Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No i co z tego, że w chwilowo jak normalny człowiek, a nie klap gadałeś. 

Dobrze wiesz, że jestem upierdliwcem i będę kontynuować póki mogę ;] 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

technicznie cudownie gts deklasuje 6 terafankow forcy

Opublikowano

czyli technicznie driveclub > gts > forza 7? beka

Opublikowano

Sony nawet nierobów ma lepszych niż MS.

Opublikowano

technicznie cudownie gts deklasuje 6 terafankow forcy

No i co z tego jak to tylko techniczne demo w porównaniu z tym drugim. Mogli chociaż jakiś skrypt nałożyć jak Ci w tym drugiego aby jakieś pseudo warunki atmosferyczne dostarczyć ponieważ samymi pustymi i sterylnymi torami jakoś na dłuższą metę nie da rady cały czas się zachwycać.

Szkoda, że zlikwidowali evo bo aktualizacja Driveclub pod Pro podniosłaby poprzeczkę wizualną na kolejne lata.

Jednak z drugiej strony będzie patch pod Horizon 3 na koksa, który z pewnością zrobi robotę.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

7.11.17 niebawem.

Cierpliwości extrakt.

Zrobią patch jak w cieniu wojny i będziesz jako naczelny klap DC płakał przez kolejne co najmniej 200 stron.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Ms wprowadzi opcje graficzne do wyboru, jak to Sony zrobiło na Pro...Yebać całe te konsole, wkładam i gram (pipi), a nie albo grafa, albo detale albo 8k...Tylko Nintendo

d8adb9eeff7cb2c1f17246d032122fa6.gif

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

7.11.17 niebawem.

Cierpliwości extrakt.

Zrobią patch jak w cieniu wojny i będziesz jako naczelny klap DC płakał przez kolejne co najmniej 200 stron.

A odszczekasz to jak będzie tak jak mówię?

Czego Ty się po MS i ich extra patchach spodziewasz? XD

Opublikowano

Skoro Ci (partnerzy hehe):

https://www.gamespot.com/articles/xbox-is-a-marketing-partner-for-middle-earth-shado/1100-6448562/

Pokazali w prosty sposób różnice na korzyść koksa względem prostaka to myślisz, że wewnętrzne studia swoich czołowych gier nie ulepszą na podobnym poziomie. Nie wydaje mi się.

FH 3 już na zwykłym wyglądała w wielu miejscach lepiej niż DC także przeskoczenie jego poziomu w 4k, ultra i coś tam coś tam będzie tylko formalnością.

Opublikowano

Xbox One X dostanie pierwszy bijatyke w historii w 4K :obama:

Opublikowano

te pekajace dupy fanow nintendo, bo nie kazdy klaszcze uszami na widok nowego mario

Opublikowano

no przecież mówiłem że to ludzkie odpady :)

Opublikowano

przynajmniej graficznie poziom wyzej niz nier autoszmata

Opublikowano

klapy mowia o grafice a graja w nioha i niera co wyglada jak jakies guwno z peceta z 1998 xddd

Opublikowano

co tam szczekacie? :)

Opublikowano

dupcio jak przezywa te wii u :smutas:

Opublikowano

no nie był to mój najlepszy zakup :(

Opublikowano

szczekanie to sie zacznie tu w okolicach czwartku jak embargo minie i sie zacznie ta pseudo beczunia czemu ta brzydka gra dla dzieci z monetkami ma taka srednia i ze to niesprawiedliwe

Opublikowano

czyli ps4 pożyczony? 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

szczekanie to sie zacznie tu w okolicach czwartku jak embargo minie i sie zacznie ta pseudo beczunia czemu ta brzydka gra dla dzieci z monetkami ma taka srednia i ze to niesprawiedliwe

Beczunia będzie jeśli gierka nie będzie takim mesjaszem jak ją malujecie.

Opublikowano

A co starh, dalej sprzedajesz drugi raz switcha?

Opublikowano

mesjasz sie od jakiej sredniej zaczyna bo ja obstawiam, ze jak bedzie 93% to sie zacznie ta pseudo smieszna beczunia, ze crap bo przeciez +20 do oceny bo nintendo wiec prawie poziom knacka2

Opublikowano

czyli ps4 pożyczony? 

babcia kupiła  :thumbsup:

Opublikowano

Było jaranko Zelda, pamiętacie taka gierkę?

Teraz będzie jaranko Marianem, nic nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.