Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Pomijajac ze micro nie cche robic gier, bo ich nudzą,  widac ze zamiast spier,dolonego x one powinno wyjsc one S,  a teraz rowno z Pro  scorpio.

Ludzie poszli  na one S,  a teraz mieliby znowu sie przesiadac. Na szczescie micro  zrobilo  miekki pomost miedzy update 1 a update 2,  nie ma gier, wiec nie boli.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

tak jak myślałem, wypuścili na szybko małe (pipi) plus odgrzane 3 kotlety. Mam nadzieje że się przygotowują pod następną generację.

Myśle ze już jej nie będzie dla MS
Opublikowano

pomijając zapowiedź XOX, wsparcie 1st party jest niesamowite. aż mi się WiiU ze swoim starfoxem przypomniało.

Opublikowano

odezwie sie jakis xbot w koncu? :pawel:

Opublikowano

czarek daj glos, wyjdz z budy, juz po fajerwerkach

Opublikowano

odezwie sie jakis xbot w koncu? :pawel:

"głosy rozsądku" masz w temacie w dziale Xboxa

Opublikowano

Daddy już i mazzeo pisali  ze dziękują za zielone lata

Opublikowano

Siedze w pracy i rozmyślam o wczorajszej konferencji. Myślałem że konferencja mnie zachęci do kupna nowej konsoli ale zrobili coś zgoła odmiennego. Wczoraj chciałem sprzedać xboxa tak dobra to była konferencja. Dzisiaj stwierdzam na chłodno że po prostu olewam xboxa one x tak jak olałem prosiaka. Będę grał na ps4 i xbox czekąjąc na ps5. Xbox się skończy na xbox one x. Widać że powoli biznes im się nie opłaca. Po co konsola jak mamy windows 10 ? Wszystkie gry można tam opchnąć i to only cyfra bez możliwości odsprzedaży.  Cała biblioteka zapowiedzianych gier to stricte pc'towe indory które chętnie ogram za 2-10 dolców na wyprzedaży czy z humble bundle. Crackdown 3 może być fajnym sandboksem ale mi się ten gatunek przejadł. Forza to po prostu następna forza ja za samochodówkami nie przepadam (wygląda ładnie w 4k i hdr i tyle dobrego).  Z gier które na pewno kupie day one pozostało state of decay 2  (gra konsol nie sprzeda) , ori i cuphead. 2 z tych gier mogę odpalić na kompie w pracy czy w domu i xboxa nie potrzebuje do tego. State of Decay 2 wnioskując po jakości grafiki w sumie też dam radę :D 

Strasznie mi przykro po tej konferencji. Sony teraz nic nie musi zrobić aby dalej golić frajerów nostalgią i remasterami. Oni przynajmniej wiedzą co się sprzedaje. Obecnie w ogóle odechciewa mi się grać. Nie widzę nic z tytułów AAA dla mnie poza moją nową miłością Kingdom Hearts i xenoblade. Nowy AC tragedia, Metro ładnie wygląda ale nie wierzę w open worlda. Wszystko to już było i mam wrażenie że grałem w to kilkadziesiąt razy. Jak pomyślę że mam zagrać w to to już wolę książkę sobie nową kupić i ją przeczytać.

Ehhhh gdzie te konferencje z efektem wow. Coś nowego. Bethesda też dupy nie urwała obecnie nadrobiłem w robocie całą konferencje. Współczuję tym co specjalnie wstali.

Opublikowano

Nowy Wolf i horror od Mikamiego do pogrania za 4 miesiące. Ależ można jeszcze jak najbardziej. Mamy zwycięzcę E3.

Zwycięzca e3 czyli ktoś to pokazuje gierki, których kazdy sie spodziewał? Wystarczająco podsumowywuje to e3. 

Opublikowano

odezwie sie jakis xbot w koncu?  :pawel:

A jest jeszcze jakiś?

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Ragus też przepraszał za gify ze Skorpionem :lapka:

Opublikowano

Ja to tak bardziej ze względu na stare czasy kibicowałem Scorpio. Zresztą monopol Sony to też byłby rak, a wszystko ku temu zmierza.

Opublikowano

zwracami  sie sniadanie jak pomysle jaka grupe lgbt wspomoze grą dzisiaj ubisoft.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze MS zdechnie w tej generacji konsol i nie bedzie podsuwal Sony poyebanych pomyslow typu platne multi i proby zbanowania uzywek.

Opublikowano

Spoko, zaraz będzie dmg control. Najpierw boty muszą ustalić wspólną linię obrony w temacie o xboxie, a potem będą zakrzywiali rzeczywistość tutaj :)

phil-spencer-new-mugshot.png

Opublikowano

ale w tego liska przypominającego super mario 3d world to bede grał bardzo 

-lisek

-przygody ravena idącego do pracy z gitarrrrą

-pixelart bladerunner 

-state of decay 2 (mimo grafiki z ps3) 

-nowe metro 

-ori 2

to były fajne rzeczy do ogarnia na pc/xo, reszta ch,uj spancer wozi gnój, to już oficjalne xbox x to ostatnia konsola ms

Opublikowano

Mnie najbardziej rozyebal tekst spencera (swoja droga wspolczuje mu, ma taka sama role jak ten general, ktory wyprowadzal wojska usa z afganistanu): when i first saw minecraft in 4k i was blown away

XDDDD

Opublikowano

blown away mocne, podobnie jak we love fresh and new games po  minecrafcie xD

Opublikowano

pixelart bladerunner postawil mi sutki, nie powiem

Opublikowano

napalanie się na filmiki bez gameplayu jest prawie jak  napalaćs ie an filmiki Hideo.

Prawie

Opublikowano

Ja to tak bardziej ze względu na stare czasy kibicowałem Scorpio. Zresztą monopol Sony to też byłby rak, a wszystko ku temu zmierza.

Mi tam było bardzo dobrze za czasów dominacji szaraka i czarnuli :lapka:
Opublikowano

Tak w ogóle to co oni sobie myśleli zalewając taką toną g.owna na konferencji, że oglądają ich ludzie 15+?

Poszli przykładem Sony z tamtego roku, gdzie oglądaliśmy gameplay za gameplayem, ale poziom żenady przekroczył wszelkie standardy.

Ja już nie wiem czy tego nie puścili nikomu przed konferencja żeby sam ocenił czy jak

Opublikowano

Święta trójca? Gears of War 4 przed chwilą wyszło, Forza Horizon 3 tak samo i już dostała dwa dodatki, Forza 7 jest zapowiedziana, Halo Wars 2 jest z tego roku. Jedynie Halo 5 się powoli starzeje, więc tylko w tej kwestii może komuś czegoś brakować. Nie wiem co oni w kwestii tych trzech serii mieli jeszcze zrobić.

Ja rozumiem, że Sony w tym roku doje,bało po całości line-upem, ale takich wysublimowanych smaków jak na forum PSX Extreme nie ma chyba nigdzie xD. W tym roku mamy (i też później jak niektórzy słusznie zauważyli): Halo Wars 2, FH3 HW, Cuphead, Crackdown 3, Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Motorsport 7, ten lisek śmieszny, Ori 2, a tylko przejrzałem Twittera z rana, więc chyba coś jeszcze pewnie jest za rogiem. Do tego Xbox z platformy najsłabszej staje się najmocniejszą, co teoretycznie oznacza multiplatformy dostające boosta z bekowego 720p i 900p do 1080p i 4K. Scorpio to tylko update Xbox One, a nie nowa konsola więc nie będzie żadnego je,bnięcia bo nie porzucają obecnych posiadaczy X1. Ale byście dopiero ku,rwili jakby faktycznie były gierki typowo pod Scorpio :teehee:. Do tego wsteczna z Xboksem, kiedy Sony wycina jakąkolwiek wsteczną z PS4 i wciska gierki z PS2 za hajs. Ja nie wiem, musieliby chyba zapowiedzieć Half Life 3, żeby ktoś tutaj był zadowolony. Niczego się po Microsofcie który od Kinecta z ch,ujem na głowy się pozamieniał nie spodziewałem i jestem miło zaskoczony.

głos rozsądku

:topkek:

Opublikowano

nic sie nie stało, rozejść się

Opublikowano

switch z marianem za 300dolcow, ps4pro/ps4 z milionem gier, odtwarzacz indykow w 4k za 500dolcow - no ciezki wybor beda mieli gracze pod koniec roku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.