Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Sam nie wiem jakies dziwne to E3. Z jednej strony nowy Wolf i Metro prezentuja sie fenomenalnie, z drugiej brakuje mi jak do tej pory jakiegos powiewu swierzosci. Xbox X- nazwa to strzal w dziesiatke, konsola ktora zaczela zjadac swoj wlasny ogon. Dawac mnie juz CW bo mam kilka slow, nie szczedzac wulgaryzmow, do powiedzenia.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Po wczorajszej konfie największą beczkę mam chyba jednak z nazwy - przecież to, aż prosi się o chaos informacyjny na półkach. Ja (pipi)ę, no czekam aż pojawi się takie pytanie w milionerach. Nikt by tego poprawnie nie ułożył poza graczam-stulejarzami. 

N1EDSSP.jpg

Opublikowano

uns1gnjyvfj2tcnmoxki.jpg

A wy co, dalej Elite xd?

Opublikowano

czarek ogladasz temat, nie wstydz sie, wyrzuc to z siebie

Opublikowano

i tak zawsze kupowalem konsole sony. Teraz po prostu zakup playstation bedzie nieco przyspieszony

no ale ze nawet Halo nie pokazali ? :sapek:

Opublikowano

Wstaje rano o zastanawiam sie czy mi sie to śniło czy ta konferencja faktycznie była taka chvjowa.

Opublikowano

Pieknie sie zaorali w M$.Gdzie sa daddy i cezare teraz. Oriego ogra sie na kompie a reszta z tych gier moglaby nie wyjsc.Smieszne byly te bajki od ubi ze nowy assasin to nowa jakos.Ogladajac trailery widze wszystko to samo, tylko tym razem w fajnym settingu.

Opublikowano

BTW apeluje do wszystkich użytkowników, aby nie wklejać przecieków. Niech cały dzień taplają się we własnym szambie, poklepując wzajemnie po plecach i powtarzając sobie że Microsoft nic nie pokaże.

Wszystko po to aby móc się nacieszyć widokiem klapów po 23:00

giphy.gif<- klapy 

Zabawne jest czytanie wczorajszych postów :dynia:

Opublikowano

Jak czytam internet to dodatkowo brechtam, gdy czytam ze multiplatformy będą przynajmniej lepsze itd. na :dynia: otóż nie, dalej twierdze ze gry na PS4 Pro beda wyglądały tak samo dobrze bo nie będzie na sile wciskane 4K, nie wierze również ze Anthem szedł realtime z :dynia: w 4K

Mark my words

Opublikowano

jak gadalem ze cale te 6 terafankow pojdzie  w gwizdek na natywne 4k - boty szydzily

jak gadalem ze exow nie bedzie bo nie ma kto je zrobic bo studia microsoftu to obecnie 5 oddzialow (forza,halo,girsy, minecraft i rare) - boty szydzily

wczorajsza konfa to byla oczywista oczywistosc, jedyne co mnie zaskoczylo, ze wzorem poprzednich lat microsoft walizka pieniedzy nie zmusil zadnego powazniejszego studia do zrobienia exa (jak kiedys z sunset overdrive, ryse czy quantum break) - ale jak widac nowy model porsche na scenie to wazniejszy priorytet

zacytuje klasyka - community tego chcialo

Opublikowano

Wspolczuje tym co oczekiwali czegos poza zenada od tej konferecji, naiwnosc godna malych dzieci.

Opublikowano

Square ma jakas konferencje?

Opublikowano

photo-23740.jpg?_r=1428311752

Opublikowano

Te natywne 4K jest potwierdzone? Bo ja myślałem, że to po zwykła niekompetencja twórców jest źródłem gier z grafiką, która jest po prostu... ok?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

zaczyna się już zamazywanie rzeczywistośc, kruczek  broni  że to update konsoli, szkoda  tylko  update nr 2, więc podójne shame on you micro, shame on you,  szmaciarze.

Opublikowano

999zł

2886493-uncharted-4_drake-sully-farm.jpg

499 dolarów

crackdown-3-agent-city0_fsfw.jpg

piekne

z tym ze fun z crackdowna > uncharted 4 przy ktorym kazdy płakał do szkocji 

Opublikowano

Na szkocji, na szkocji.

Opublikowano

ale w tego liska przypominającego super mario 3d world to bede grał bardzo 

Opublikowano

999zł

2886493-uncharted-4_drake-sully-farm.jpg

499 dolarów

crackdown-3-agent-city0_fsfw.jpg

piekne

z tym ze fun z crackdowna > uncharted 4 przy ktorym kazdy płakał do szkocji

Jest możliwe.

Opublikowano

Ładnie wygląda ten nowy Xbox. I to na tyle jeśli chodzi o efekt wow z konfy M$.

Opublikowano

zaczyna się już zamazywanie rzeczywistośc, kruczek  broni  że to update konsoli, szkoda  tylko  update nr 2, więc podójne shame on you micro, shame on you,  szmaciarze.

Nie zapominaj że to:

no zapowiadać co roku nową konsolę to niezły rak, przyznaje. Ale Sony zawsze umiało G O L I Ć graczy

xD

Opublikowano

miałem go za rozsądnego chłopaka do dnia dzisiejszego ;/

Opublikowano

tak jak myślałem, wypuścili na szybko małe (pipi) plus odgrzane 3 kotlety. Mam nadzieje  że się przygotowują pod następną generację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.