Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

mario wychodzi za miesiąc. a pod koniec roku niszczator jRPG - Xeno 2 :fsg: a po drodze skyrim w samolocie, doom w samolocie, LA Noire w samolocie, Rocket league na kibelku, FE Warriors w wannie, Stardew Valley pod kołderką, jezu co za konsola, zaorać te pseudo pc pod telewizorami xdd 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale Yakuza 1 wyszła na zachodzie na PS2 w zrozumiałej wersji xD

tak wyszła

maxresdefault.jpg

weź ty sie xD

A Twój argument co do grania w 720p stosujemy teraz do Zeldy i MK8 i fśśśśt PS4 znowu leży rozje,bane przez HYBRYDĘ od Nintendo.

xd no to do Nioha dorzuć Personę 5, Niera, Y0 i remaster wipeouta w natywnym 4k/60 :v

Opublikowano

no brawo zaczynasz zauważać analogię do Zeldy i MK8 

Opublikowano

dobra zostałem przekonany

Opublikowano

no ciagle wymieniasz 2 gry na swicza vs wszystkie na ps4

Opublikowano

dobra zostałem przekonany

Błędnie założyłeś, że chciałem Cię w jakikolwiek sposób przekonywać do Switcha. Nawet z pełną biblioteką z PS4 nie byłby dla Ciebie ciekawym kąskiem, a jego przenośność, wadą.

Opublikowano

kończę nadrabiać teraz majora's mask 3D in glorious 240p, a w kolejce czeka jeszcze 999 i fire emblem awekening, więc jednak nie

Opublikowano

kruk ty już nie trajharduj bo z remasterów z błędami i uncharted zrobiły się co najmniej 6 gierek na +80-90% na metakrytyku :v

Opublikowano

Wazne ze crossbuy jest goty na tym goownie obesranym ps4 i ps mortem

Opublikowano

Wazne ze crossbuy jest goty na tym goownie obesranym ps4 i ps mortem

jak mam brac na powaznie ludzi, ktorzy mowia, ze znicz ma lepszy lineup w tym roku od ps4 xdddddddddr

Opublikowano

No bo ma jesli liczymy ten rok do konca czyli jeszcze xeno i oddyssey, no ale wiadomo ze dla klapow lepszy remaster yakuzy, remaster crasha i remaster remastera wipeouta, aaa jeszcze jest dlc do u4 czyli powinno sie do lineupu switcha liczyc dlc do zeldy

Opublikowano

perona na ps3 jest a nier na pc!!!!!11!!

Opublikowano

zelda to port czyli 95% tych wielkich pseudo exow na ps4 to porty z peceta xddd

Opublikowano

Niech ktoś już ku,rwa odstrzeli tego neofite switchklapersa.

Przypominam że Ficek jaral się Horajzonem i Tearaway

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nobody nie ma sie co dziwic, dla tego typa to jest pierwsza zelda, w ktora gral to sie chlopak jara, jak dla niektorych to jest 30 czesc serii, a mariokart 15ta, to mozna tylko popatrzec z politowaniem xd

Opublikowano

Nie no, ma rację w tym co mówi. Każdy tam mocno spuszcza się, że to chodzi o exy (xdddddddddddd myślałem, że o dobre gry?), a tutaj PS4 ma Uncharted xddd, Horizona xxdddddd i Nioha (to akurat bardzo na propsie). Reszta to multiplatformy i remastery. Na sprzęcie z fatalnym UI, poronionymi funkcjami społecznościowymi i najgorszą usługą sieciową. Plus ten pad xddd.

Serio, na PS4 każdy sobie coś znajdzie, ale PS4 jako głowny sprzęt do grania to beka z gracza od zawsze na zawsze.

Opublikowano

horizon przynajmniej jest prawilnym exem i nie wyszedl na pc i nie jest remasterem i podoba mi sie dalej

exy na ps4 ktore nie wyszly na pc i nie sa remasterami to bloodborne, uncharted4, shadow fall, pedau w rurkach, dwa knacki, driveclub, order, gravity rush2 i horizon - bogactwo kuvvva, dominacja jak na ps2, odliczyc od tego szroty i zostaje garska, na konsole co jest tyle lat na rynku

a zapomnialem, ,jeszcze zaraz wychodzi gran turismo, tak uznana seria zdeptana przez sony do postaci rozbudowanego dema co na forum interesuje chyba tylko fanka bo autka ladnie wygladaja, ciekawe ile terafankow musi miec polyphony do dyspozycji by dac funcje, ktore mialo gt5 i gt6 na ps3, a ktore bedzie miec forza7 na slabszym sprzecie

Opublikowano

Gry z wiiu mozna odpalac na emulatorze, takze wszystko ze znicza jest na PC XD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Widze, ze tutaj sie przeniosla rozmowa o tym jak chuyowy jest znicz xd

raczej beka z ciebie dalej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.