Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Spencer dla Xboxa jest ś w i ę t y.

Coś w tym jest, eutanazja dla wielu jest zbawienna.
Opublikowano

Microsoft > Sony, ale akurat Spencer niezły świrus. Wykastrowanie swojej maszynki z gier na rzecz blaszarni to był znakomity pomysł 

Opublikowano

Za oddanie zielonych dóbr jehowym blachy to bym Spencerowi dwukrotnie poszerzył uśmiech za pomocą obcęgów...

Opublikowano

Nie martw się Czezare, Forza będzie sztucznie zablokowana wizualnie żeby nie była ładniejsza od wersji na X.

Opublikowano

Z czego tu się (pipi)a cieszyć xddddd Czaicie co by się tu odfranciszkowało gdyby w 2014 (albo w sumie kiedykolwiek później) ktokolwiek napisał że cieszy się z awansu Kaza? Plują na was a wy się cieszycie

Opublikowano

Z czego tu się (pipi) cieszyć xddddd Czaicie co by się tu odfranciszkowało gdyby w 2014 (albo w sumie kiedykolwiek później) ktokolwiek napisał że cieszy się z awansu Kaza? Plują na was a wy się cieszycie

podejrzewam, że jak iwata dostał awans to też się ludzie cieszyli :>

Opublikowano

Z czego tu się (pipi) cieszyć xddddd Czaicie co by się tu odfranciszkowało gdyby w 2014 (albo w sumie kiedykolwiek później) ktokolwiek napisał że cieszy się z awansu Kaza? Plują na was a wy się cieszycie

Czemu mam się nie cieszyć z tego, że gość który autentycznie wie co w trawie piszczy i doglada developingu wielu gier osobiście, będzie osobą faktycznie decyzyjną w sprawie marki Xbox?

Od kilku dni na forum jest popłoch wśród niebieskich, bo Scorpio okazuje się maszyną wyraźnie potężniejszą niż SDF chciałyby żeby był. Do tego kilka dobrych tytułów, byle do E3 2018 gdzie ostatecznie zostanie wyjaśniona sprawa klaperska. Pamiętaj więc kolego:

Scorpio Was zaj.ebie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No wczoraj z nim rozmawiałem na PW, się nie dogadaliśmy - chciałem coś jeszcze mu napisać (wyszedł z rozmowy zanim wysłałem), wchodzę w profil a tam wszystkie dane usunięte, avatar wywalony itp. Chyba focha walnął na forum, na mnie albo cholera wie co.

No nie dało rady niestety się dogadać, dalsza rozmowa nie miała sensu, trochę inaczej postrzegamy ten świat, mam nadziej, że chociaż tego nie potraktujesz jak docinki :P

Widzę, że Panowie zapomnieć o mnie nie mogę, fajnie się czyta to wasze gdybanie, no ale jak zwykle muszę was rozczarować :)

Opublikowano

Zawsze można wyłączyć pisanie i powiedzieć że się coś zepsuło :devil:

Widzę, że Panowie zapomnieć o mnie nie mogę, fajnie się czyta to wasze gdybanie, no ale jak zwykle muszę was rozczarować :)

Edit: Zapomnieć o sobie nie możesz? Wrócił :(

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Soul odpoczał chwile od forumka i skonczył Zelde. Można? Można więc ucz się expart.

Opublikowano

Ostre gooowna na vite, plus byl za to ze na jednej focie uchwyciles wszystkie gry jakie wyszly na vite w tym roku xd

Opublikowano

Od kilku dni na forum jest popłoch wśród niebieskich, bo Scorpio okazuje się maszyną wyraźnie potężniejszą niż SDF chciałyby żeby był. Do tego kilka dobrych tytułów, byle do E3 2018 gdzie ostatecznie zostanie wyjaśniona sprawa klaperska. Pamiętaj więc kolego:

W jakim sensie poploch ? Postow w dziale PS4 mniej wiecej tyle co zawsze, gierkowo pod wzgledem zapowiedzi/premier wciaz jest wiecej, fakt dzial One nieco sie rozruszal ale dalej gra ogony w stosunku do lidera.

Gadka byle do E3 to klasyczny juz bon mot fanow Xboxa, do tej pory konczylo sie tak, ze boty kupowaly PS4 z jakims exem i pozniej sie chwalili, jacy to oni gracze z krwi i kosci. Pomijam oczywiscie osobniki slepo zapatrzone w kawalek plastiku.

Scorpio ? Jesli komus az tak zalezy na natywnym 4K, to droga wolna.

Pamietaj wiec kolego...

Ja pamietam dotychczasowe osiagniecia MS z One, konferencje i zapowiedzi, a zawsze konczylo sie tak samo - masa szmerow bajerow dla UI, kilka mainstreamowych gier, i tyle.

Opublikowano

ten Aphormo to alter Mendrka

Opublikowano

Jaka riposta obrońcy JE. BA.NEGO ŚMIECIA XBOXa bez gier. Przecież za tym smieciem nic nie przemawia, Spencer niech goli frajerów, wydają konsolke bez gier i jak widać znajdzie się kilka oszołomów dla maincrafta w 4k. Obrona botów jest teraz taka, że będą miec najlepsze multiplatformy, przecież mogą to mieć od zawsze grając na pc, bo Xbox to nic innego, tylko taki ubogi PC, biblioteka gier niemal taka sama, niemal bo na Xboxa nawet sam Microsoft nie wydaje wszystkich gier, haha, pięknie na nich plują. Żeby ten JE.BA.NY śmieć miał chociaż z 3 gry na poziomie BB, Horizon, Nioh, Nier czy U4, ale tam co najwyżej gejlo czy Girsy na 85% lub Sunset na poziomie infomus. Patrząc w gry, które mają się pojawić na tym śmieciu, obraz nędzy i rozpaczy jeszcze nigdy nie wyglądał tak dobijajaco. Zero argumentów, jak je.balo biedą, tak je.bie w tym zielonym szambie bez gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

za chwile grubasek z korei pln sprawi, ze nie bedzie mial kto bloodborne'a robic czy innych zeld i marianow

Opublikowano

Jaka riposta obrońcy JE. BA.NEGO ŚMIECIA XBOXa bez gier. Przecież za tym smieciem nic nie przemawia, Spencer niech goli frajerów, wydają konsolke bez gier i jak widać znajdzie się kilka oszołomów dla maincrafta w 4k. Obrona botów jest teraz taka, że będą miec najlepsze multiplatformy, przecież mogą to mieć od zawsze grając na pc, bo Xbox to nic innego, tylko taki ubogi PC, biblioteka gier niemal taka sama, niemal bo na Xboxa nawet sam Microsoft nie wydaje wszystkich gier, haha, pięknie na nich plują. Żeby ten JE.BA.NY śmieć miał chociaż z 3 gry na poziomie BB, Horizon, Nioh, Nier czy U4, ale tam co najwyżej gejlo czy Girsy na 85% lub Sunset na poziomie infomus. Patrząc w gry, które mają się pojawić na tym śmieciu, obraz nędzy i rozpaczy jeszcze nigdy nie wyglądał tak dobijajaco. Zero argumentów, jak je.balo biedą, tak je.bie w tym zielonym szambie bez gier.

co to za bełkot?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.