Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
20 godzin temu, nobody napisał:

Dlatego ja w 2018 ogrywał będę świeżutkie eksluzywne ip w postaci nowego action rpga od PLATINUM GAMES

1rBKJZ.gif

I ambitny projekt klasycznego slashera, rozpoczęty od jednego kolesia, który zyskał wsparcie Sony

VP0Lz9.gif

I się z was (pipi) zwierzeta śmiał d9e381df5ea47caea80b4a6f50421959.jpg?w=5

miliardowy slaszerek z chin, tym razem robiony TYLKO przez jednego  chinola?

no zapowiada się megatona, biere w ciemno, bo to (pipi) wyląduje tez na dnie steama za dolara, obok innych podobnych jajec 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

oho następny xd

to ile tych slasherów wyszło w tej generacji poza Bayonettą 2 z 2014? 

Opublikowano

no zaraz wychodzi god of war

xd

Opublikowano

Wystarczyło wydać monster hunter na coś innego niż konsole dla dzieci i już rekordy sprzedazy.

Opublikowano

Zwykle tu nie pisze, ale teraz nie wypada nie wspomniec o Sea of Thieves.

Mendrek where is your god now?

Opublikowano

https://www.polygon.com/2018/1/29/16930892/xbox-one-exclusive-games-analysis-microsoft

Według źródeł Polygonu Microsoft może wykupić EA xDDDDDDD 

Cytat

Some of the names being thrown around as possible acquisitions by Microsoft are, frankly, astounding, even unthinkable. But the fact that they are doing the rounds is instructive. The most recent one we heard (from a reliable source close to Microsoft) was, in fact, Electronic Arts. We also heard a whisper about Valve and about Korean outfit PUBG Corp., which Microsoft last year signed to a timed exclusive for its hit survival shooter, PlayerUnknown’s Battlegrounds.

co oni tam ćpają? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jakby ich wykupili i zamkneli :banderas:

Opublikowano

Ino xbox

Opublikowano

c0rwa, teraz się zorientowałem, Rozi by się zapłakał - Battlefield exem na Xboxa xD

Edytowane przez asax

Opublikowano

Niech microsoft sony kupi

Opublikowano

SK4TE na Skorpionie? 

o kurczę

Opublikowano

DUu-3y5X4AU_OWv.jpg:large

KOTOR 3, Jade Empire 2, nowy  Mass Effect :obama: 

Opublikowano

połączyć ea access i game pass w jedno i to na xboxie? to ma sens

Opublikowano

Jeszcze niech Microsoft kupi ubisoft. Trójkąt bermudzki raka, tak może nazywać się kolejny xbox.

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

połączyć ea access i game pass w jedno i to na xboxie? to ma sens

Yup. Fifa, Madden, Star Wars nadal multiplatformami, ale exclusive content dla Xboxa i gry cyfrowo w dniu premiery za 29zł miesięcznie. 

Opublikowano

ubisoft? wlasnie ogrywam watchdogs 2 i miasto oraz misje sa zayebiste

rockstar niech sie uczy - gta na tej generacji? nope, a ubi dalo nam 74 assasiny, 32 watchdogsy, 16 far crajow i robi fotorealistyczne sea of thieves, jak tu nie kochać :**

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Jeszcze niech Microsoft kupi ubisoft. Trójkąt bermudzki raka, tak może nazywać się kolejny xbox.

wezyr już się przygotowuje, właśnie się rozgrzewa przy assassins creed III :yao: 

Opublikowano

Jakby MS wykupił Sony, to może, podkreślam może ci drudzy nauczyliby się robic cichy sprzęt, który można włączyć po 22:00. O dobrym i sztywniutkim serwisie nie wspominając. 

Opublikowano
22 minuty temu, asax napisał:

DUu-3y5X4AU_OWv.jpg:large

KOTOR 3, Jade Empire 2, nowy  Mass Effect :obama: 

To teraz wymien jakies dobre gry dla odmiany.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mam nadzieje ze sony ich by nauczylo robic menu konsoli bo te z xone jest tak pogmatwane, wolne, zamulaste i zyebane, ze zaraz mnie rozwali

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.