Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widze, ze tutaj sie przeniosla rozmowa o tym jak chuyowy jest znicz xd

raczej beka z ciebie dalej

to zes mi pojechal, no nie wyczymie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a sony samo dalo ps now i remote play wiec zaraz na lodowce i tosterze zagrasz w uncharted

plejsztejszyn 4 - konsola bez exow, gry do ogrania wszedzie

Opublikowano

Zelda BOTW, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2

bądźmy k,urwa poważni, Nioh, Yakuza 0 i Horizon vs te sztosy powyżej?

Opublikowano

Gry z wiiu mozna odpalac na emulatorze, takze wszystko ze znicza jest na PC XD

Jeśli nie odróżniasz piractwa od kupna gier to z marką PlayStation jesteś pewnie od samego początku.

zaczynalem od nintendo, dlatego rzygam juz 30tymi czesciami tych samych serii od 20lat :lapka:

Opublikowano

copper a jak tam vita w 2017r, sztos za sztosem co nie? pochwal sie w co tam grasz

Opublikowano

Widze, ze tutaj sie przeniosla rozmowa o tym jak chuyowy jest znicz xd

raczej beka z ciebie dalej

to zes mi pojechal, no nie wyczymie

pojechałeś sobie sam wczoraj, motając i strzelając sobie w stopy raz za razem :lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Wezyr

No ale czaisz ziomek że idąc tą samą masakrującą logiką kastrujesz switcha z jego GOTG i drugiej najlepiej ocenianej gierki, co nie?

No i to udawane że granie w krzaczki na past genie to gamę breaker na rzecz wybiórczej beki z crossgenu xd Nigdy się nie zmieniajcie.

Also ty się nie jarales czasem TR? (*)

Opublikowano

Czego bym nie powiedzial nie zmieni to faktu, ze znicz to guwno z grami z trupa :lapka:

Faktu xD

Opublikowano

vita goty, top10 vity same exy, crossbuy wzor idealnej wlasciwosci

Opublikowano

copper a jak tam vita w 2017r, sztos za sztosem co nie? pochwal sie w co tam grasz

teraz gram na ps4, bo nie jestem Toba, ze jak gram na jednej konsoli to wszystkie inne wyzywam od guwien choragiewko od 7miu bolesci XD

W poniedzialek przychodza za to gierki na vite, takze bedziesz mogl zobaczyc w co bedzie grane na vitce po Nierze :lapka:

Opublikowano

czyli co nagle wyzywam ps4? soul halo, slyszysz, w jego oczach jestem ponoc psychoobronca tej konsoli wiec sie zatanowcie wspolnie czy jestem obronca czy jednak hejter, a moze po prostu pisze jak jest z ta konsola bo ja mam i jestem swiadomy jej wad i zalet xddd

nie lepiej gloryfikowac jak ty wszystko z znaczkiem plejstejszyn - nawet vite gdzie gdyby nie indyki to konsola nadawalaby sie jako podkladka pod kubek z ciepla herbata, no ale wiadomo sa japonskie dziwadla o macaniu osmiolatek wiec lineup lepszy niz na switchu

Opublikowano

No domyslam sie, ze na nintendo nikt nawet nie slyszal o takich grach jak God Wars czy Ys, bo przeciez trzeba kupowac mario 50 i zelde 30, a potem sie dziwic jak nie ma nowych ip na nintendo XD

Opublikowano

Zelda BOTW, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2bądźmy k,urwa poważni, Nioh, Yakuza 0 i Horizon vs te sztosy powyżej?

remaster, crossgen, chińska bajka znana wyłącznie z trailera spoko bo Nintendo ale remake, crossgen i remaster z drugiej platformy już morda na kłódkę. XD

NIESAMOWITY facet

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

Opublikowano

Konsola która dostaje w pierwszym roku od premiery

-Zelde na 97

-MK 8 na 92

-Mario + Rabbids na 85

-Splatoona 2 na 83

-Fast RMX na 80

w kolejce Mario na 95+ i Xeno jeśli zachowa poziom poprzedniej części to jest spokojnie 85+ jest gównem to ja nie wiem xd

Pierwszy rok PS4 to było Resogun, Flower (kek) i to wszystko co było powyżej 80+ Xbox nie miał nic, Wii U NSMB U, ayyy lmao jak z toba dyskutować w takim razie jak nie widzisz FAKTÓW nawet jak rzucamy ci nimi w twarz?

Vity nawet nie zestawiam bo tam same porty i multiplatformy

Opublikowano

Hahah, znowu (pipi)anie z ta srednia, mam Ci znalezc Twoj post gdzie napisales, ze Sunset Overdrive (gierka ze srednia 80%) to top3 tej generacji? XDDD

Wole nowa gierke na 7 czy 8 czy 50ta czesv mario na 100, przynajmniej jak potem nie wychodzi sequel SO czy Vanquisha to wiem, ze to wina Ficusia, a nie moja

Opublikowano

No domyslam sie, ze na nintendo nikt nawet nie slyszal o takich grach jak God Wars czy Ys, bo przeciez trzeba kupowac mario 50 i zelde 30, a potem sie dziwic jak nie ma nowych ip na nintendo XD

Xenoblade

Fast RMX

Splatoon

Arms

Pushmo

Snipperclips

Opublikowano

jeszcze masz splipperclips na 80% i jakby arms mialo wiecej zawartosci to spokojnie by bylo gierka 80+

Opublikowano

bluber jakieś śmiecie na 80% wymienia jako dobre gry xddd guwno też zjecie jak wam dadzą? lmao

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

no, no forza 7, cuphead, halo wars 2, super lucky tale to jest to słynne 0

Hahah, znowu (pipi)anie z ta srednia, mam Ci znalezc Twoj post gdzie napisales, ze Sunset Overdrive (gierka ze srednia 80%) to top3 tej generacji? XDDD

Wole nowa gierke na 7 czy 8 czy 50ta czesv mario na 100, przynajmniej jak potem nie wychodzi sequel SO czy Vanquisha to wiem, ze to wina Ficusia, a nie moja

ale co mnie obchodzi co ty wolisz xD

FAKTY SĄ FAKTY

Opublikowano

320170313125250.jpg

dzieki nintendo XDD

Nie obchodzi Cie co ja wole, ale sam wolisz gierke na 80% XD caly bluber

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.