Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Switch to konsola przenośna, jak najbardziej, jeszcze jak :ragus: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no dobra, dobra niech bedzie ze handheld, tez bym sie nie przyznawal jakby w 2017-2018 gry byly w 720p na TV:sapek:

Opublikowano
27 minut temu, aphromo napisał:

no dobra, dobra niech bedzie ze handheld, tez bym sie nie przyznawal jakby w 2017-2018 gry byly w 720p na TV:sapek:

prawie jak "4K console" i 1080p, co nie aphormo? :yakubu: 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

ah, zapomniałem już, że na amatorze Nioh 720@60 :yao: 

to już nawet Mario Kart 8 DX pełniutkie 1080p i sztywniutkie 60fps

Opublikowano

A yeti tak gra xD

Ciekawe jak tam na jego plasmie 55 cali panasa wygląda ten nioh :pawel: 

Goty gra goty framerate 

3056654-2016-05-02+07_12_00-nioh+ps4+108

Opublikowano

Na xboxie podobno lepszy jest :PP

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Xbox? 

5622_7b93_500.jpeg

Opublikowano
42 minuty temu, Playstation napisał:

prawie jak "4K console" i 1080p, co nie aphormo? :yakubu: 

Coz, jak sie wczesniej naklamalo ze xbox one S ma 4k w kazdej grze, to nie mozna sie dziwic ze pozniej jakies dynamic 4k wymyslaja :) Checkerboard byl wzmiankowany od 1ej konferencji. Jak pokazuje przyklad np For Honor, roznica wcale nie musi byc duza na korzysc na X1X.

15 minut temu, Ocelot napisał:

Aha, rozumiem - czyli posiadacze zwyklej ps4 i nioha sp.yerdalac pod dywan jak nakazuje aphormo:

Jest mozliwosc wyboru, jak ktos ma ochote na 60 FPS to niech gra, co mnie to obchodzi. Przypominam ze 3DS to 240p czy iles tam i nikt nie narzekal:)

A ze ktos ma amateur,coz, koszt przesiadki jest duzo nizszy niz na pc, obowiazku nie ma. 

18 minut temu, Rayos napisał:

to już nawet Mario Kart 8 DX pełniutkie 1080p i sztywniutkie 60fps

Widac ze fani N sie polakomili na 1080p, remaster schodzi znakomicie:obama: nigdy wiecej (pipi) rozmazanego:banderas:

Opublikowano

bardzo odważny ruch Microsoftu 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Przypominam ze 3DS to 240p czy iles tam i nikt nie narzekal:)

przypominam, że 3DS to ekrany 3.5 cala i 3 cale, a na PS4 grasz raczej na ~50 cali :kaz: 

Opublikowano
25 minut temu, _Be_ napisał:

Critic score distribution:
  1. Positive:97out of 100
  2. Mixed:3out of 100
  3. Negative:0
8 minut temu, Rayos napisał:

przypominam, że 3DS to ekrany 3.5 cala i 3 cale, a na PS4 grasz raczej na ~50 cali :kaz: 

No pewnie, chyba ze masz 4K to trzeba jak balon do Switch wyciagac panasa 37 do konsoli:frog:

Opublikowano

A yeti tak gra xD

Wygląda zapewne tak samo jak QB, PES czy kilka innych gier na śmieć boxa. Gra się zaś wspaniale, gamepleyowo miód niczym w pierwszym ninja gaiden, rozgrywka z najwyższej półki, niedostępna na s(pipi)inie spencera. Niestety, już końcówka, ale nie ma co się smuci, bo Nier już grzecznie czeka, a później SoTc, God of War i reszta sztosiw od Kaza.

Opublikowano
9 minut temu, Playstation napisał:

bardzo odważny ruch Microsoftu 

Znów to zrobili, znów wyznaczają kierunek :banderas: Nie ma lepszej konsoli, chwilowy spadek formy tylko żeby klapy zrobiły sobie zapasy łez do wypłakania.

Opublikowano

Microsoft? ZAWSZE szanowałem, nei dość, że Xbox 2 będzie kompatybilnie wsteczny ze wsyzstkimi poprzednimi Xboxami, Scorpio będzie kompatybilny do przodu z Xbox 2, to jeszcze na dodatek wszystkien ajwieksze hity beda w ramach malego, taniego abonamentu. Microsoft? ROBISZ TO DOBRZE 

Opublikowano

Console exy xboxa na premiere w gamepass

Wreszcie Mazzeo cos ogra :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

mendrek by hostie zaczal wkladac do plejbeki jakby sony zdecywalo sie na taki ruch

nie ma obecniej lepszej konsoli by grac tanio w wiele gierek - wsteczna kompatybilnosc, gierki z golda do odpalenia na jednej konsoli (a nie wymagaja kilku jak konkurencja), pelno gier w game pass, a teraz nawet nowe pozycje w day one

Opublikowano

Akurat na forumku boty kupują te gierki na wyłączność, często na premierę, nie to co klapy co albo czekają na cebula+ edition albo tylko teoretyzują.

Widać, że nikt nie chce grać w te crapy z plejk.rwy.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

Wygląda zapewne tak samo jak QB, PES czy kilka innych gier na śmieć boxa. Gra się zaś wspaniale, gamepleyowo miód niczym w pierwszym ninja gaiden, rozgrywka z najwyższej półki, niedostępna na s(pipi)inie spencera. Niestety, już końcówka, ale nie ma co się smuci, bo Nier już grzecznie czeka, a później SoTc, God of War i reszta sztosiw od Kaza.

QB ta gra, która chodzi w checkerboardowym 4k na Xboxie? :obama:

Opublikowano

No coz, jak Nintendo sie w styczniu wylozylo jak lezak na Baltyku, tak MS faktycznie dal do pieca teraz. Zagrywka podobna do ratowania PS3, widac ze odrabiaja prace domowa chlopaki.

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

mendrek by hostie zaczal wkladac do plejbeki jakby sony zdecywalo sie na taki ruch

XDDDDDD

Cytat

nie ma obecniej lepszej konsoli by grac tanio w wiele gierek - wsteczna kompatybilnosc, gierki z golda do odpalenia na jednej konsoli (a nie wymagaja kilku jak konkurencja), pelno gier w game pass, a teraz nawet nowe pozycje w day one

A kupisz kiedyś czy tak będziesz walił konia na złość klapom? 

Opublikowano

A co na to sony? :gif_z_soulem:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widać, że nikt nie chce grać w te crapy z plejk.rwy.

Nie rozpędzaj się tak Paolo bo z tych gier na Xbox&Win10 to tylko State of Decay 2 będzie spoko 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Akurat na forumku boty kupują te gierki na wyłączność, często na premierę, nie to co klapy co albo czekają na cebula+ edition albo tylko teoretyzują. 

No spoko, ja swoje zakupy wrzucam mozna sobie obejrzec co kupilem, a nie wrzucam wogole cyfry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.