Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A po cholerę mam odliczać? To klapy odliczają na potrzebę posiadania jakichś argumentów. Ale ich nie ma, bo gier na XO jest od cholery i tylko prawdziwy, życiowy przegryw jest w stanie zagrać we wszystko.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jestem zainteresowany oferta Xbox One, w jakie gry polecilbys mi zagrac ? Mam PS4 jak cos.

Opublikowano

niech ktos kupi ode mnie gierki z vity, zbieram na xboxa

Opublikowano
29 minut temu, aphromo napisał:
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak swoją drogą, ile wyścigów wygrałeś w WipEoucie eliminując wszystkich przeciwników? Masz chociaż brązowy pucharek za dwójkę?

Nie nie gralem, nie lubie ani arcade racerow, ani symulacji czy tam polsymulacji czy jak tam okreslacie forze.

OK, ale ja mówię o WipEoucie nie Forzy.

W WipEouta też chyba nie grałeś skoro uważasz, że najważniejsze jest uzbrojenie (xD), a nie technika wchodzenia w zakręty czy umiejętność robienia beczki. Kolejny tytuł który klapy widziały tylko na papierze.

Opublikowano

Gralem w Forze na 360, rakietek nie bylo, a szkoda bo mi by sie przydaly bo kozakiem na mecie nigdy nie bylem, po co sie bawic w jakies wyprzedzanie, bum rakietka i nara.

Opublikowano

Nie dziekuje, mowilem juz nie lubie wyscigow/arcade wyscigow. Gier co chcialbym ograc mi nie brakuje, wprost przeciwnie, mialem olac Gowa, teraz nie wiem, niby kwiecien ehhh

wez cos doradz Paolo

Opublikowano

zero podniety gowem, epic graficzka, rozkminy o zyciu z gowniakiem przy nodze i lawa zamiat krwi by polygon dalo wysoka ocene, upodlenie serii

Opublikowano

Wiemy juz ze kazdy element serii, poza systemem walki bo tutaj niewadoma, to bedzie nowa jakosc w serii.

Coz, asekuracyjnie mozna napisac, ze nawet jesli to ( Walka ) nie pyknie, to i tak zapowiada sie na jedne z lepszych action adventure w tym roku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No w kategorii klon tlou mocny kandydat na wygrana w 2018

Opublikowano

Kurczę no fajny może być z tego GoWa soft reboot Ryse.

xdddddd osły to kupią hahahaha zabijcie się plz kto na statystów pw

Opublikowano
7 minut temu, ragus napisał:

nie widze różnicy, to dobrze?

Opublikowano

Oczywiście że kupię. Może nawet dwie sztuki na premierę wpadną xD 

Opublikowano
39 minut temu, Ficuś napisał:

zero podniety gowem, epic graficzka, rozkminy o zyciu z gowniakiem przy nodze i lawa zamiat krwi by polygon dalo wysoka ocene, upodlenie serii

Nie ma sie co dziwic, bardziej klapowa gra jest chyba tylko tlou

Opublikowano

Lepszy odgrzewany kotlet od Sony w ręku niż kutang Spencera w gębie albo karton N w dupie xD 

Opublikowano

A jeszcze takie jaranko, że sot czy inne guwna krapdałny dali do gp, bo by większość botów za hajs nie kupiło, tacy qwa fani xboxa xd XD

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

A jeszcze takie jaranko, że sot czy inne guwna krapdałny dali do gp, bo by większość botów za hajs nie kupiło, tacy qwa fani xboxa xd XD

widać że nie rozumiesz ciężaru dzisiejszej decyzji Microsoftu ;) 

będzie beka jak Xbox razem  z Nintendo uratują branże xD 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Nie wiem przed czym mieliby ratować skoro aktualnie branża trzyma się mocno i jest ogromna konkurencja na rynku :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pacquiao napisał:

Nie wiem przed czym mieliby ratować skoro aktualnie branża trzyma się mocno i jest ogromna konkurencja na rynku :)

to taki ukuty na tym forum slogan, oznaczający zalew bliźniaczo podobnych gierek, brak kreatywnych rozwiązań i innowacyjnych pomysłów ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Playstation napisał:
7 minut temu, Pacquiao napisał:

to taki ukuty na tym forum slogan, oznaczający zalew bliźniaczo podobnych gierek, brak kreatywnych rozwiązań i innowacyjnych pomysłów ;)

Fakt, kolejne części Gearsów, Halo i Forzy są bardzo podobne do poprzedników. 

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

Fakt, kolejne części Gearsów, Halo i Forzy są bardzo podobne do poprzedników. 

wiesz że nie o to chodzi 

W dzisiejszym świecie, nowa gra triple-A nie może sobie pozwolić na innowacyjność i kreatywność. Ryzyko jest zbyt duże. Dlatego Forza, Gearsy  i Halo nie mogły sobie pozwolić na eksperymenty. Pewnym światełkiem w tunelu jest GamePass 

Opublikowano

Ależ oczywiście że wiem co miałeś na myśli :D 

Tymczasem Playstation Not Work https://status.playstation.com/pl-PL/

Znaczy działa ale w Elite już pograć nie można :/ 

Opublikowano

zelda botw jakos pozwolila sobie na innowacyjnosc i kreatywnosc, marian w mniejszym stopniu ale tez 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.