Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, kermit napisał:

po co komu pgbu w 10 fps jak fortnite jest lepsze

Fortnite to smiec przy pubgu. Nawet w tych fpsach to zdecydowanie lepsza gra

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

swampd5saf.gif

:banderas:

Szkoda, że kupiłem tego pydolonego PROsiaka zamiast zainwestować w Slimkę. :/ 

czy to jest ta słynna różnica generacji? 

Opublikowano

Fajnie mieć najpotężniejszą konsole w domu. Nie wiem jak można grać w gorszej jakości. Chociaż z rasy panów rozumiem mendrka czy yakubu bo grają na 20 kilku calach w hd ready. Po co im konsola co wwyświetla coś więcej :D

Opublikowano

Fajnie mieć najpotężniejszą konsole w domu. Nie wiem jak można grać w gorszej jakości. [emoji3]

Przez 4 lata ci to nie przeszkadzało :rotfl:
Ale w kwestii gier nie zmieniło się nic, nadal bieda i beka przy każdej premierze crapow od spencera.
Opublikowano

majac standardowa plejsrake4 jakbym mial teraz wybor czy kupowac prosiaka czy bestie wybor bylby oczywisty - INO krolestwo spencerowskie, choc i tak kupilbym pewnie drugiego switcha

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Przez 4 lata ci to nie przeszkadzało :rotfl:
Ale w kwestii gier nie zmieniło się nic, nadal bieda i beka przy każdej premierze crapow od spencera.

przeszkadzało dlatego takie wiedźmina 3 ogrywałem jak człowiek z 2 sekundowymi loadingami i w 60 fps na premiere na pc :D Wiem dla ciebie na ps4 bieda nawet nie do pomyslenia 60 fps w grze w full detalach i prawie zero loadingów

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Nie to co obfitości RemasterStation 4, co? :pawel: Od niecałych dwóch lat jest jakiś sensowny support, a ten pana udaje. Buuuuda.

Opublikowano

Xbox nie doczekał się tego supportu do dziś, także tego, (pipi)ac śmiecia i beka z typów którzy mają w domu po dwa albo po 3 egzemplarze tego złomu. No bo jeden do 900p, drugi do hdr, a trzeci do 4k XDDD.

Opublikowano

Zarówno pierwsze dwa Iksy jak i amator to falstarty tej generacji.

Teraz dopiero na przykładzie Prosiaka i Koksa idzie poczuć większy przeskok względem PS3 i X360.

Opublikowano

Wiało chooyem w żaglach PS4 to Sony ratowało się remasterami, bo ani wstecznej, ani jakiś gier sensownych. Z drugiej strony lepsze The Last of Us remastered, niż takie śmiecie gameplayowe jak inFamous czy the Order.

Jednak o kondycję Sony nie ma co się obawiać, na horyzoncie już majaczy Gays Done od rzemielśników z Bend i artystyczne Dream. Do tego Spiderman "TBA 2018" i The Last of God of War. Ależ to Sony rozpieszcza. :banderas: 

Opublikowano

dreams <3 <3, mendrek sobie tam kolorowe zycie stworzy

Opublikowano

Jak dobrze mieć zwykłą grubiutką PS4 i jeszcze tyle gier do ogrania :banderas: A reszta podziwia starty odrzutowca albo dashboarda w natywnym 4K. Jeszcze Switch, ale tam gierki już przestały wychodzić. Także można już zaorać.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

co wyszlo fajnego na plejbeke od kwietnia do teraz?

Opublikowano

Jeszcze się znajdzie kilka tytułów, jak Ni no Kuni 2, Ghost of Thusima, czy jedna z gier życia Sotc. Tak więc w tym się zgadzamy, Sony znów zniszczy konkurencję grami, ale z co to za konkurencja, która jedyne co oferuje to crapdown.

Opublikowano

Teraz mi napisz jaka gra z x-smiecia nie jest do ogarnia na pc.

Opublikowano

Każda nowa. Ciężki jest wybór, bo obie wersje będą wyglądały bosko. Na RemasterStation4 nie ma takiego dylematu, bo śmieć ledwo zipie. Masz PC? Ograj w lepszej jakości.

@Vel: no i Halo:MCC oraz H5.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
15 minut temu, Ficuś napisał:

co wyszlo fajnego na plejbeke od kwietnia do teraz?

Crash, Chloe, Kiryu:kaz:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Lepszy remastery gierek z podbitą rozdziałką niż dashboardów.

O demasterach na Switcha nie ma co wspominać.

Opublikowano

Rudy z bialorusi juz chyba radioaktywnego karpia zjadl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.