Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

U nas z pamięcią całkiem nieźle, co innego u osłów, którzy zostają wywaleni z forum, płaczą na innych forach jakie FPE jest złe, a potem wracają z podkulonym ogonem jak jakieś zrogowaciałe niedźwiedzice.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

expert napisz prosze swoje wrazenia z zeldy botw

co do mariana - taka specyfika forum od dluzszego czasu, ze sie szuka beki i spin na sile wiec obojetnie jakie oceny nie zgarnie lub zgarnie marian w okolicach czwartku/piatku bedzie gesto na forum xd

Opublikowano

Ficek ale naprawdę nie musisz uprawiać tutaj jakiegoś demydż kontrol. Sztuka obroni się sama. Jesteś świeży w temacie i dalej śmierdzisz konsolami sony, więc wyjaśniam - jeżeli gra wychodząca na Nintendo ma rozje,bać, to rozje,bie. Trochę inaczej niż w kręgach, w których ostatnio żeś się obracał.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

odezwal sie ten co zachowal godzine temu chlodna glowe w odnosnie filmiku z rozmazana tekstura xd

Opublikowano

a co ma piernik do wiatraka. wyjaśniam jedynie, że nie masz co przybierać postawy defensywnej.

Opublikowano

juz mam w notatniku zapisane podjazdy pod wstretne klapy i boty po drugiej megatonie w ciagu pol roku nieosiagalnej przez innych

Opublikowano

ficus wyobraz sobie ze ten marian to takie tlou 2 ale bez nasluchiwania

Opublikowano

uiGKhGP.png

Opublikowano

klapy mowia o grafice a graja w nioha i niera co wyglada jak jakies guwno z peceta z 1998 xddd

Nioh na Pro to spokojnie w wizualnym top 10 tej generacji.

Gra ma fenomenalne tekstury.

Opublikowano

Było jaranko Zelda, pamiętacie taka gierkę?

Teraz będzie jaranko Marianem, nic nowego.

ta, najwiekszy forumowy obronca zeldy skonczyl ja po 6 miesiacach, bo wolał 10x przejsc dishonored

Opublikowano

Nie poczuł tej magii Ninny.

Mi z kolei Dishonored 2 kompletnie nie podchodzi gdzie D1 kończyłem z 5 razy.

Opublikowano

klapy mowia o grafice a graja w nioha i niera co wyglada jak jakies guwno z peceta z 1998 xddd

wow to skyrim czy gta 4 z texture packiem 4k tez jest w top10 tej generacji

Opublikowano

Dla mnie NieR Automata na bieda PS4 jest w top 3 generacji a ci się o tekstury 4k kłócą xDDD

Ale Mordor na XoX pewnie zgarnie wszystkie nagrody i boty powstana z popiołów.

Opublikowano

a co ma piernik do wiatraka. 

W wiatraku robi się mąkę, z której robi się piernik :sorcerer:

Opublikowano

nie moge doczekac sie wysypu ocen nowego mario i pekajacych du,p umyslowych biedakow :banderas: 

Opublikowano

U nas z pamięcią całkiem nieźle, co innego u osłów, którzy zostają wywaleni z forum, płaczą na innych forach jakie FPE jest złe, a potem wracają z podkulonym ogonem jak jakieś zrogowaciałe niedźwiedzice.

Nawet w takim zachowaniu jest więcej męskości niż w graniu w gry od Nintendo.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gry Nintendo są właśnie grami. To tak jakbyś powiedzial, że Justin Bieber jest bardziej męski niż Brad Pitt.

Jestem hetero tak tylko podałem przykład

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Są grami, kopiowanymi przez lata, ale jeśli komus się nie podoba to trzeba to uszanować.

Opublikowano

Ale Mordor na XoX pewnie zgarnie wszystkie nagrody i boty powstana z popiołów.

Mowisz zupelnie tak jakby to byl jakis ex a nie gra na wszystko poza Nintendo :D

i jeszcze ta wzmianka " na XoX" a One zwykle to (pipi) juz nawet boty sie wyparly tak xD

Opublikowano

wow to skyrim czy gta 4 z texture packiem 4k tez jest w top10 tej generacji

A czy ja coś pisałem o 4k?

Akurat w tym przypadku miałem na myśli tryb 1080p60fps na którym cały czas grałem.

Opublikowano

Korpo ruchają grami AAA, zamykają studia, Niny robi gry bez grafy, a na dużych konsolach bitwa kto ma lepsze drzewa w brum brumach.

Co za chuyowa generacja.

Opublikowano

Oby przy Ps5 i Xbox One XDX S, nie do(pipi)ali w tv 8k, bo znów (pipi)ki nie dadzą rady z full HD i 60 klatkaki, tylko znów wszystko pójdzie w drzewa i trawę.

Opublikowano

przy zamknietej architekturze konsol nigdy nie doczekasz sie generacji gdzie kazda gra bedzie w 60fps, nawet jakby konsole mialy i milion terafankow bo dev majac do wyboru 30fps i lepsza grafe czy 60fps i gorsza zazwyczaj wybierze to pierwsze bo przeciez to jest teraz u wiekszosci graczy najwazniejsze - GRAFIKA

Opublikowano

No 60fps nie sprzeda się na screenach czy trailerach niestety

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.