Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

podstawowy skyrim na switcha XDDDDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

E sportowcy XD

Ja juz chyba za stary jestem.

Opublikowano

ciekawe czy Pani curuś beknęła za te chlapnięcie o wolfie2 kilka lat temu w telewizji śniadaniowej? wygląda ok ten wolf

Opublikowano

elegancko

Opublikowano

Nowy Wolfenstein bedzie na pewno dobry, ale sposob zapowiedzi gry to tragedia. Bethesda zatrudnia idiotow jako PRowcow.

Opublikowano

Wolfik i EW2 dziekuje bardzo.

Opublikowano

o, jeszcze w tym roku premiera... troche dziwne podejście do wolfa, no ale pewnie będzie ok.

40minut same konkrety bez (pipi)ololo 2 fajne gry. Da sie? da!

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

no nie było warto wstać xD

Opublikowano

Coś ciekawego? Bo dopiero odpaliłem kompa :D

OK już widzę :(

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Mi sie prezentacja wolfa podobała, dla mnie dej łan i fajnie ze bedzie tew2, moze zmobilizuje mnie to do szybszego przejścia jedynki

Opublikowano

Mi sie prezentacja wolfa podobała, dla mnie dej łan i fajnie ze bedzie tew2, moze zmobilizuje mnie to do szybszego przejścia jedynki

No ja też raczej dam drugą szansę TEW. Zwłaszcza jak c0r zrobił platynę i mnie lekko namówił na grę. 

Nowy Wolf i horror od Mikamiego do pogrania za 4 miesiące. Ależ można jeszcze jak najbardziej. Mamy zwycięzcę E3.

Sony też może spokojnie zapowiedzieć jakieś gry na końcówkę roku. 

Opublikowano

Don wiedział kiedy odejśc, daddy w drodze na Teneryfe, mazzeo juz u bram królestwa niebieskiego na kolanach z pełnymi ustami a soul zaraz zacznie swoje brednie ze jest graczem i nigdy nie szanował xboxa.

Jak dobrze ze jest Sony.

Opublikowano

ciekawe czy ragus da się ogolić na skyrimie

Po 40h na 360 brzydziłem się już sobą. Nie dam.

Opublikowano

Daddy, MaZZeo, Soul, DonSterydo,asax, Czezare do zobaczenia na serwerach PSN :łapka:

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.