Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

btw - nie masz racji w temacie o GR2.

a ja uwazam, że mam racje

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

switch jest slaby w stosunku do ps4 czy xone ale jest mocniejszy niz kazdy z pastgenow, a pastgeny oferowaly gry, ktore do dzis wygladaja bardzo zacnie wiec da sie z tego dosc sporo wyciagnac jak sie chce, ma checi i talent

No z tym mocniejszy od pastgenów to bym już tak nie przesadzał. Od WiiU to na pewno (całościowo), natomiast takie PS3 i nawet X360 znacząco odstawia Switcha pod względem mocy CPU.

Zresztą to trochę zabawne, że gdyby do PS3 dorzucić więcej pamięci, choćby te 4GB to dalej byłby to bardzo interesujący sprzęt, na który można by bez tragedii robić gry :P

Opublikowano

co wyszło ciekawego na PS4 w 2016 roku oprócz Szczuropsa?

Wejdź do tematu goty 2016 i płacz :sir:

nie no niesamowity lineup, winszuje 

Opublikowano

Zresztą to trochę zabawne, że gdyby do PS3 dorzucić więcej pamięci, choćby te 4GB to dalej byłby to bardzo interesujący sprzęt, na który można by bez tragedii robić gry :P

W zeszlej generacji powinni wydac te wersje Pro, prawda taka ze CPU w PS4 lepsze niewiele albo wcale od Cella.

Dotyczy to tez 360 rzecz jasna.

Teraz juz tylko podbijaja numerki seryjne na podzespolach.

@asax, jasne Quantum Brik i Zotykon lepsze na X1. Scalebound (*)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

a gdzie ja pisałem o Xboxie? Rozliczam wyłącznie lineup PS4 w 2016 roku, który bez oglądania się na konkurencję, z mojej perspektywy był rozczarowujący i w żaden sposób nie zachęcił mnie do zakupu konsoli. 2017 jest już znacznie lepszy na przykład 

Opublikowano

Zarówno w PS3 jak i X360 procesory to były sztosy, które jakby włożyc do obecnych konsol, to by wyczyniały cuda.

Opublikowano

Btw Graczdari lapiesz plusa za uswiadomienie geyosow jak bardzo Nintendo ich rucha. Ten (pipi)owy procek chodzi bodajze na 50 % mocy z tego co pamietam nawet w docked.

@asax, no coz byl jaki byl, napewno lepszy niz line up Wii U i Xboxa One edit - juz mi sie pierdzieli, a przeciez porownanie to zawsze zestawienie czegos z czyms.

btw dzieki ze mi przypomniales o beczuni jaka byly te niby darmowe wersje Quantum Brik na PC, niejeden juz handlowal kodzikiem a sie okazalo ze przypisane do konta (*)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

2016 xddd Mamy zayebisty rok 2017 w którym tyle dobra, że nie wiadomo w co teraz ręce włożyć a Ci się będą kłócić o to która konsola miała lepsze gierki w zeszłym, (pipi)owym roku xdd 

2016 należał do godrizona i Krwi i Wina, wiadomo. 

Opublikowano

2016? Forza Horizon 3, zamykam.

Forza sie skonczyla na 360, z zalem zawiadamiam.

@Rayos - :facepalmz:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@asax, no coz byl jaki byl, napewno lepszy niz line up Wii U i Switcha a przeciez porownanie to zawsze zestawienie czegos z czyms.

no lineup switcha w 2016 nie porywal

Opublikowano

mogło być lepiej. 

nowa strona więc to prawda 

Opublikowano

c0rwa ten aphormo jest niesamowity 

Opublikowano

juz poprawilem, ciezko ogarniac obiad i forum na raz.

no lineup switcha w 2016 nie porywal

Udalo Ci sie przylapac mnie na literowce, gratuluje. Lap plusa w nagrode.

Opublikowano

switch jest slaby w stosunku do ps4 czy xone ale jest mocniejszy niz kazdy z pastgenow, a pastgeny oferowaly gry, ktore do dzis wygladaja bardzo zacnie wiec da sie z tego dosc sporo wyciagnac jak sie chce, ma checi i talent

No z tym mocniejszy od pastgenów to bym już tak nie przesadzał. Od WiiU to na pewno (całościowo), natomiast takie PS3 i nawet X360 znacząco odstawia Switcha pod względem mocy CPU.

WiiU nie jest pastgenem, bo to ta sama generacja (ósma) co obecne Xone i PS4. Była to po prostu pierwsza konsola obecnej generacji. Switch natomiast, to pierwsza konsola nowej generacji (dziewiątej).

Opublikowano

Jak zwal tak zwal, wazne ze bebechy gleboko w poprzedniej generacji, niestety.

Opublikowano

2016? Forza Horizon 3, zamykam.

Forza sie skonczyla na 360, z zalem zawiadamiam.

@Rayos - :facepalmz:

Pokaż gamertag z ogranymi Forzuniami :cool: 

Opublikowano

Nie, bo jeszcze mnie dodasz do znajomych :D

Opublikowano

Tak marze miec jakiegoś randoma z cw na mojej pięknej, białej i aryjskiej liście znajomych. Screen wystarczy

Opublikowano

nie taka piękna i aryjska bo ja na niej jestem chyba :/ 

Opublikowano

WiiU nie jest pastgenem, bo to ta sama generacja (ósma) co obecne Xone i PS4. Była to po prostu pierwsza konsola obecnej generacji. Switch natomiast, to pierwsza konsola nowej generacji (dziewiątej).

Ja tam nie dziele generacji według tego kiedy wyszły, bo w zasadzie to absurdalne. Dla mnie generacja = moc obliczeniowa, albo jakieś wprowadzone innowacje.

Poza tym warto się zastanowić czy Switcha liczyć jak stacjonarki, czy jako przenośne bo dla mnie to jest ciągle konsola przenośna z dużym TV OUT w postaci docka.

Opublikowano

Graczdari, to pierwsza hybryda i nie ma co mówić, że to przenośniak z tv out, to, że ciągle inwestują w 3dsa i nie wypuścili żadnej "full" stacjonarki tylko potwierdza, że to ich nowa strategia na połączenie dwóch konsol w jedną, dzięki czemu zapewnią jej ogromną bibliotekę tytułów. 

Opublikowano

dzięki czemu zapewnią jej ogromną bibliotekę tytułów. 

która i tak jest chvjowa w porównaniu do Vity, prawda Copper? :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.