Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widze, ze tutaj sie przeniosla rozmowa o tym jak chuyowy jest znicz xd

raczej beka z ciebie dalej

to zes mi pojechal, no nie wyczymie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a sony samo dalo ps now i remote play wiec zaraz na lodowce i tosterze zagrasz w uncharted

plejsztejszyn 4 - konsola bez exow, gry do ogrania wszedzie

Opublikowano

Zelda BOTW, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2

bądźmy k,urwa poważni, Nioh, Yakuza 0 i Horizon vs te sztosy powyżej?

Opublikowano

Gry z wiiu mozna odpalac na emulatorze, takze wszystko ze znicza jest na PC XD

Jeśli nie odróżniasz piractwa od kupna gier to z marką PlayStation jesteś pewnie od samego początku.

zaczynalem od nintendo, dlatego rzygam juz 30tymi czesciami tych samych serii od 20lat :lapka:

Opublikowano

copper a jak tam vita w 2017r, sztos za sztosem co nie? pochwal sie w co tam grasz

Opublikowano

Widze, ze tutaj sie przeniosla rozmowa o tym jak chuyowy jest znicz xd

raczej beka z ciebie dalej

to zes mi pojechal, no nie wyczymie

pojechałeś sobie sam wczoraj, motając i strzelając sobie w stopy raz za razem :lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Wezyr

No ale czaisz ziomek że idąc tą samą masakrującą logiką kastrujesz switcha z jego GOTG i drugiej najlepiej ocenianej gierki, co nie?

No i to udawane że granie w krzaczki na past genie to gamę breaker na rzecz wybiórczej beki z crossgenu xd Nigdy się nie zmieniajcie.

Also ty się nie jarales czasem TR? (*)

Opublikowano

Czego bym nie powiedzial nie zmieni to faktu, ze znicz to guwno z grami z trupa :lapka:

Faktu xD

Opublikowano

vita goty, top10 vity same exy, crossbuy wzor idealnej wlasciwosci

Opublikowano

copper a jak tam vita w 2017r, sztos za sztosem co nie? pochwal sie w co tam grasz

teraz gram na ps4, bo nie jestem Toba, ze jak gram na jednej konsoli to wszystkie inne wyzywam od guwien choragiewko od 7miu bolesci XD

W poniedzialek przychodza za to gierki na vite, takze bedziesz mogl zobaczyc w co bedzie grane na vitce po Nierze :lapka:

Opublikowano

czyli co nagle wyzywam ps4? soul halo, slyszysz, w jego oczach jestem ponoc psychoobronca tej konsoli wiec sie zatanowcie wspolnie czy jestem obronca czy jednak hejter, a moze po prostu pisze jak jest z ta konsola bo ja mam i jestem swiadomy jej wad i zalet xddd

nie lepiej gloryfikowac jak ty wszystko z znaczkiem plejstejszyn - nawet vite gdzie gdyby nie indyki to konsola nadawalaby sie jako podkladka pod kubek z ciepla herbata, no ale wiadomo sa japonskie dziwadla o macaniu osmiolatek wiec lineup lepszy niz na switchu

Opublikowano

No domyslam sie, ze na nintendo nikt nawet nie slyszal o takich grach jak God Wars czy Ys, bo przeciez trzeba kupowac mario 50 i zelde 30, a potem sie dziwic jak nie ma nowych ip na nintendo XD

Opublikowano

Zelda BOTW, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2bądźmy k,urwa poważni, Nioh, Yakuza 0 i Horizon vs te sztosy powyżej?

remaster, crossgen, chińska bajka znana wyłącznie z trailera spoko bo Nintendo ale remake, crossgen i remaster z drugiej platformy już morda na kłódkę. XD

NIESAMOWITY facet

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

Opublikowano

Konsola która dostaje w pierwszym roku od premiery

-Zelde na 97

-MK 8 na 92

-Mario + Rabbids na 85

-Splatoona 2 na 83

-Fast RMX na 80

w kolejce Mario na 95+ i Xeno jeśli zachowa poziom poprzedniej części to jest spokojnie 85+ jest gównem to ja nie wiem xd

Pierwszy rok PS4 to było Resogun, Flower (kek) i to wszystko co było powyżej 80+ Xbox nie miał nic, Wii U NSMB U, ayyy lmao jak z toba dyskutować w takim razie jak nie widzisz FAKTÓW nawet jak rzucamy ci nimi w twarz?

Vity nawet nie zestawiam bo tam same porty i multiplatformy

Opublikowano

Hahah, znowu (pipi)anie z ta srednia, mam Ci znalezc Twoj post gdzie napisales, ze Sunset Overdrive (gierka ze srednia 80%) to top3 tej generacji? XDDD

Wole nowa gierke na 7 czy 8 czy 50ta czesv mario na 100, przynajmniej jak potem nie wychodzi sequel SO czy Vanquisha to wiem, ze to wina Ficusia, a nie moja

Opublikowano

No domyslam sie, ze na nintendo nikt nawet nie slyszal o takich grach jak God Wars czy Ys, bo przeciez trzeba kupowac mario 50 i zelde 30, a potem sie dziwic jak nie ma nowych ip na nintendo XD

Xenoblade

Fast RMX

Splatoon

Arms

Pushmo

Snipperclips

Opublikowano

jeszcze masz splipperclips na 80% i jakby arms mialo wiecej zawartosci to spokojnie by bylo gierka 80+

Opublikowano

bluber jakieś śmiecie na 80% wymienia jako dobre gry xddd guwno też zjecie jak wam dadzą? lmao

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

no, no forza 7, cuphead, halo wars 2, super lucky tale to jest to słynne 0

Hahah, znowu (pipi)anie z ta srednia, mam Ci znalezc Twoj post gdzie napisales, ze Sunset Overdrive (gierka ze srednia 80%) to top3 tej generacji? XDDD

Wole nowa gierke na 7 czy 8 czy 50ta czesv mario na 100, przynajmniej jak potem nie wychodzi sequel SO czy Vanquisha to wiem, ze to wina Ficusia, a nie moja

ale co mnie obchodzi co ty wolisz xD

FAKTY SĄ FAKTY

Opublikowano

320170313125250.jpg

dzieki nintendo XDD

Nie obchodzi Cie co ja wole, ale sam wolisz gierke na 80% XD caly bluber

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.