po co szukać dziury w całym?

Stwierdziłem, że macie dauna czy zadałem pytanie? 

Bardzo chętnie ale co chwilą ktoś bezczelnie ciągnie mnie za język, n/p Ty w tym momencie :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobra, japa tam już.

Opublikowano

Soul - odpiszesz na każdego posta? Odpisz proszę.

Mówisz i masz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.