Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Po co mu kolejna martwa konsola?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

pamiętam jak klapy śmiały się Spencer pierwszy raz powiedział o "Netflixie dla graczy" xD 

Opublikowano

vite chyba opchne i zamienie na xboxa, niby trup za trupa ale taka ilosc cebulowego contentu, nigdy praktycznie nie granego przeze mnie na wyciagniecie reki kusi i zapewni setki godzin rozgrywki za smieszne pieniadze

Opublikowano

A smiales sie nygusie z mendrka co tak samo zrobil z vita.....

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

vite chyba opchne i zamienie na xboxa, niby trup za trupa ale taka ilosc cebulowego contentu, nigdy praktycznie nie granego przeze mnie na wyciagniecie reki kusi i zapewni setki godzin rozgrywki za smieszne pieniadze

zapraszam do zielonego królestwa, bedziemy razem grać w Sea of Thieves :pirate: 

Opublikowano

No trzeba przyznać, że klapy dostały tym ruchem MS niezłego strzała w gębę, ciekawe jak długo będą się po nim zbierać. NIe ma obecnie tańszej platformy do grania, jak Xbox One.

Opublikowano

Śmiesznie byłoby gdyby dodatkowo potwierdziły się kolejne słowa Spencera i popularność GamePassa przyczyniłaby się do uratowanie gier single-player. Jest możliwe 

Bo przy takim wsparciu, jestem w stanie wyobrazić sobie że usługa stanie się bardzo popularna i twórcom gier single-player bardziej będzie się opłacało puścić grę do tego "Netflixa" niż uzyskać przychody z wersji fizycznej gdzie większość, TFU,  graczy sprzeda/kupi używkę 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano
2 minuty temu, Playstation napisał:

Bo przy takim wsparciu, jestem w stanie wyobrazić sobie że usługa stanie się bardzo popularna i twórcom gier single-player bardziej będzie się opłacało puścić grę do tego "Netflixa" niż uzyskać przychody z wersji fizycznej gdzie większość graczy sprzeda/kupi używkę 

Zejdz na ziemie.

Opublikowano

no fajna opcja z tym gamepassem. szkoda tylko, że microsoft studios przez najbliższe dwa lata nie wyda żadnej fajnej gierki

Opublikowano

Przypomniec Ci kto sie smial z gowien z Plusa ? 

Zaden wydawca nie pcha swoich gier do abonamentu, jesli juz to jak sprzedaz siadzie do poziomu no name.

Opublikowano
QB ta gra, która chodzi w checkerboardowym 4k na Xboxie? :obama:
Nie, to ta gra która chodzi na twoim śmieć boxie w 720p.
Opublikowano

crapdaun, crap of sea i zombie gra hmm no w sumie jest to oferta poziomem zbliżona do netlflixa :)

Opublikowano

3 minuty temu, aphromo napisał:

Zaden wydawca nie pcha swoich gier do abonamentu, jesli juz to jak sprzedaz siadzie do poziomu no name.

i to dlatego na Netflixie pojawiają się wysokobudżetowe produkcje? lepiej sprzedać dużo i tanio, niż mało i drogo. jeden ruch MS-u i już zaczyna się popłoch. a tacy pewni siebie byli... :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:
23 minuty temu, _Be_ napisał:
QB ta gra, która chodzi w checkerboardowym 4k na Xboxie? :obama:

Nie, to ta gra która chodzi na twoim śmieć boxie w 720p.

Mocne slowa na typa, który gra wlasnie w grę w 720p 

Opublikowano

:pawel: klapy jak trzesa portkami, a jeszcze pare godzin wczesniej aphormo byl krolem cw i wszystkich (pipi)al rowno :pawel: a teraz sra pod siebie 

Opublikowano
A co na to sony? :gif_z_soulem:
Sony na to w tym roku wypuści tyle gier, że ten (pipi)ANY spencerowski śmieć musiałby być wspierany jeszcze 5 lat, aby dobić przynajmniej do połowy liczby tych gier. Ale już za dwa lata ofensywa microsoftu, kalka Horizon w Japonii XDDD
Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

i to dlatego na Netflixie pojawiają się wysokobudżetowe produkcje? lepiej sprzedać dużo i tanio, niż mało i drogo. jeden ruch MS-u i już zaczyna się popłoch. a tacy pewni siebie byli... :pawel: 

Poploch ? Znowu hajpujecie jak straganiarze od nintendo a prawda taka ze duza czesc game pass to gierki z 360.

W zasadzie najlepsze gry to exy MS i tyle.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:
26 minut temu, Hum napisał:
A co na to sony? :gif_z_soulem:

Sony na to w tym roku wypuści tyle gier, że ten (pipi)ANY spencerowski śmieć musiałby być wspierany jeszcze 5 lat, aby dobić przynajmniej do połowy liczby tych gier. Ale już za dwa lata ofensywa microsoftu, kalka Horizon w Japonii XDDD

Ale jakieś dobre? Czy tylko kalka Tlou i Ryse w Norwegii?

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

:pawel: klapy jak trzesa portkami, a jeszcze pare godzin wczesniej aphormo byl krolem cw i wszystkich (pipi)al rowno :pawel: a teraz sra pod siebie 

xD no dobra wrzucili wszystko co mieli do czerwca w gamepass, swietnie, niech tylko nie narzekaja ze bez lootboxow nic sie nie sprzeda

Opublikowano

spoderman będzie klawy

Opublikowano

damage control jest dzisiaj silny 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.