Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

takie 1080/60 jak w pugb?

tak ja wiem ze to nieudacznicy ale tym bardziej beka ze takie potezne korpo jak ms podpisuje deala z takimi ogorami na tak niedoyebana gre early access, kto to przepuścił przez jakies testy?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

jakie testy jak gra nie jest ukonczona? testy teraz trwaja ;) beki nie rozumiem, M$ zarobi krocie na tym pubg na xboxie, przeciez to szalenie popularna marka, co z tego ze chodzi jak gonwo jak ludzie i tak w to graja? 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wystarczy, że MS ustali standard 1080p/60 Vs. 4K/30 i będę wniebowzięty. Z PROsiaka pod tym względem żaden pożytek.

Nie sadze by cokolwiek narzucali, akurat w przypadku wieska 3 jest i bardzo dobrze, jako gracz ofc chcialbym ale rozsadek podpowiada ze to niemozliwe z wielu powodow.

9 minut temu, Playstation napisał:

trochę załosne poprawki, jak na najwyższą ligę gejmingu do której się zaliczasz :/ 

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, nie powiedzialbym ze zmiana najwazniejszego wskaznika jesli chodzi o tekstury prawie 8 razy to malo.

Fakt faktem, posiadacze XboX zagraja w lepszej jakosci niz ja, na zdrowie.

5 minut temu, Rayos napisał:

;) beki nie rozumiem, M$ zarobi krocie na tym pubg na xboxie, przeciez to szalenie popularna marka, co z tego ze chodzi jak gonwo jak ludzie i tak w to graja? 

Beka jest z wydajnosci gry, czy tam modelu wydania.

Takie otwarte E-A do kupienia w sklepie to chyba pierwszy przypadek w historii konsol.

Coz, biorac pod uwage day1 patche, filozofie MS to sie nie zdziwie jesli takie przypadki beda zdarzac sie czesciej.

Tak czy inaczej potwierdzone ze malo kto sie przejmuje frameratem.

Zastanawialem sie wczesniej jak to jest mozliwe ze recenzenci sypali dychami z rekawa dla Zeldy z dropami do 18 fps na premiere, teraz mam odpowiedz.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
31 minut temu, Rayos napisał:

Wiedźmin 3 na PS4 z niestabilnymi 30 fpsami na bagnie i szachownicowym 4K a co u zielonej elity?

Tryb 4K@30FPS

Tryb Performance z dynamiczną rozdziałką (1080p-4K)@60FPS

HDR

lepsze tekstury, cienie itd itp. 

:fsg: 

http://thewitcher.com/en/news/view/12581/

Bajecznie!

Najlepsza gra tej generacji w najlepszej wersji na najlepszej konsoli :)  a sonybociarnia dalej 20fpsów w rozmazanych bagnach?

Opublikowano
17 minut temu, kermit napisał:

tak ja wiem ze to nieudacznicy ale tym bardziej beka ze takie potezne korpo jak ms podpisuje deala z takimi ogorami na tak niedoyebana gre early access, kto to przepuścił przez jakies testy?

Nie mieli co wydać to wydali to co było pod ręką.

Opublikowano

Ludzie, wy nie rozumiecie że jakieś 80% grającej populacji ma po całości wyebane na takie rzeczy jak wydajność? PUBG może chodzić nawet w 15 FPS na konsoli a ludzie i tak będą spędzać tak miliony godzin. Zapewne bardzo dużo osób gra w to w spartańskich warunkach na swoich pc.

Opublikowano

60fps w Wiedzminie, pacz do PUBG i swietna zabawa w alphie Sea of Thieves. Co za czas byc xboxowym graczem :fsg:

Opublikowano

tylko te cholerne NDA

Opublikowano

zupełnie nie rozumiem tego Sea of Thieves i jarania się nim :/ 

Opublikowano

To proste jak wynika z opisow jest tam nawet nawet model sterowania statkiem/okretem morskim, a nie jakies machanie lisciem jak w Zeldzie :)

Opublikowano

a myślisz, że takie pływanie statkiem jest ciekawe, warto się zainteresować? 

Opublikowano

patentu zeglarza ostatecznie nie udalo mi sie osiagnac, ale doskonale pamietam przygody na pokladzie, nawet w wersji mini bylo bardzo fajnie.

W wiekszosci grach sterujesz statkiem jak po szynach, na pewno jest to cos wyrozniajacego gre.

Opublikowano
21 minut temu, Rayos napisał:

zupełnie nie rozumiem tego Sea of Thieves i jarania się nim :/ 

A czym się mają xśmiecie jarać jak na tym dziadostwie nie ma innych nowych gier? AHHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Opublikowano

Rozi jak RARE wydawało sztosy to Ty pasjami wyjadałeś baby z nosa, więc zm.

Z resztą, to temat rzeka. Tag team heaven/kermit już potwierdzili, że jaranko wymuszone, więc nic tylko przyznac im rację i przestać się cieszyć.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Gość jest trzy lata starszy, bekusz kepuczy

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

z dziesięć minut grałem i do śmietnika wyrzuciłem

Opublikowano

Rozi abstrahując od wieku, grałeś w jakąś gierkę Rare? 

Opublikowano

no mi sie udalo zrobic patent zeglarski wiec mam prawo stwierdzic ze sea of thieves to guwno

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozi jak RARE wydawało sztosy to Ty pasjami wyjadałeś baby z nosa, więc zm.

Z resztą, to temat rzeka. Tag team heaven/kermit już potwierdzili, że jaranko wymuszone, więc nic tylko przyznac im rację i przestać się cieszyć.

Cytat

Rozi abstrahując od wieku, grałeś w jakąś gierkę Rare? 

No ok, Sea of Thieves nie wydaje RARE.

Znaczy ja wiem, że te studio nazywa się RARE, ale to tylko martwa skorupka nie mająca nic wspólnego z latami 90.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Grałem w Battletoads i Donkey Kong Country, a co?

Opublikowano

jak uwazasz kermit. Zeby ocenic musialbym ograc sam a to jest lekko niemozliwe.

Opublikowano
2 minuty temu, ragus napisał:

No ok, Sea of Thieves nie wydaje RARE.

"Wydało na świat", ok? :shotgun: 

Co do tej "skorupy" ja im daję kredyt zaufania: Pinatki wyszły im świetnie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.