Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktos moze zdefiniowac tzw. "czynnik mendrka"?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jest w plusie, musi być dobre.

Opublikowano

Czy ktos moze zdefiniowac tzw. "czynnik mendrka"?

Nie wiem ale just cause 3 i saints row mają ten czynnik. Zakładam że sandboksy z (pipi)ową fabułą i działające bardzo źle pod względem technicznym to jest to co mendrek lubi najbardziej. 

Opublikowano

Arhneu bardzo dobrze zrecenzowało nowego xox.

Opublikowano

Każdy ma "kogś czynnik". Są po prostu gry czasami słabo ocenione, albo zhejtowane przez społeczność, a nam niespodziewanie dobrze się w nie gra. W zasadzie po tym "czynniku' poznać prawdziwego gracza. Janusze po prostu grają w co to inni, a prawdziwi gracze kierują się także własną intuicją ;)

Opublikowano

intuicja gier z plusa, kazda gra z plusa to super gra, super czynnik obronny kiedy mendrek gra w jakies goowno slabo oceniane bo zawsze mozna sie wybronic wtedy, ze gra ma TEN CZYNNIK co ce(pipi)e prawdziwego gracza

Opublikowano

najchetniej bym mu poskakal po twarzy ale jak nie jest w zasiegu to tak - czytam jego posty, jedna z ciekawszych na swoj sposob chwil w cw to post mendrka

Opublikowano

intuicja gier z plusa, kazda gra z plusa to super gra, super czynnik obronny kiedy mendrek gra w jakies goowno slabo oceniane bo zawsze mozna sie wybronic wtedy, ze gra ma TEN CZYNNIK co ce(pipi)e prawdziwego gracza

Ja nie dyskryminuję gier z powodu tego że są z Plusa, ale jakbyś spojrzał w moje PSN ID to gry z Plusa są tam w mniejszości znaczącej. Co nie znaczy, że uważam że jak gra z Plusa/GWG = crap. No ale przynajmniej teraz wiem, że nie kierujesz się swoim gustem, tylko gustem innych. Typowy janusz bez duszy gracza, a szkoda bo miałem cię za tego prawdziwego...

Opublikowano

a w chyju mam za kogo mnie masz kebabiku xd

Opublikowano

a w chyju mam za kogo mnie masz kebabiku xd

Ja też mam gdzieś twoje problemy z tożsamością, bądź sobie januszem ile chcesz, żyj długo i w zdrowiu, krzyż ci na drogę ;)

Opublikowano

przy zakupie pro były chociaż nowe gry ;)

jakie?

Opublikowano

Zalezy kiedy kupowal, moze wtedy Horizon wychodzil.

Opublikowano

Mendrek wysyłający wyzywający kogoś od januszy xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mendrek wysyłający kogoś od januszy xD

jeszcze pewnie zwyklym wysyla :obama:

Opublikowano

To nie było 2 lata temu tylko więcej, konsola była wybrana już dawno przed wpisem do cw, przy zakupie pro były chociaż nowe gry ;)

Z jakimi grami kupiles Prosiaka? pytam serio z ciekawości?

Zalezy kiedy kupowal, moze wtedy Horizon wychodzil.

Pro brałem na premiere i przez pewien czas miałem 2 konsole

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jakie samozaoranie

Opublikowano

Chcesz mnie czegos uczyc ? Nad czym niby mam myslec, frustracie ? Nie za duzo sobie pozwalasz czasem ?

jeszcze raz szmaciuro postaw spację przed znakiem zapytania

Pan ragus chce.

Opublikowano

jest jeszcze ktos z bojownikow klapow lub botow taka (pipi)na umyslowa i calozyciowym jednoplatformowcem jak kebabik?

blantman, ragus, raven, bluber,kubson, asax- graja na wszystkim

donsterydo nie wiem jak z plejami ale caly czas gral tez na nintendo

czezare hejtuje ps4 ale przeciez ma ps4 w domu i gra w yakuze

mazzeo mial ps3 i nawet ps4 kupil na premiere

daddy? tu w sumie nie wiem

Opublikowano

Pro brałem na premiere i przez pewien czas miałem 2 konsole

Moze myślal że jak poskleja to przebije 6 terafankow :Obama:

Opublikowano

jakie to brzydkie bleee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.