Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Sunset pudełko na premierę, a potem cyfra w promocji z dlc :lapka:

zrobilem dokladnie tak samo :lapka:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czy ktos moze podmienic strzelbe mendrkowi na skrzypce xDDD?

Opublikowano

Im bliżej premiery KOXa tym bardziej desperackie są posty Mendrka, Yetiego i reszty. Zabawne 

Opublikowano

Również asax popuszczasz w pieluche jakby była premiera nowej konsoli  z nowymi IP w grafice nowej generacji, a jestes dobrze wytresowaną owieczką microsoftu, jeszcze rok temu jak reklamowali  konsole minecraftem 4k to szyscy prychali,  dzisiaj widac ze kupili lemingów. Nie mowie ze konsola zła, ale zachwyty jak Twoje ze w podczerwieni mniej sie grzeje xD brakuje w tym powagi i  umiaru, chyba ze masz 15 lat, to cofam wszystko.

Dodam tylko że dla mnie ten  xox to produkt idealny, w tanim  pudełku, po podpieciu  do tv,  będę miał cała bibliotekę na sprzet ktory zawsze olewałem i to 3 generacje, kiedys to kupie,  bede grał i  grał. Najbardziej czekam na ogranie RDR  w końcu, i  to  przy okazji  w najlepszej wersji, i  paru exów.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Teraz najważniejsze by promować tu fakty i prawdę o tym że nie opłaca się kupowac xboxoxa. W najbliższym czasie wpadnie tu dużo przypadkowych ludzi szukających opiniii nt. tego czy warto i co jets lepsze. O Playstation się nie martwię, bo Sony samo zwiększyło prognozy z powodu sprzedaży Playstation - ergo ludzie mają wyebane na nowego xboxa i dalej na potęgę kupują Playstation (a także Switcha na dokładkę). Istotne jest by pojedyncze jednostni nie zostały nagonione przez botów i pracowników MS w tym temacie i nabrali się na psujący branżę i mało opłacalny sprzęt. Może faktycznie dobrze by mi boty nie odpisywały jak Kyo radzi, bo gdy piszę prawdę to każdy post kontra robi niepotrzebny szum, który wprowadza zamieszanie. Nie piszę przecież tego dla Mazzeo czy havena, bo to betony które utonęłyby w powodzi szamba nawet jakby nad głowami czekało osiem helikopterów ratunkowych, tylko piszę właśnie dla tych przypadkowych czytelników tego tematu którzy szukają faktów i prawdy. Także milczeć boty i siedzieć w szambie, ale nie wciągajcie niczemu winnych ludzi, którzy zamiast zrobić jak reszta i zostać przy Playstation i Switchu, to zastanawiają się czy nie popsuć branży kupując tego miałkiego szrota ze stajni Microsoftu...

Jasny gwint! On tak na poważnie pisze czy sobie jaja robi? Rzadko tu zaglądam i nie wiem czy to trol bo chyba dorosły człowiek by takich bzdur nie pisał :D 

Opublikowano

Ciężko powiedziec, bo mało jednostek jest  w stanie to czytac.

Opublikowano

Również asax popuszczasz w pieluche jakby była premiera nowej konsoli  z nowymi IP w grafice nowej generacji, a jestes dobrze wytresowaną owieczką microsoftu, jeszcze rok temu jak reklamowali  konsole minecraftem 4k to szyscy prychali,  dzisiaj widac ze kupili lemingów. Nie mowie ze konsola zła, ale zachwyty jak Twoje ze w podczerwieni mniej sie grzeje xD brakuje w tym powagi i  umiaru, chyba ze masz 15 lat, to cofam wszystko.

co? xD 

wychodzi bardzo spoko konsola, mocniejsza, szybsza, cichsza i lepiej wykonana od wszystkiego co ma do zaoferowania konkurencja. To chyba dobrze, prawda? Napisałbym, że to dobrze mieć wybór, ale znając historię tego tematu nie dla wszystkich jest to zaleta.

Niczym się nie podniecam, wrzucam po prostu (z mojego punktu widzenia) wartościowe informacje, starając się jednocześnie prostować brednie ludzi którzy trollują lub naprawdę są głupi. Ot tyle, nikogo nie namawiam do konsoli, nie zachęcam, nie piszę w stylu Mendrka że ta konsola to JEDYNY_MOŻLIWY_WYBÓR. Ale widzę, że nawet taki - wydaję mi się - merytoryczny foruming boli niektórych userów 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Myśle asax, myslę post ze zdjeciami  w podczerwieni pokazujące 2% mniejszy heating w lewym  rogu konsoli, przy niewiadomo  czy porownywalnych  warunkach pogodowych w pokoju.

Opublikowano

Myśle asax, myslę post ze zdjeciami  w podczerwieni pokazujące 2% mniejszy heating w lewym  rogu konsoli, przy niewiadomo  czy porownywalnych  warunkach pogodowych w pokoju.

ahhh ten post tak Cię boli

OK przepraszam, że pochwaliłem Microsoft za to, że najlepszą konsolę na rynku. 

co do porównywania temperatur to nie znam się na tym, ale za to Digital Foundry i według ich obiektywnych (mam wrażenie) porównań wyszło, że KOX jest chłodniejszy, no przykro mi naprawdę 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Bestia XOX wjechała na salony i po drodze ładnie rozjechała niebieskie robale:)

Opublikowano

Fajnie asax ze dopiero teraz się obudziłeś chwaląc konsole MS, pamięć jednak zawiodła gdy przez ostatnie lata to Sony miało lepsza konsole, nie przypominam sobie żebyś latał i wklejal porównania wzlegem Xboxa One.

Trochę zenua i poziom gimnazjum ale spoko, to tylko internet.

Opublikowano

Damn, no kto by pomyślał, że konsola łącząca tryb przenośny ze stacjonarnym nie będzie tak potężna jak PS4. Tekstury trawy w Mario może coś ładniejsze by wtedy były i gra by była grywalna wreszcie.

Takie hiperbole sa nie na miejscu. Switch wymyka sie bezposrednim porownaniom dzieki opcji przenosnej, ale np. dla mnie to zaden ficzer, wolalbym wieksza moc.

Zreszta, nawet teraz mogliby zrobic Switcha lepszego niz jest,np. lepszy ekran = mniejsze zuzycie pradu i nagrzewanie, itp, ale po co sobie dorzucac kosztow, jak i tak sie sprzedaje.

Switch to hybryda.

Pada mozesz sobie dokupic, ale nie musisz.

900p to problem nie tylko Switcha, zwlaszcza ze malo gier na konsole Sony czy MS ma full 1080p, dlatego u Ciebie to wyglada jak wyglada.

Owszem, niestety tryb docked nie oferuje oczekiwanej jakosci, o czym wspomniano w niemal kazdej recenzji.

Co to wogole za figura "mozesz sobie dokupic "? Zartujesz chyba ?  Podwojne standardy

Mam telewizor plazma panasonica, wyświetla obraz w 720p. Bracia konsolowcy, doszły mnie słuchy że to wystarczy dla xboxa, czyli mogę za tydzień kupić xboxa one x?

Jakosc tekstur bedzie IGLA. Normalnie niczym dodatkowe 16x anitaliasingu :D

Zdecydowana wiekszosc gier na PS4, ma 1080p. Rzecz jasna zdarzaja sie wyjatki, ale smialo mozna powiedziec ze jest to regula.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Fajnie asax ze dopiero teraz się obudziłeś chwaląc konsole MS, pamięć jednak zawiodła gdy przez ostatnie lata to Sony miało lepsza konsole, nie przypominam sobie żebyś latał i wklejal porównania wzlegem Xboxa One.

nie wiem nawet jak odpowiedzieć na tak absurdalne zarzuty xD

przecież każdy wiedział że Xbox One jest słabszy od Playstation 4. Mało było porównań w tematach, statusach i jakoś nikomu to wtedy nie przeszkadzało. A teraz wielkie HURR DURR OBURZENIE 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ale widzę, że nawet taki - wydaję mi się - merytoryczny foruming boli niektórych userów 

Merytoryczność w CW...

:dynia:

Opublikowano

Żadne oburzenie, zarzucasz komus poruszenie latając samemu jak poparzony który się podnieca na prawo i lewo, a jak się okazuje, nawet nie planujesz kupić koxa.

Opublikowano

ahhh ten post tak Cię boli

OK przepraszam, że pochwaliłem Microsoft za to, że najlepszą konsolę na rynku. 

co do porównywania temperatur to nie znam się na tym, ale za to Digital Foundry i według ich obiektywnych (mam wrażenie) porównań wyszło, że KOX jest chłodniejszy, no przykro mi naprawdę 

Mi jest przykro asax, bo wiem ze powinno  się latać i  pokazywac gify z fajnych nowych gier, a nie porownania starego gniota w nowych  piórkach który stara sie wygladac jak na sredniej karcie pc, albo temepratury.

Kogo (pipi)a interesuje temperatura pracy? chyba ze liczycie w excelu ile zaoszczedzicie na drewnie.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Jak jest co chwalić, to można pochwalić. Na premierze koksa zyskają wszyscy gracze.
Opublikowano

Pewnie ze tak, tylko patrzeć jak zaraz będzie PS5 w 2 wersjach za 799€ i 499€

Opublikowano

o ile sprzedaz One X nie wywroci sprzedazy do gory nogami - wielce nieprawdopodbne. Nowe konsole zazwyczaj wypuszczane sa przy przejsciu na nowy proces technologiczny, a Pro i XboX sa na najnowszym.

Opublikowano

sunset? no kupiłem na premiere (tak samo jak fh2, halo 5, dr3, qb i wiele innych), dziekuje ci ms ze miales mnie w (pipi)e i dzis nie robisz juz żadnych gierek :lapka:

Opublikowano

Pewnie ze tak, tylko patrzeć jak zaraz będzie PS5 w 2 wersjach za 799€ i 499€

Sony samo zapoczątkowało trend wypuszczając PRO. Naprawdę uważasz, że jedno korpo jest dobre, a drugie złe?

Korpo to korpo - kieruje się zawsze jedna rzeczą tj. zyskiem.

Opublikowano

Nie wrzucaj mnie do worka z Mendrkiem, gość jest oderwany od rzeczywistości a ameby mu odpisujące jeszcze bardziej, wiem ze obie korporacje są siebie warte.

Jeśli X się sprzeda, a wszystko wskazuje na to ze tak będzie to nie zdziwie się jak już za rok usłyszmy o PS5.

Opublikowano

Nie wrzucaj mnie do worka z Mendrkiem, gość jest oderwany od rzeczywistości a ameby mu odpisujące jeszcze bardziej, wiem ze obie korporacje są siebie warte.

Jeśli X się sprzeda, a wszystko wskazuje na to ze tak będzie to nie zdziwie się jak już za rok usłyszmy o PS5.

Jakieś przecieki może, aktualnie nie AMD nie układów aby Sony mogło w ogóle stworzyć ps5.

Jeśli wypuszczą PS5 w 2019 to znowu będzie to upośledzony next gen, i po roku/max półtora wydadzą PS5 PRO na ryzenie. Konsola w 2019 nie będzie jakoś super mocniejsza niż tegoroczny XoX.

Opublikowano

Ja bym sie zdziwil, jesli wezmiemy pod uwage ze sprzedaz np. PS4 jest lepsza niz byla rok temu, w poprzedniej generacji trzeba bylo do tego Move/Kinect. Prawda jest taka, ze PS4 wiecej lub na rowni schodzi ze Switch, ktory mial premiere chwile temu, ma free riding na trupie Wii U i dostal/dostanie bardzo porzadne marki do opychania pudelek. Po co to psuc ? Teraz zalatwienie jakiegos deala dla Sony to banal, wydawcy sami nadstawiaja 4 litery najlepszej rurce z pieniedzmi. Nikt tak latwo nie oleje 70 mln, ktorzy hojnie rzucaja kasa.

Tu nie chodzi tylko o to by miec najwieksza moc, bo przecietnego uzytkownika PS4 Amateur czyli jakies 4/5 ? moze osob, ryra jakis Kox, 4K itp. A pamietam jak pracowalem przez chwile w Media, to mnie klienci janusze uczyli co jest dobre a co zle...

" Widzi Pan, musi Pan zrozumiec, ze..."

hqdefault.jpg

kurtyzano...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Aphromo dobrze piszę. Dopóki ps4 sprzedaje się jak szalone to Sony będzie chciało wydać ps5 jak najpóźniej.

Ekspert pamiętaj w jakiej (pipi)e byli z ps3, teraz się odbili od dna i chcą by ten czas trwał jak najdłużej. Dlatego też wypuścili wersje PRO jako przedłużenie żywota gen.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.