Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no switch niestety skonczyl sie na trzech grach, zelda, mario i xenoblade. Teraz festiwal remasterkow.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Celuja w fanow ps4

Opublikowano

3 miliony sprzedanych egzemplarzy niedorobionej gry, która działa jak Wiedźmin 3 na PS4  w mniej niż 19 dni :obama: a wszystko wskazuję na to że sprzedaż dopiero przyśpiesza. 

Czyli kolejna kompromitacja ophermo, który bagatelizował tę premierę,  jednocześnie jarając się sprzedażą The Last Guardian bez  żadnych danych xD 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

no fajna gierka by była jakby się dało dualshocka podłączyć do bonka

Opublikowano

swietne podsumowanie posiadaczy xboxa, byle (pipi) kupia, taka bieda na ich szrocie

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

swietne podsumowanie posiadaczy xboxa, byle (pipi) kupia, taka bieda na ich szrocie

jak nazwać konsolę którą omija największa premiera roku 2017 i prawdopodobnie 2018? 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
15 minut temu, Shen napisał:

swietne podsumowanie posiadaczy (...), byle (pipi) kupia, taka bieda na ich szrocie

- The Order 1.84mln

- Knack 1.87mln

- inFamous: Second Son 2.93mln

- DriveClub 2.36mln

- GTSport 1.55mln

taaaaa

Opublikowano

c0rwa ten DriveCrap się nawet nieźle sprzedał, a mimo to Sony zamknęło studio 

#SonyTakieDobre 

Opublikowano

po wynikach sprzedazy widac ze klapy wola siedziec w cw niz kupowac i grac w gierki, wyniki sprzedazy porownywalne lub sporo gorsze niz sztosow z switcha co dopiero ma 10mln ludzi na swiecie xd

Opublikowano

Przeciez na ps4 to tylko fifa, battlefield i assasyn sie sprzedaja bo to jest glowny target tej konsoli

Opublikowano
8 minut temu, Playstation napisał:

DriveCrap

Chooy z DriveCrapem, jest Godrizon 3 ( :banderas: ), ale zamknąć Liverpool, twórców niesamowitego WipEouta to już serio jakaś wyższa jazda na dragach.

WipEout Omega Collection: 0.27mln

...

robactwo, nie gracze

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
14 minut temu, Playstation napisał:

c0rwa ten DriveCrap się nawet nieźle sprzedał, a mimo to Sony zamknęło studio 

#SonyTakieDobre 

Słaba gra to zamknęli. 

Pamiętamy:

Zk4hF43.jpg

jesZiAD.jpg

Edytowane przez suteq

Opublikowano
20 minut temu, Ficuś napisał:

po wynikach sprzedazy widac ze klapy wola siedziec w cw niz kupowac i grac w gierki, wyniki sprzedazy porownywalne lub sporo gorsze niz sztosow z switcha co dopiero ma 10mln ludzi na swiecie xd

dobrze, ze boty doceniaja takie sztosy jak sunset overdrive :banderas:  wiekszosc ograla jak byl darmowy weekend xd

Opublikowano

3mln egzemplarzy bety za pełną cenę poszły xDDDDDDDD

Spencer pięknie wytresował sobie tą bandę przegrywow. 4 lata bez gier, to rzucają się jak kundle w schronisku na byle guwno.
Opublikowano
32 minuty temu, Ficuś napisał:

I dlatego Ficek od kilku edycji zawsze byłeś w CW na pierwszym miejscu albo w czołówce CW?

Opublikowano

Teraz nie będzie bo jest switchowcem

Opublikowano

Ograło, kupiło, nieważne. Każdy wie, że top 3 generacji . J.bać metacritic slave'ów.

XDDDDDD
W sumie to mnie nie dziwi. W końcu bot, w końcu Białystok, w końcu totalne bezguscie.
Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Teraz nie będzie bo jest switchowcem

Teraz nie będzie bo nie widać statystyk.

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

XDDDDDD
W sumie to mnie nie dziwi. W końcu bot, w końcu Białystok, w końcu totalne bezguscie.

Pragnę zauważyć, że:

- jarasz się inFamousem

- nie grałeś w Sunset Overdrive i klimat arcade to dla Ciebie folklor

- pochodzisz z Bełchatowa

Elektrownia-Be%C5%82chat%C3%B3w.jpg

586e0c00eda34_o.jpg?1483607052

elektrownia-belchatow-1.jpg

Łódzkie w pełnej krasie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Bełchatów to taki polski Czernobyl? 

Opublikowano

top 3 xD jezu jak dobrze że nie jestem xbotem

Opublikowano

Belchatow vs bialorus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.