Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, raven_raven napisał:

nier automata, nioh, nex machina, zero escape, pyre, puyo puyo tetris, hellblade

no exy po ch,uju

Rozumiem że za lineupem X1 też już nie postawisz dostępnego na steamie Ori, QB, czy Cuphead? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
36 minut temu, Playstation napisał:

Swoją drogą jestem pewny, że po ogromnym sukcesie PUBGa również w innych tytułach masowo zacznie pojawiać się tryb Battle Royale. Wydawcy nie przepuszczą takiej okazji 

Fajnie że Halo ma na tyle rozbudowane uniwersum i tak doskonale opracowaną mechanikę (sandbox, balans pomiędzy strzelaniem a pojazdami w multi np.) że bez problemu mogę sobie wyobrazić że następna część będzie posiadało taki tryb, oczywiście równoległe będzie funkcjonować skillowa i rywalizacyjna Arena. 

y0fMh.gif

100 ODST podzielonych na 4 osobowe zespoły zrzucane na dużych rozmiarów mapę (pierścień Halo)  z porozrzucanymi broniami, pojazdami i Covenantami. Nawet  taki abstrakcyjny okrąg śmierci można łatwo wytłumaczyć LORE jako  ucieczka przed strefą zeszklenia :D - w takie Battle Royale to bym nawet zagrał, nie powiem 

nawet się na to nie wysram. już widzę te miliardy skrzyneczek i innych guwien jak w tych cienkich gierkach sw battlefront, need for speed, forzach, gearsach i innych halach

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
5 minut temu, nobody napisał:

Rozumiem że za lineupem X1 też już nie postawisz dostępnego na steamie Ori, QB, czy Cuphead? 

No są i co z tego?

Nikt chyba nie tworzy list w których sie spuszcza, że tyle indyków jest dostępnych na X1

Opublikowano

A gdzie ja pisałem coś o listach? Wystarczy że milion razy czytałem posty powołujące się na gierki dostępne też na steam jako wspomniany argument. :U

I gdyby ktoś chciał przykozaczyc; nie tylko MS sypie kasą na promocję, lub produkcję "konsolowych exów" vide Nioh i Death Stranding, czy Nex Machina.

Opublikowano
53 minuty temu, YETI napisał:

Za to God of War, Days Gone, Ghost of Thusima , Spider Man, Death Strending, TLoU2, i sam Kaz wie co jeszcze pokażę tym nieudacznikom z microsoftu jak pisze się gry na 4terafankach. Dopiero będzie beka, że nawet 6tfl to za mało dla tych nieukow z micro.

tlou z łysym, tlou z potworkami, tlou na pajęczynie i tlou 1.1  Jakie te $ony rak branży, wszystko na jedno kopyto pod casuali jak nie pif pafy to klony tlou...dobrze że olali exy to mniej tych rakowych gierek będzie  :)

Opublikowano

Naughty Dog pieknie sie sypie, nie ma juz jednego z dwojki rezyserow odpowiadajacych za tlou czy u4, a teraz odszedl kolejny, tym razem z duetu ktory grzebal przy left behind czy lost legacy

Opublikowano

sony rucha graczy to swoich devow ma pomijac skoro im placi?

Opublikowano

nie chcę być złym prorokiem, ale takie zwolnienia na kluczowych stanowiskach w kluczowym okresie developingu nie wróżą raczej niczego dobrego. 

Nawet Druckmann w oficjalnej wypowiedzi przyznaję że TLOU 2 nie jest w najlepszym stanie

http://n4g.com/news/2131994/the-last-of-us-part-2-is-a-broken-mess-at-different-stages-says-naughty-dog

Opublikowano

tlou2 rozjechane przez nowe fable kto sie spodziewał takiego twistu :obama:

Opublikowano
15 minut temu, Playstation napisał:

nie chcę być złym prorokiem, ale takie zwolnienia na kluczowych stanowiskach w kluczowym okresie developingu nie wróżą raczej niczego dobrego. 

Nawet Druckmann w oficjalnej wypowiedzi przyznaję że TLOU 2 nie jest w najlepszym stanie

http://n4g.com/news/2131994/the-last-of-us-part-2-is-a-broken-mess-at-different-stages-says-naughty-dog

To tak jak U4 było w fatalnym stanie gdy Amy Hennig odeszła z ND. Odwalą kolejny ogromny crunch i będzie pan zadowolony. 

Opublikowano

No ale U4 to nudna gra więc kto był zadowolony? Ładna wydmuszka która po kilku rozdziałach się nudzi

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Oczywiście, że postawię :). Dlaczego tylko klapy mają stosować podwójne standardy?

:)dobrze że do czegoś doszliśmy :).

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

No ale U4 to nudna gra więc kto był zadowolony? Ładna wydmuszka która po kilku rozdziałach się nudzi

No ale ty przecież lubisz nudne wydmuszki. 

Opublikowano

podaj przykład gry którą chwaliłem a jest nudna dla ciebie.

1 minutę temu, suteq napisał:

No ale ty przecież lubisz nudne wydmuszki. 

Opublikowano

Fabuła w grach xd Ważne żeby grafików nie zwalniali.

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

podaj przykład gry którą chwaliłem a jest nudna dla ciebie.

ACO.

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

ACO.

androguwno

Opublikowano

Assassins Creed Origins ? A grałeś? Dla mnie wspaniała gra no ale gusta są różne mam nadzieję że krytykujesz po pograniu przynajmniej 1 h :)

@Yakubu naucz się czytać ze zrozumieniem (wiem za duzo czytania i głowa boli) napisałem że grę którą chwaliłem a andromede przeszedłem ale nie chwaliłem tak jak uncharted 4.

Edytowane przez blantman

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Assassins Creed Origins ? A grałeś? Dla mnie wspaniała gra no ale gusta są różne mam nadzieję że krytykujesz po pograniu przynajmniej 1 h :)

Nie, jestem karolkiem czekającym aż gra trafi do plusa. Kurde blanti, za kogo Ty mnie masz? Wczoraj się pozbyłem tego raka i żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej ale znajomy mnie przekonywał, żebym grał dalej bo potem się rozkręca. Nic się nie rozkręciło, po 5h widziało się niemal całą grę a spędziłem w niej znacznie, znacznie więcej. Ubisoft nic się nie nauczył, NIC. Zresztą, w tęczy w poście podsumowującym 2017 rok masz moje mini-wrażenia, możesz się odnieść gdziekolwiek jak zechcesz. 

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Nie, jestem karolkiem czekającym aż gra trafi do plusa. Kurde blanti, za kogo Ty mnie masz? Wczoraj się pozbyłem tego raka i żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej ale znajomy mnie przekonywał, żebym grał dalej bo potem się rozkręca. Nic się nie rozkręciło, po 5h widziało się niemal całą grę a spędziłem w niej znacznie, znacznie więcej. Ubisoft nic się nie nauczył, NIC. Zresztą, w tęczy w poście podsumowującym 2017 rok masz moje mini-wrażenia, możesz się odnieść gdziekolwiek jak zechcesz. 

:hi: a to rozumiem. Inne gusta i tyle. Przepraszam przyzwyczaiłem się w tym temacie do ludzi co krytykują bez uruchomienia danego tytułu. Opierają się tylko na opiniach innych osób.

Opublikowano
9 godzin temu, nobody napisał:

A gdzie ja pisałem coś o listach? Wystarczy że milion razy czytałem posty powołujące się na gierki dostępne też na steam jako wspomniany argument. :U

I gdyby ktoś chciał przykozaczyc; nie tylko MS sypie kasą na promocję, lub produkcję "konsolowych exów" vide Nioh i Death Stranding, czy Nex Machina.

A powiedz mi gdzie ja w ramach walki z listą mendrka przytoczyłem liste z grami na XO? Odnosiłem się tylko do tego, że takie Nex Machiny czy inne Puyo Puyo to żadne exy i tyle. Ori i QB to tez nie ex bo jest na steamie, chcesz w nie pograć na kompie to graj, czy ja walcze nimi w CW? Możesz nazwać XO smieciem bez gier mam w to pompie :lapka:

PS4 też jest smieciem bez gier tylko Bloodborne :hi:

Opublikowano
11 minut temu, blantman napisał:

@Yakubu naucz się czytać ze zrozumieniem (wiem za duzo czytania i głowa boli) napisałem że grę którą chwaliłem a andromede przeszedłem ale nie chwaliłem tak jak uncharted 4.

Pamiętam, że chwaliłeś, grałeś po kilka godzin dziennie i co najgorsze... robiłeś planety na S T O P R O C E N T

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

ojezu no chodzi o przerzucanie się double standardami, a tyś sie uczepił tych list. nawet nie piłem personalnie do ciebie

Cytat

Możesz nazwać XO smieciem bez gier mam w to pompie

PS4 też jest smieciem bez gier tylko Bloodborne

bierzesz to zbyt personalnie xddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.