Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tyle skrywanych fantazji o gunwach obesranych i penetracjach analnych że aż Spencer wyszedł naprzeciw i kompletnie zrezygnował z eksów. xDddddddddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 541,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
24 minuty temu, Mendrek napisał:

Sorry typie, ale dość jechania na moim garbie, spadaj z powrotem do szeregu randomów skąd przybyłeś...

Wreszcie Ci jaja po 16 latach urosly.

Opublikowano

mendrek jaki rage, psycha siada, gier brak na szrota4, gry w plusie to syf, nie o takie plejsztejszon walczyłeś pół życia na forum ;)

Opublikowano

Jaka lustracja na forum. Dowod osobisty, akt urodzenia, ostatnie 6 miesiecy wplywow na moim koncie i cos jeszcze panu podac, czy to wystarczy? Jak ty czujesz potrzebe 16 lat robic na internetowym forum sobie 2nd life bo nie masz 1szego, to nikt ci nie broni. To ze ja nie chce dzielic swoich informacji z low-lifeami twojego pokroju, niekoniecznie musisz pojmowac. ‚Przejawiac growa glupote’ - mowi ktos kto ma 1 platforme a mysli ze wie wszystko o wszystkim, gra w dragons dogma czy inne hujo.stwo i mowi ze lepsze od wiedzmina, poleca gow.niane indyki pokroju tokio jungle, kupuje martwa, przez nikogo niechciana vite i 1000 innych (pipi)a bubli. 16 lat pyer.dolisz tutaj swojego glupoty? A do dzisiaj nic ciekawego nie udalo ci sie naskrobac. Skasuj konto - wez sie za siebie. Powaznie.

Opublikowano

Co ma byc, to bedzie. Ja juz sie nasluchalem na swoj temat, dosyc tego.

Opublikowano

dobrze, z nimi trzeba krótko, nie ma co się pieścić 

Opublikowano

Co się wyrabia w tym temacie, jaki rage przez ostatnie kilka godzin :obama:

Opublikowano
8 godzin temu, aphromo napisał:

Moj PSN ID to naanzu.

bez kropki

Profil i trofea ustawione jako prywatne czyli dalej nie wiadomo czy nie teoretyk gawedziarz xd

Opublikowano
Cytat

Napiszę jeszcze raz, bo niektórzy na forum nad interpretują albo świadomie manipulują moimi opiniami(pozdro @Rozi )

Jeżeli gra zostanie wydana w tym stanie w którym znajduję się obecna beta to moim zdaniem okaże się całkowitą  PORAŻKĄ. Questy są powtarzalne, bliźniaczo do siebie podobno i  wykopywanie setny raz tej samej skrzynki w żaden sposób nie ekscytuję. Mimo że nawet dodali w becie parę urozmaiceń (płacząca skrzynka zalewająca pokład :D 

Jednocześnie mimo tych braków podoba mi się jak cała gra jest zbudowana, jak jest oryginalna  i wierzy w inteligencje i  kreatywność graczy (bez znaczników, podpowiedzi itd.) - jeśli coś na rozum powinno zadziałać, to po spróbowaniu tego w grze często okazywało się że to działa. Pod tym względem gra jest unikatowa 

Moim zdaniem nie będzie to jakiś mesjasz, gra 9/10, ale bardzo solidna produkcja 7/10, która przy odpowiednio dodanej zawartości zyska swoich fanów. Niestety dobrnęliśmy chyba do momentu na forum, że napisanie jakiejkolwiek pozytywnej opinii o grze na Xboxa spotyka się z szyderą i wyśmianiem. 

Jebaniutki, konferencję prasową zwołaj XD

Opublikowano

zJez58c.jpg

Ms>Sony>Kartony Niny jezeli chodzi o exy. Co to bedzie za piekny rok :pirate:

Opublikowano

Mi beta Sea of Thieves, siadla bardzo, w ekipie gra sie świetnie, fajnie zaznać czegoś nowego, a woda to po prostu  :banderas: ale co klapy mogą o tym wiedzieć, siedząc w nudnym jak piz,da plejstejsion świecie ? 

:pirate:

Opublikowano

piraci to dopiero początek, co to bedzie na premierę crackdown 3 :0

a klapy co "mamo nie teraz wzruszylem sie w detroit musze pobyc sam ze sobą"

Opublikowano
To hajpowanie Sea of Thieves przez autyzmaksa i zgraję, to jedna z najśmieszniejszych rzeczy ostatnio na forum.

Niby co mają hajpowac, nowe seriale na showmaxie? Już nie mogę doczekać się beki z tego nowego crapa Rare jak pojawią się recenzje.

Klapy będą zagrywa się w SoTc, Yakuze 6, Ni No Kuni 2, God of War, a frajerzy jak zawsze, crap od tego chore po.j.eba spencera.

:kaz:

Opublikowano

je,bać te wasze denne klapersko-bockie exy, monster hunterek powyżej 90 na meta i tylko to się liczy :3

Opublikowano

baw sie dobrze na tym amatorze w niestabilnych 30 klatkach :yao: jak plebs 

Opublikowano

plebs to cię robił

Opublikowano

prawnik, a brak mu sensownych argumentow do obrony :yao: pewnie tylko kawe robisz mecenasowi i grasz w fife kiedy nikt nie patrzy, co? 

Opublikowano

:I

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

Niby co mają hajpowac, nowe seriale na showmaxie? Już nie mogę doczekać się beki z tego nowego crapa Rare jak pojawią się recenzje.

Kupione recenzje z metacritica nikogo w obliczu miodu jakiego dostarczają weterani branży RARE :banderas: Hypujesz się na swoje taśiemce, a tutaj nowe IP od królów konsolowych gierek. Dobrze, że nie jestem klapem, bo bym chyba musiał powiesić się z zadrości widząc Sea of Thieves.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupione recenzje z metacritica nikogo w obliczu miodu jakiego dostarczają weterani branży RARE

Chyba w obliczu wody, bo poza tym to ta zbiedzona wersja ac:bf za wiele nie dostarczy

Opublikowano

Opinia ludzi którzy nie grali tak bardzo nikogo. :banderas: Sea of Thieves będzie wymieniana jednym tchem obok Sunset Overdrive jako tytuły wybitne konsolowe.

Po prostu człowiek odpala i czuje, że to gra od legend branży. Sam miód, niesamowite wykonanie i zabawa, zabawa jeszcze raz zabawa. Klapy będą jarały się graficzką i skryptami w GoWie, a my będziemy plądrować wyspy i przeszukiwać wraki statków toczą przy okazji serdeczną bekę z klapów. Warto było czekać, RARE nadal w formie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.