Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No jak zwykle mijasz się z prawdą, bo w wiele tytułów z ps4 nie zagrają, z xboxa we wszystko.

ty mijasz sie z prawdą bo z xboxa tez nie zagrają we wszystko :sorcerer: ogólnie kto to pisze xD największy kłamca i przekręcacz faktów w cw 

grają czy nie, to nie istotne - ważne, że mają wybór :usmiech:

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dlaczego by sie zesrało? Im wiecej ludzi bedzie mialo mozliwosc grania tym lepiej.

Opublikowano

Nie dla konsolorzy, dla nich im mniej osob zagra w dana gre tym lepiej stad jaranko exami

Opublikowano

Rozumiem :usmiech:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No jakby zapowiedzieli Age of Empires na bonka to może bym nie zamawiał śmieciarki po niego za miesiąc

Opublikowano

Halo Wars dobrze sie przyjęło wiec z chęcią zobaczyłbym Age of Empires na koxie

Opublikowano

no, no... moze jeszcze starcrafta 2 dadza na konsole? Moze wprowadza dla biedy konsolowej ulatwienia typu auto-build tak jak fps'y maja auto-aim? A potem juz tylko niech dadza word'a i excel'a na konsole - bedzie pieknie! 

Opublikowano

Jeszcze nie zapowiedzieli a już piecze.

Opublikowano

no, no... moze jeszcze starcrafta 2 dadza na konsole? Moze wprowadza dla biedy konsolowej ulatwienia typu auto-build tak jak fps'y maja auto-aim? A potem juz tylko niech dadza word'a i excel'a na konsole - bedzie pieknie! 

Ale niech za darmo dadza tak jak na PC, tam ladnie wyruchali fanow. Chcemy utrzymac gre przy zyciu tiaaa.

Auto aim tylko w zepsutych portach jak CS GO na Xbox 360 :D

ty mijasz sie z prawdą bo z xboxa tez nie zagrają we wszystko :sorcerer:

Kojarze tylko Sunset Overdrive, reszta chyba przeportowana juz na PC. Niby masz racje, ale to raczej wyjatek potwierdzajacy regule.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Sunset Overdrive, Halo 5, Halo MCC, Forza Horizon 2, Forza Motosport 5, Rare Replay i tam trochę drobnicy. 

Opublikowano

No czyli poza gotg Sunsetem nic ciekawego

Opublikowano

Sunset Overdrive, Halo 5, Halo MCC, Forza Horizon 2, Forza Motosport 5, Rare Replay i tam trochę drobnicy. 

Prawda, nie sprawdzilem. W ostatecznym rozrachunku wciaz jest brak w stosunku do PS4, mimo wszystko.

Opublikowano

Na razie to Starcrafta 2 wypuszczają jako p2w, bo na pcebulandii to normalnie nie idzie zarobić, trzeba raka rakiem pogarniać żeby coś zatrybiło ;)

Opublikowano

Na razie to Starcrafta 2 wypuszczają jako p2w, bo na pcebulandii to normalnie nie idzie zarobić, trzeba raka rakiem pogarniać żeby coś zatrybiło ;)

tak jak te śmieciowe exy ps3/ps4 w plusie, nikt nie chciał grać w szroty to dajmy do usługi ;)

Opublikowano

jakie exy byly w plusie ? resogun ?

Gra zostala wyparta przez MOBY i ja im sie nie dziwie, nikt nie bedzie czytal encyklopedii przed kupnem.

Opublikowano

tak jak te śmieciowe exy ps3/ps4 w plusie, nikt nie chciał grać w szroty to dajmy do usługi ;)

A po 3 latach w GwG.

Chociaż nie jest prawdą co mówisz. Takie Rocket league jak mniemam wybiło się dzięki premierze w PS Plus ;)

Opublikowano

konsolowy-jednoplatformowy-plebs probuje pisac o rzeczach o ktorych nie ma jakiegokolwiek pojecia. Ponad 7+ lat po premierze SC2 blizzard daje gre w f2p bo kazdy kto mial ta gre kupic, juz ja dawno kupil.

Sam mam 2x kolekcjonerke w sc2 - i sie tylko ciesze ze daja f2p - gra ktora w 99% bazuje na rywalizacji pvp dostanie jakis tam boost w liczbie graczy. Dlaczego mialbym sie czuc "dymany" przez blizzarda? Sam mialem gre 7+ lat i ogralem wszystko co mozliwe - jesli ktos na prawde ma tak malo kasy ze go nie stac (mendrek i prowident?), to chwala blizzardowi ze daja im teraz pograc za free. Rozumiem ze po prostu po premierze konsoli ktora nie jest odkurzaczem i ma prawidziwe 4k a nie pseudo-4k, ps'owcom peka dupsko tak bardzo, ze probuja chwytac sie brzytwy zeby moc dalej zyc w swoim wyimaginowanym swiecie "ps4 albo smierc" xD nawet mi was nie zal.

Opublikowano

Dlaczego mialbym sie czuc "dymany" przez blizzarda? 

Dostales te kolekcjonerki z pomocy dla powodzian ? Nie ? No to sprawa jest jasna.

jesli ktos na prawde ma tak malo kasy ze go nie stac 

Ladnie dorabiasz ideologie do faktu, ze normalnie zaplaciles, a gimbazjaba ogra za free.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

czy ty wiesz co znaczy woogle p2w? chyba f2p mendrku

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Dlaczego mialbym sie czuc "dymany" przez blizzarda? 

Dostales te kolekcjonerki z pomocy dla powodzian ? Nie ? No to sprawa jest jasna.

jesli ktos na prawde ma tak malo kasy ze go nie stac 

Ladnie dorabiasz ideologie do faktu, ze normalnie zaplaciles, a gimbazjaba ogra za free.

7 lat po premierze - to jest 3 lata przed premiera ps4. Przez te 7 lat gralem ile chcialem a ci co dostana ta gre teraz, nie. Czujesz to, typie? Czy jesli zaplacisz dzisiaj za iphone x 5000zl, to bedziezs czul sie dymany jak w 2024 ktos zaplaci 1000? Czy jak sony dodaje gry do psplus ktore masz na plycie, to czujesz sie dymany? A tak pozatym, jakim trzeba byc biedakiem zeby szczypaly kogos zwieracze bo gra za ktora zaplaciles 40 euro ktos inny dostanie za darmo? jesli ciebie osobiscie takie cos rzeczywiscie by bolalo, to moze czas pomyslec nad swoim zyciem troche dluzej 

Opublikowano

Chcesz mnie czegos uczyc ? Nad czym niby mam myslec, frustracie ? Nie za duzo sobie pozwalasz czasem ?

Gierka lata za smieszne pieniadze i nikt nie chce kupic, odplyw graczy masakryczny, teraz wydymali fanow i zapowiada sie za(pipi)isty zalew cebuli i dzieciaczkow na serwerach. Przypominam afery jak jakas gra trafi do Plusa, platnej uslugi na miesiac, albo afery z Pchlego targu jak komus gra idzie dzien za dlugo.

Opublikowano

Nawet jeszcze nie zacząłem sobie pozwalać a tobie już psychika siada.moze cw to nie dla ciebie? Afery jak gra wpada do plusa czy jak cebula dzieli grę na 4 robią tylko osoby pokroju mendrka czy takie jak ty. Dupsko szczypie bo inni grają za darmo, dupsko szczypie bo więcej ludzi będzie grało online. Najlepiej jakby grała tylko elita i gry kosztowały 200 Euro, nie? Pyerdolisz zeby pyerdolic. Gardze

Opublikowano

Gorąco sie tu robi :obama:

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.