Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No przecież każdy ma laptopa z biedronki.

To czemu grasz w Battlefronta w 900p xD

Moze dlatego, ze Battlefront na biedronkowym laptopie nie pojdzie, najlepszy platformer Xkorka juz tak.

Wiesz dobrze, że yeti i tak nie ograł Ori xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Może przestań sobie dopisywać błędne stwierdzenia. 

To nie jest po Polsku. I oddychaj, na tamtego posta poświeciłem 4 sekundy na kiblu, a ty bulgoczesz, jakbym ci kota zabił.

Gość_Kasias_*

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jednego czopa mniej :fsg:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No tak, nie mam racji, to zróbmy jakiś chamski podjazd kończąc go puentą, która sprawi, że poczuje się jeszcze lepiej siedząc na kiblu :D

Opublikowano

No tak, nie mam racji, to zróbmy jakiś chamski podjazd kończąc go puentą, która sprawi, że poczuje się jeszcze lepiej siedząc na kiblu :D

wy macie tego dauna na poważnie?

Oj mordziaty, dobry z ciebie chłopak, ale niekonsekwentny i plączący się w zeznaniach, że ojej. Ale dzisiaj nie czas na spory, Kasias ma bana, radujmy się.

Opublikowano

Nie ma bana.

Opublikowano

Baczność!

Ja, raven_raven, uroczyście dziękuję za dodanie "Gość_" i "_*" do nicka użytkownika "Kasias" :usmiech:

Spocznij!

Opublikowano

kasias <baczność> ban

Opublikowano

wy macie tego dauna na poważnie?

Oj mordziaty, dobry z ciebie chłopak, ale niekonsekwentny i plączący się w zeznaniach, że ojej. Ale dzisiaj nie czas na spory, Kasias ma bana, radujmy się.

Tak, tak odwracaj teraz kota ogonem.

Teraz będę wiedział, że skończyłem dla ragusa równa się wszystko widziałem. 

I broń Boże nie pisz nic dobrego o grze, która Cię nie interesuje, bo jeszcze Cię zainteresuje :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale co tu odwracać Soul? Piszesz tak jak piszesz, każdy widzi :D Wyzywasz od dałnów a na koniec foch z dupy że Ciebie zwyzywano xD

Opublikowano

Bo ktoś wyciąga wnioski z dupy, napisz, że skończyłeś to Ci będą pisać, że nowego można sobie darować bo już wszystko widziałeś :)

i ogólnie nie waż się pisać, że gra zapowiada się  dobrze bo w ogóle Cię nie interesuje :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Strasznie to do siebie bierzesz.

Waż, nie wasz.

Opublikowano

soul przeczytal ze wysoka srednia i postanowił zacząć sie jarać bo tak wypada

Opublikowano

Strasznie to do siebie bierzesz.

Waż, nie wasz.

Nie, po prostu widzę, że szukasz dziury w całym, pytanie po co?

soul przeczytal ze wysoka srednia i postanowił zacząć sie jarać bo tak wypada

Soul, napisał, że gra zapowiada się fajnie i tyle :)

Opublikowano

soul ostatnio bardzo latwo sie trigeurje 

Opublikowano

Ale co tu odwracać Soul? Piszesz tak jak piszesz, każdy widzi :D Wyzywasz od dałnów a na koniec foch z dupy że Ciebie zwyzywano xD

A później mówi ze się nigdy sam nie zaorał xD
Opublikowano

Parę razy się zdarzyło jak każdemu, nie będę zaprzeczał, ale ostatnio widzę, że ludzie na siłę mi to wmawiają i tyle.

Dziś ragus, szuka dziury w całym ale nie bardzo mu to idzie, no ale może to moja wina gdyż nie wiedziałem, że skończyłem=wszystko widziałem nowym mario.  

EOT

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul samozaorany po raz nty

Mario kolejna gra dla ktorej warto trzymac switcha w szafie, jedna nie skonczyl, drugiej nie kupi ale obie goty bo srednia xd

I porownywanie do czezkiego, ja w pol roku nabilem tyle godzin na tej konsoli co Ty w tym tempie nie nabijesz na niej przez najblizsze trzy lata

Opublikowano

To kto tak obraził exa Sony, że aż Kasia usunął konto?

Kasia to Bruce Straley z ND. Odszedł z firmy i z forum.

Opublikowano

Soul samozaorany po raz nty w głowie Ficusia, bo tak wygodnie.

Może kupię może skończę a Tobie nic do tego, podoba mi się choć nie wiem jakiej średniej gra się doczekać i nie interesuje mnie to, cieszy mnie fakt, że N potrafi zrobić coś nowego z czym inni mają tak wielkie problem, rozumiem, że Pan Ragus i Ficuś zabraniają chwalić mi nowego Mario, aha, ok :D

I to gadanie, że Ficuś nie bierze na poważnie CW a porównanie łyknął jak Niemka spermę xD on nabił więcej godzin w pół roku niż ja nabiję przez trzy lata, wow i co z tego? :D

To jakieś wyzwanie czy co? bo nie wiem :D

A ja mam w Dishonored 2 nabite 200h dawaj przebij to :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja ci nie zabraniam.

Soul, zachowujesz się jak pijany dresiarz. Raz ma problem, potem się uspokaja, a i tak w końcu wiesz, że się znowu ciebie uczepi. Wyluzuj trochę, ja ci niczego nie zabraniam, uznałem jedynie, że zabawne jest zestawienie SMO z Mario z NESa pod jakimkolwiek względem.

I jak piszesz o końcu tematu, to go skończ, a nie dalej drążysz.

Opublikowano

Soul - odpiszesz na każdego posta? Odpisz proszę.

Opublikowano

Ja ci nie zabraniam.

Soul, zachowujesz się jak pijany dresiarz. Raz ma problem, potem się uspokaja, a i tak w końcu wiesz, że się znowu ciebie uczepi. Wyluzuj trochę, ja ci niczego nie zabraniam, uznałem jedynie, że zabawne jest zestawienie SMO z Mario z NESa pod jakimkolwiek względem.

I jak piszesz o końcu tematu, to go skończ, a nie dalej drążysz.

Zestawienie czyli porównanie? a może zwyczajne stwierdzenie faktu, że przygodę z Mario skończyło się na nesie? i na tym zakończyć temat, po co szukać dziury w całym?

Stwierdziłem, że macie dauna czy zadałem pytanie? 

Bardzo chętnie ale co chwilą ktoś bezczelnie ciągnie mnie za język, n/p Ty w tym momencie :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobra, japa tam już.

Opublikowano

Soul - odpiszesz na każdego posta? Odpisz proszę.

Mówisz i masz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.