Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W gry z mojej listy możesz zagrać również na PS4, bo tam jest podobna sytuacja wydawnicza. W dalej myślicie, że mamy początek 2017. xdddd

Posiadacze PlayStation 4 przynajmniej mogą się chwalić, że mieli wysyp dobrych gier na początku 2017. A Xbox? Xbox dopiero teraz ma. Trzecią forza motorsport (a piąta w ogóle wliczając oba horizony) na X1. I Cuphead. I lisek chytrusek xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie przeszkadzaj mi piszę właśnie czwartą recenzje 

Opublikowano

Ficek, a gdzie na mojej liście jest Super Lucky Tale? Tak Cię boli, że gram na Xie? Ciebie to nie dotyczy. Wyedytowałem ją moment po wypisaniu jej na liście, przed tym jak napisałeś posta na ten temat.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Super Lucky Tale? Wygląda na całkiem spoko gierkę i zawsze to o jedną platformówkę więcej niż jest na PS4 

Opublikowano

ale wiesz ze moderatorzy moga widziec posty przed edycja 

chcesz dalej robic z siebie dauna i kyo ma pokazac liste przed edycja?zreszta przed chwila sam twierdziles ze tam byla tylko edytowales xddd

Opublikowano

dawaj lepiej liste prawdy na pazdziernik na otarcie lez xddd

Opublikowano

Ficuś, uruchom procedurę "INO SWITCH" w wersji na miesiące październik-grudzień :sir:

Opublikowano

doom switch edition

Opublikowano

Pamietacie te najmocniejsza premiere roku PUBG czy jakos tak ? Okazalo sie ze Epic puscil darmowego klona, Fortnite, ktory w jeden dzien dobil do miliona graczy.

To jest gorzej niz jakby pluli na was a wy sie cieszyli.

Opublikowano

fortnite już jest na rynku jakiś czas, wczoraj puścili po prostu darmowe rozszerzenie standalone fortnite: battle royale :lapka:

@Ficuś :gayos: chciałem, żebyś zaorał Paolo naszą listą prawdy, ale rozumiem, że zrozumienie sugestii Cię przerosło 

Opublikowano

Pamietacie te najmocniejsza premiere roku PUBG czy jakos tak ? Okazalo sie ze Epic puscil darmowego klona, Fortnite, ktory w jeden dzien dobil do miliona graczy.

To jest gorzej niz jakby pluli na was a wy sie cieszyli.

ta branza w perspektywie czasu jest nie do uratowania, jeszcze spencer jawnie przeciez w wywiadach mowi ze to przyszlosc i choc chwali sony za exy single player to sami takich robic nie beda, sony cos tam czasem splodzi jeszcze normalnego wiec nadzieja w nintendo bo jak i ono podarzy tym trendem to zostanie juz tylko retro gaming i indyki

Opublikowano

Ale ogarnijcie bajerę. CW to nie bluzgownica.

Opublikowano

Klapy podskakują do listopada. Potem KoX-owym  młotem przez łeb i będzie cisza. Kto po listopadzie kupi jakąkolwiek multiplatformę na to rozpikselowane guvno obesrane  prosiaka, no kto ja się pytam? Chyba tylko jakiś dałn lub wręcz  debil :yao:  Dodatkowo w odróżnieniu od prosiaka KoX ma pada :Coolface:

I wiecie co? Ta sytuacja potrwa co najmniej dwa lata, czaicie klaperskie pomioty?!  :ragus:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Klapy podskakują do listopada. Potem KoX-owym młotem przez łeb i będzie cisza. Kto po listopadzie kupi jakąkolwiek multiplatformę na to rozpikselowanguvno obesrane prosiaka, no kto ja się pytam? Chyba tylko jakiś dałn lub wręcz debil :yao: Dodatkowo w odróżnieniu od prosiaka KoX ma pada :Coolface:

I wiecie co? Ta sytuacja potrwa co najmniej dwa lata, czaicie klaperskie pomioty?! :ragus:

Czemu tak nieładnie się wypowiadasz o kolegach z obozu którzy brali multiplatformy na Xboxa?

Opublikowano

zawsze mam beke z tych argumentow o pixelach widzac ile z tych wojownikow o terafanki ma przedpotopowe tv xdd

Opublikowano

ta branza w perspektywie czasu jest nie do uratowania, jeszcze spencer jawnie przeciez w wywiadach mowi ze to przyszlosc i choc chwali sony za exy single player to sami takich robic nie beda, sony cos tam czasem splodzi jeszcze normalnego wiec nadzieja w nintendo bo jak i ono podarzy tym trendem to zostanie juz tylko retro gaming i indyki

Przeciez Sony robi niemal tylko i wylacznie gry singleplayer.

Spencer chce za wszelka cene podreperowac sprzedaz i nie patrzy dlugookresowo, teraz jest tak ze posiadacz zwyklego Xbox One ma najgorsza oferte. A ten multiplayer dziala dopoki sa koledzy i ludzie do grania, 3 miesiace multi umiera i doopa jest a nie gra

Opublikowano

Klapy podskakują do listopada. Potem KoX-owym młotem przez łeb i będzie cisza. Kto po listopadzie kupi jakąkolwiek multiplatformę na to rozpikselowanguvno obesrane prosiaka, no kto ja się pytam? Chyba tylko jakiś dałn lub wręcz debil :yao: Dodatkowo w odróżnieniu od prosiaka KoX ma pada :Coolface:

I wiecie co? Ta sytuacja potrwa co najmniej dwa lata, czaicie klaperskie pomioty?! :ragus:

Czemu tak nieładnie się wypowiadasz o kolegach z obozu którzy brali multiplatformy na Xboxa?

Brali dla komjunity i dla pada. To aż nadto wystarczająca rekompensata :ragus: Teraz wszystkie atuty po stronie KoX-a :banderas:

Opublikowano

zawsze mam beke z tych argumentow o pixelach widzac ile z tych wojownikow o terafanki ma przedpotopowe tv xdd

no jak widzę posta yakubu to od razu sobie przypominam jego HC ROOM i zdycham xDD

Opublikowano

Już kiedyś pisałem o tym, że każdy obóz idzie w inny segment rozrywki

Sony - singleplayer, cinematic TLOU experience

Microsoft - gry usługi, online

Nintendo - pure fun, nowatorskie pomysły, gry które mają bawić przede wszystkim, a nie skłaniać do refleksji przez poważną fabułę 

Opublikowano

Klapy podskakują do listopada. Potem KoX-owym  młotem przez łeb i będzie cisza. Kto po listopadzie kupi jakąkolwiek multiplatformę na to rozpikselowane guvno obesrane  prosiaka, no kto ja się pytam? Chyba tylko jakiś dałn lub wręcz  debil :yao:

A jak ktos ma zwyklego one i ps4 pro bo sa takie przypadki ?  :sorcerer:

Nintendo - pure fun, nowatorskie pomysły,

z tym pierwszym pelna zgoda, z tym drugim, no moze Splaaton ale tak to nie bardzo.

Opublikowano

Przeciez Sony robi niemal tylko i wylacznie gry singleplayer.

Spencer chce za wszelka cene podreperowac sprzedaz i nie patrzy dlugookresowo, teraz jest tak ze posiadacz zwyklego Xbox One ma najgorsza oferte. A ten multiplayer dziala dopoki sa koledzy i ludzie do grania, 3 miesiace multi umiera i doopa jest a nie gra

ale dla firmy to przynajmniej 3 miesiace dojenia - kupujesz gre, kupujesz abonament do grania online, kupujesz zdroje do konia, kupujesz inne dopalki - przez cale trzy miechy statystycznie dajesz im zarobic

gra single player zasila konto firmy tylko w momencie jej kupna

Klapy podskakują do listopada. Potem KoX-owym  młotem przez łeb i będzie cisza. Kto po listopadzie kupi jakąkolwiek multiplatformę na to rozpikselowane guvno obesrane  prosiaka, no kto ja się pytam? Chyba tylko jakiś dałn lub wręcz  debil :yao:

A jak ktos ma zwyklego one i ps4 pro bo sa takie przypadki ?  :sorcerer:

Nintendo - pure fun, nowatorskie pomysły,

z tym pierwszym pelna zgoda, z tym drugim, no moze Splaaton ale tak to nie bardzo.

splatoon - nowy pomysl w strzelankach online

arms - nowy pomysl w bijatykach

setna zelda - nowy pomysl w sandboxach

milionowy marian - nowy pomysl w platformowkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.