Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

w czym tkwi problem lost odyssey?

Jest gra z 2007 roku.

Opublikowano

a SotC jest z 2005, więc to już ok?

Opublikowano

no i ?

Opublikowano

ofromo juz fail z failem co za słaba faja

Opublikowano
12 minut temu, _Be_ napisał:

SOTC będzie w 1080/60 fpsów i "dynamiczne 4k i 30 fpsów na ps4 pro :potter: 

To trzeba zwrocic uwage paru dziennikarzynom ze sieja ferment,tyle

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Wystarczy obejrzeć "dziennik" developera, a nie wyciągać informacje z dupy.

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

Tak to jest jak sie pisze bzdury bez chwili researchu 

Opublikowano

koniec 2005, poczatek 2006 - kazdy sie zachywal nowa, piekna gra na PS2 z olbrzymim światem, braku loading screenow, epickimi walkami z gigantycznymi przeciwnikami i emocjonowal sie fabula. Ta gra to był SOTC, chodził w 20 fps ale nikomu to nie przeszkadzało, bo gra była przegenialna a i wtedy nikt nie miał licznika klatek w oczach.

początek 2018 - wychodzi remake cudownej gry z PS2, SOTC. Emocjonujące walki? Epiccy przeciwnicy? Otwarte, ładne tereny, fabuła, gameplay? Nikogo to nie obchodzi, ważne jest czy gra chodzi w 4K czy może w 1440p. Istotnym jest to czy gra trzyma stałe 30 klatek czy 60. 

nie wiem jak wam ale smutno mi w hui jak to czytam :frog: 

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Czyli tak się interesujesz grą, że pewnie nie widziałeś tego co wrzucałem. No zgadzałoby się to z tym co reprezentują klapy.

Opublikowano

NIE MA 4K NA PROSIAKU! Proszę tutaj nie kłamać. Może jakaś gra 2d wyciągnie 4k

Opublikowano

przeciez ophermo obchodzilo w 2005 roku, napisal ci ze nie gral bo bylo 20fps xddd zyebany juz od dziecka xddd

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

. Istotnym jest to czy gra trzyma stałe 30 klatek czy 60. 

Rozmawiamy o technikaliach i jakosci wykonania remastera.

Smutno to mi sie czyta goscia, ktory udaje ze 20 FPS nie bylo problemem na PS2, otoz bylo, nie rob z ludzi starszych jakichs niepelnosprawnych, czy tam idiotow.

2 minuty temu, Ins napisał:

Czyli tak się interesujesz grą, że pewnie nie widziałeś tego co wrzucałem. No zgadzałoby się to z tym co reprezentują klapy.

Nie, obczailem sobie na stronkach z newsami, napisali tak a nie inaczej, mam czuc sie winny ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Niepełnosprawnego to ty od dłuższego czasu robisz z siebie. Inwalidę umysłowego. 

Opublikowano

Nie. Po prostu kolejny twój fail i tyle.

Opublikowano
8 minut temu, aphromo napisał:

Rozmawiamy o technikaliach i jakosci wykonania remastera.

Smutno to mi sie czyta goscia, ktory udaje ze 20 FPS nie bylo problemem na PS2, otoz bylo, nie rob z ludzi starszych jakichs niepelnosprawnych

goldeneye na n64 bylo goty a chodzilo w 15fps

pesy na ps2 w polu karnym zwalnialy jak cholera, chyba nawet pes5 w czasie gameplayu mial puste trybuny by wyrabiala konsola, mgs3 mial w cutcenach prawie caly czas 15-20fps

przykladow mozna mnozyc i nikt nie wybrzydzal ale skad to mozesz wiedziec jak wtedy nawet plemnikiem w spodniach starego nie byles

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Smutno to mi sie czyta goscia, ktory udaje ze 20 FPS nie bylo problemem na PS2, otoz bylo

no, pamietam jak plakalem whooi jak mi framerate spadal do 20fpsow na moim unimorze siesta 3, 25 cali, rocznik 2000, grajac w jedna z najlepszych gier generacji

Opublikowano

ale ty musiales wtedy byc niepelnosprawny kinoji

Opublikowano

20 fps to tam chuy, ja nie gralem przez brak AAx2 i chromatic abortion

Opublikowano
31 minut temu, Ficuś napisał:

goldeneye na n64 bylo goty a chodzilo w 15fps

przykladow mozna mnozyc i nikt nie wybrzydzal ale skad to mozesz wiedziec jak wtedy nawet plemnikiem w spodniach starego nie byles

No mozna i tak wiadomix, mozna i tak.

34 minuty temu, Ins napisał:

Nie. Po prostu kolejny twój fail i tyle.

Napisz skarge, np. do PPE bo tam tez failuja, i pieniadze za to biora.

Opublikowano

Myślisz, że wchodzę na PPE ? Nie mierz wszystkich swoją miarą.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
47 minut temu, Rayos napisał:

koniec 2005, poczatek 2006 - kazdy sie zachywal nowa, piekna gra na PS2 z olbrzymim światem, braku loading screenow, epickimi walkami z gigantycznymi przeciwnikami i emocjonowal sie fabula. Ta gra to był SOTC, chodził w 20 fps ale nikomu to nie przeszkadzało, bo gra była przegenialna a i wtedy nikt nie miał licznika klatek w oczach.

początek 2018 - wychodzi remake cudownej gry z PS2, SOTC. Emocjonujące walki? Epiccy przeciwnicy? Otwarte, ładne tereny, fabuła, gameplay? Nikogo to nie obchodzi, ważne jest czy gra chodzi w 4K czy może w 1440p. Istotnym jest to czy gra trzyma stałe 30 klatek czy 60. 

ztm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.