Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

To można jeszcze bardziej upośledzić grę pokroju Black Flag? xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupione recenzje z metacritica nikogo w obliczu miodu jakiego dostarczają weterani branży RARE :banderas:

krąży plotka, że przy developingu SoT robił ktos z ekipy sprzątającej z czasów Concera na N64

Opublikowano
6 minut temu, kes napisał:

To można jeszcze bardziej upośledzić grę pokroju Black Flag? xd

Ja się zastanawiam, czy można bardziej upośledzić mózg posiadacza Xśmiecia.

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

Ja się zastanawiam, czy można bardziej upośledzić mózg posiadacza Xśmiecia.

Myślę, że po rundce w BF1 by się to stało. 

Opublikowano

Ms ledwo pierdnął informacją o XGP, dał bieda wersję nadchodzącego sztosu od Rare, a klapy już tak mocno damage control włączają, zakrzywiając rzeczywistość. 

Pięknie będą im odbyty pękały :banderas:

Opublikowano

Ej klapy jesteście mężczyznami ? :mocking:

Opublikowano
9 minut temu, nobody napisał:

krąży plotka, że przy developingu SoT robił ktos z ekipy sprzątającej z czasów Concera na N64

no nie spodziewałem się po tobie kłamstw nobody. 

W branży developerskiej zawsze jest duża rotacja, ludzie odchodzą i przychodzą do studia, to naturalne że duża część ekipy odpowiedzialnej za "Concera" (xD) już nie pracuję w Rare, ale mimo wszystko część ekipy wciąż jest obecana jak na przykład Gregg Mayles creative director SoT który pracuję w Rare od 1989 roku (!).

Poza tym wciąż widać, jakby to nazwać, ciągłość tradycji w Sea of Thieves widać inspirację nigdy nie ukończonej gierki Rare na SNESa o piratach. Ponadto gra ma ten Rarowy sznyt, czyli bierze popularny obecnie gatunek gier jak np platformówki popularne za sprawą Super Mario 64, czy strzelanki popularne na PC i robi je całkowicie po swojemu (Banjo Kazooie i Goldeneye) tak samo Sea of Thieves inspirowane było Destiny, The Division i innymi rakami, ale mechanika gry jest całkowicie odwrócona do góry nogami w sposób rewolucyjny i bardzo odważny. 

Opublikowano

Ja slyszalem ze przy developingu God of Wara, Days Gone i TLOU 2 pracowala ta sama ekipa :kaz: 

Opublikowano

Dobry żart ;) prawie tak zabawny jak boty jarające się grą na 7

Opublikowano

To nadal lepsza ocenia niż ta, którą dostałby RDR przed meksykiem. 

Opublikowano

Średnia na metacritic mówi co innego zielone gnojarze :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

to ta strona z 97 dla Zewu Dziczy?

a to ok

Opublikowano
58 minut temu, asax napisał:

no nie spodziewałem się po tobie kłamstw nobody. 

W branży developerskiej zawsze jest duża rotacja, ludzie odchodzą i przychodzą do studia, to naturalne że duża część ekipy odpowiedzialnej za "Concera" (xD) już nie pracuję w Rare, ale mimo wszystko część ekipy wciąż jest obecana jak na przykład Gregg Mayles creative director SoT który pracuję w Rare od 1989 roku (!).

Poza tym wciąż widać, jakby to nazwać, ciągłość tradycji w Sea of Thieves widać inspirację nigdy nie ukończonej gierki Rare na SNESa...

no i następna konferencja po zwykłym trololo xd

Opublikowano

@Pupcio

a jakimiś dobrymi grami będziesz się jarał?

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

89 horizon, 97 zelda

to sie okresl jednoznacznie czy ja sie sugerujesz czy nie

Opublikowano
1 godzinę temu, nobody napisał:

No w Naughty Dogs jedyne co im ostatnio wychodzi to zaliczenie kumpla z biurka obok ;)

Opublikowano

Spodermon

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

89 horizon, 97 zelda

to sie okresl jednoznacznie czy ja sie sugerujesz czy nie

A czy ja kiedykolwiek pisałem coś na zelde? xD a horizon wiadomo c0rwa yebana nawet do 90% nie może dobić :dynia: 

Opublikowano

A BO TO RAZ?

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

No w Naughty Dogs jedyne co im ostatnio wychodzi to zaliczenie kumpla z biurka obok ;)

no i tak się dostarcza exy ze średnią powyżej 92% a nie ruchać graczy kasując im gierki i mówić że to dla ich dobra :kaz:

Opublikowano
4 godziny temu, Hum napisał:

Ms ledwo pierdnął informacją o XGP,

A forumowa cebula juz parady sambo jak w Brazylii, jeden dwa trzy abonamenty i pograne:fsg:

Opublikowano

ty jeszcze tu jesteś?

Opublikowano

Zrob publiczne trofea w profilu randomie teoretyku gawedziarzu bracie fuckyourselfa kuzynie mendrka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.