Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

jakie utwory puszcza mendrek? co obstawiacie?

on był fanem jakiegoś gó.wnianego metalu symfonicznego czy innego manowara ;/

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

pany, poradzcie cos - kupilem nowego kompa, mam platnego AV i wszytko za(pipi)iscie ale... nie dziala mi spotify.

Opublikowano

https://forum.pcformat.pl/Programu-Spotify-nie-mozna-uruchomic-t

tutaj staraja sie pomoc, doswiadczeni obiektywni uzytkownicy

Jak taki jestes madry to moze pomozesz Marysi ?

gdy w końcu po 2 dniach udało mi się zalogować do Steama zniknęło cześć moich gier i wszystkie dlc do Crusader kings2, Steam nie widzi też, że gra jest już zainstalowana na komputerze a kiedy chce ją na nowo zainstalować nic się nie dzieje

http://downdetector.pl/status/steam

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Rayos i Ficek, widzę że pierwsza kłótnia w małżeństwie, niedobrze. Mam nadzieję, że chłopaki przeczekaja kryzys, zapewne pomoże im w tym wycinanki od Nintendo za 60$. To takie romantyczne, wspólne wycinanie i malowanie. W przerwie od kredek i nożyczek wspólna sesyjaka w Mario kart. Zazdroszczę. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Od zawsze wiedzialem ze Ficek tylko udaje. Hurr durr obiektywne porownanie kupilem konsole terefere...

Opublikowano

Jarac sie tym pedalstwem bez grafiki? Tylko fotorealistyczne samograje od sony

bog, honor,ojczyzna,plejsztejszyn

Opublikowano
Cytat

Niedawno przypadkowo odłączyłem zasilanie, gdy komputer pracował i słuchałem Spotify

A wez wylacz tak PS4 kilka razy, najlepiej podczas zapisywania gry, ciekawe czy wszystko bedzie tip top.

Wklejac posty jakis tumanów xd

Edytowane przez Velius

Opublikowano
10 minut temu, aphromo napisał:

https://forum.pcformat.pl/Programu-Spotify-nie-mozna-uruchomic-t

tutaj staraja sie pomoc, doswiadczeni obiektywni uzytkownicy

Jak taki jestes madry to moze pomozesz Marysi ?

gdy w końcu po 2 dniach udało mi się zalogować do Steama zniknęło cześć moich gier i wszystkie dlc do Crusader kings2, Steam nie widzi też, że gra jest już zainstalowana na komputerze a kiedy chce ją na nowo zainstalować nic się nie dzieje

http://downdetector.pl/status/steam

Nie to co niezawodny PlayŚmieć4, którego 10% z 70mln sprzedanych egzemplarzy stanowią pewnie konsole kupione ponownie, bo poprzedniej nie szło naprawić.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie to co niezawodny PlayŚmieć4, którego 10% z 70mln sprzedanych egzemplarzy stanowią pewnie konsole kupione ponownie, bo poprzedniej nie szło naprawić.

https://kotaku.com/ps4-failure-rate-is-less-than-1-sony-says-1467673544

edit - nawet oni zydza na adblocku..

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
9 minut temu, Velius napisał:

Wklejac posty jakis tumanów xd

Velius :( No podzieliles sie opinia na temat blacharzy, tak prosto z mostu to sie nie spodziewalem.

1 minutę temu, Velius napisał:

Sony says.

Velius wie lepiej :placz::cray:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

pamiętam te rozkminy Fanka - jaką rewizję kupić kupić? w której wiatrak nie pracuje jak odrzutowiec? czy opłaca się wymieniać konsole? 

trwało to miesiącami... 

Opublikowano

@Velius: ubiegłeś mnie

Szkoda, że Sony za failure nie uznaje wyjącego wiatraka (serio, PS4PRO to chyba najgłośniejsza konsola w historii).

@Playstation dla klapów nie istnieją problemy z PSN, jakość wykonania konsoli zawsze jest na najwyższym poziomie, a ta i tak nigdy się nie psuje. Najlepsze gry (chooy, że głównie remastery: przeca nikt nie ograł!), graficzka lepsza niż w topowym PC, a nie wyszła wyścigówka ładniejsza od DC.

Jeszcze te bomby prawdy z artykułu Sony says:

Cytat

I remember having 8 PS2's due to hardware failures. I have recently gone through 3 PS3's when the fan in my original one died and the following two that I purchased came with either out-of-the-box defective fans or the USB ports were not properly soldered on.

In all of these cases, Sony denied responsibility, even when I had documented evidence of the issues.

My point being, if you purchase a Sony product on day 1, or at all, you have to assume a corner was cut somewhere, somehow. So long as you are okay with that? More power to you.

1% :rofl: Chyba pozytywnie rozpatrzonych reklamacji.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Velius :( No podzieliles sie opinia na temat blacharzy, tak prosto z mostu to sie nie spodziewalem.

Velius wie lepiej :placz:

Moja opinia na temat blacharzy nie jest zbyt pozytywna, ale dotyczy to kazdej grupy, czy to PC, czy to PS4 czy to Xbox czy nawet Switch, problemem nie jest platforma tylko martwica mózgu duzej czesci spolecznosci, niezaleznie od tego na czym graja.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@Playstation dla klapów nie istnieją problemy z PSN, jakość wykonania konsoli zawsze jest na najwyższym poziomie, a ta i tak nigdy się nie psuje. Najlepsze gry (chooy, że głównie remastery: przeca nikt nie ograł!), graficzka lepsza niż w topowym PC, a nie wyszła wyścigówka ładniejsza od DC.

a Tomb Raider to seria kojarzona z Playstation, wsteczna kompatybilność jest zbędna bo jest Playstation  Now, Killzone Shadow  Fall to najlepsze multi

no wspaniała społeczność

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1% :rofl: Chyba pozytywnie rozpatrzonych reklamacji.

Fan Xboxa nie powinien brac udzialu w dyskusji na temat zepsutych konsol....

14 minut temu, Velius napisał:

Moja opinia na temat blacharzy nie jest zbyt pozytywna, ale dotyczy to kazdej grupy, czy to PC, czy to PS4 czy to Xbox czy nawet Switch, problemem nie jest platforma tylko martwica mózgu duzej czesci spolecznosci, niezaleznie od tego na czym graja.

Zgadzam sie. Niestety w naszym kraju PC to pierwszy wybor dzieciatek, niezwykle popularny jest CS GO,FIFA, Rocket Lig itp...

edit - chociaz widze, ze jestes rodzicem, to nieco bardziej mi sie rozjasnilo czemu tak lubisz nintendo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie wiem co ma bycie rodzicem do lubienia Nintendo, ale ok.

Opublikowano

Rodzic powinien być odpowiedzialnym człowiekiem a jeżeli grasz na nintendo to jesteś dorosłym dzieckiem. Tyle. :)

Opublikowano

Odkladajac beke, uwazam, ze lepsze juz te Nintendo jesli dzieciaki w domu niz wlasnie CS czy tam inne Bloodborne.

Dawno nic nie wrzucalem, moze indyczek na wszystko poza

Spoiler

xbox one

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Dawno nic nie wrzucalem

I nikt za tym nie tęsknił, proponuję zm

Opublikowano

A mialem wrzucac nintendo labo w wersji aphromo, ale nie to nie.

Jestes bezbekiem i nie bede wiecej z Tb dyskutowal.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bezbek roku wyzywa kogos od bezbeka xddd

23vs6

Opublikowano

oh juz zamknij morde z tym 23vs6 kazdy ma na to wy(pipi)ane i leje cieplym moczem a ty sie jarasz jakby to byla swieta i najprawdziwa prawda objawiona i jakis z dupy argument do wywolywania klotni i po co to ja sie pytam ciebie czy ty masz szacunek i godnosc czlowieka po co tak meczysz ludzi ciagle ty msamym nintendofag roku predzej powinni ci dac bezbeka roku bo ciagle o tym samym trajkoczesz jak nakrecona katarynka w warszawskiej kamienicy przez cygana zebraka co gra kiepska muzyke zapetlona po trzecim takcie ilez mozna Ficus ilez mozna ciagle ten sam temat walkowac do porzygu i po co Ci to sprawai ci to przyjemnosc podnieca cie to czy o co chodzi ja nie rozumiem jak mozna ciagle o tym samym mowic 23 vs 6 no i co z tego wiadomo ze i tak po raz kolejny zgrywasz fana nintendo i podrzucasz takie pomysly naprawde ficus skoncz z tym juz dla wlasnego dobra a jak chcesz to dalej ciagnac to chociaz zacznij pisac z wiekszym sensem bo obecnie nawet aphromo pisze sensowniejsze dluzsze i ciekawsze posty od tych twoich wypocin jednolinijkowych  

Opublikowano

Ale idz sie zamknij do kartonu ze starym rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.