Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Cooper bardzo fajny uzytkownik, fajnie jedzie klapow wiec szacuneczek ale z Switchem to ma troche dauna 

ale przeciez ficek nie jest fanem japonszczyzny xD on jest psychofanem plejaka i sobie tak tlumaczyl nienawisc do xboxa ze nie wychodza japonskie gierki :yao:

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

p4g mam cyfrowo i pudelkowo na vicie, sprzedaje pudelko sherlocku xddd

kuper wez ty sie yebnij w leb bo od paru dni piszesz jak potluczony albo zapusc sobie jakiegos sztosa z dziecmi na vicie

coś ty, pobiegnę po switcha żeby pograć w:

320170313125250.jpg

xdddddd

Ale tutaj znow dauna dostajesz, grales? Czy tak (pipi)sz? Niestety jestes prawdziwym debilem

Opublikowano

Ficek (pipi)i o grach, w które nie grał, to ja nie mogę?  :hi:  czy jak się kupi switcha to się ma jakiś handicap na puny? xd

Opublikowano

A co jest nie tak z Mario Kartem? Właśnie ogrywam, może powinienem przestać.

ja do tej pory cinse w MK7, jak kupie switcha to 8 wpada obowiazkowo mimo ze na Wii U mialem i ogralem

Żadne słowa Pupcia nie zmienią faktu, że jest to dobra gierka :)

Opublikowano

Cooper bardzo fajny uzytkownik, fajnie jedzie klapow wiec szacuneczek ale z Switchem to ma troche dauna 

ale przeciez ficek nie jest fanem japonszczyzny xD on jest psychofanem plejaka i sobie tak tlumaczyl nienawisc do xboxa ze nie wychodza japonskie gierki :yao:

jakim psychofanem plejaka? przeciez ponoc jestem teraz totalny hejter tego sprzetu xddd

xbox brecht przy ps2, x360 bym mial gdybym nie byl biedny, ps4 lepsze od xone

pozdrawiam

A co jest nie tak z Mario Kartem? Właśnie ogrywam, może powinienem przestać.

ja do tej pory cinse w MK7, jak kupie switcha to 8 wpada obowiazkowo mimo ze na Wii U mialem i ogralem

Żadne słowa Pupcia nie zmienią faktu, że jest to dobra gierka :)

mk8d - 80h przegrane, 890 wyscigow online i rosnie

Opublikowano

p4g mam cyfrowo i pudelkowo na vicie, sprzedaje pudelko sherlocku xddd

kuper wez ty sie yebnij w leb bo od paru dni piszesz jak potluczony albo zapusc sobie jakiegos sztosa z dziecmi na vicie

coś ty, pobiegnę po switcha żeby pograć w:

320170313125250.jpg

xdddddd

Akurat powinno ci podejść, grafika jak w twoim kochanym Cross Buy na PS4/Switch xD

Opublikowano

pamietaj ficus rodziny sie nie wybiera i mimo teraz twojej niecheci do PS zawsze bedzeisz klapem

xbox swietna konsola w polaczeniu z gamecube = goty zestaw jak na tamte czasy

xbox 360 rewelacja 

xbox one imo lepszy od ps4 ale to juz kwestia upodoban i gier 

Opublikowano

sa trzy konsole, ktore zalowalem, ze nigdy nie mialem - gamecube, x360 i wiiu

Opublikowano

sa trzy konsole, ktore zalowalem, ze nigdy nie mialem - gamecube, x360 i wiiu

to kup bonka, w czym problem?

Opublikowano

Ex na pc hmmmmm pomyślmy w ciągu ostatniego roku tylko ?  Tak z głowy mogę się pomylić ale jedziemy:

Divinity 2

Total war Warhammer 2 

Planet Coaster

Playerunknowns Battlegrounds

owl boy 

hearts of iron 4

football manager jak co roku

ciwilizacja 6

hollow knight

dead cells

darkwood 

oraz cholernie mnie interesująca gra ale jeszcze nie kupiłem czyli  shrouded isle coś do czego rozi by masturbował się gdyby na playstation wyszło. 

Kolejna gra która graficznie cofa się o dekadę (co i tak jest postępem, bo jedynka wygląda jak Icewind Dale)

Symulator mapy

Symulator mapy z kolejkami górskimi

Płatna beta-wersja gry o szukaniu garnka na głowę i patologia branży dla growej gimbazy

To jakiś port ze SNES-a?

Symulator mapy z czołgami

Symulator tabelek piłkarskich

Kotletyzacja 6, serio?

Wygląda jak indyk dodawany do PS Plusa

Wygląda jak indyk dodawany bonusowo do PS Plusa

Kolejny klon Crimsonland, którego twórcy muszą puszczać za free na torrencie by zwrócić na to uwagę

No to staryyyyy! Dałeś takiego kurna czadu, że pisałem to ubrany do wyjścia po mojego nowego, wspaniałego pisimasterrejsa. 

NIE :)

O Ty gnoju kebabowy obrażasz Divinity! Ty bezguściu papierowy! Jedna z najlepszych gier tego roku, same 9 i 10, jedynka nawet na ps4 wyszła i gracze ją b.dobrze przyjęli, ale widzę że ten Klaperski mózg już przejął kontrolę nad wszystkim.

gNIMsns.png

Pfu!

Kupisz switcha mówisz? Współczuję normalnym posiadaczom switcha, będziesz się do tego brendzlować i żreć przy tym kebsa, trzymając tłustymi łapskami tę piękną konsolkę! Rayos ja bym jakąś petycję już pisał aby go na serwery nawet nie wpuszczali.

Idź grać w Knacka, w sumie to podobny do Ciebie albo w drivesrake, której tak bronisz od x lat.

wrliWqN.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

gierki z wiiu kibicuje by portowali na switcha, licze na vc ngc na switcha, a na x360 juz nie mam czasu (vita to trup, ps4 mam zaleglosci, switch na biezaco) ale jakbym go juz znalazl to predzej bym kupil xone z uwagi na wsteczna ale na to sie nie zanosi bo z roku na rok z czasem gorzej niz lepiej 

Opublikowano

Zawsze warto mieć, i mówić ze jest się obiektywnym.

Opublikowano

Zawsze warto mieć, i mówić ze jest się obiektywnym.