Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Akurat z dashem i paczami to prawda xd. Zamula strasznie i co druga gra dostaje na mordę 10gb aktualizacji. Gdzie te czasy 360 z szybkim daszem i paczami liczonymi w MB [*]

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

Nadkonsola kolejna gra ze średnią o której zielone przegryw mogą pomarzyć. Kolosy 92%, a zaraz Yakuza 6, Ni No Kuni 2 czy God of War.

:banderas: THIS IS LIVING :banderas:

A jakieś nowe gry? No i nie kumam czemu multiplatformy tutaj wrzucasz

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

Akurat z dashem i paczami to prawda xd. Zamula strasznie i co druga gra dostaje na mordę 10gb aktualizacji. Gdzie te czasy 360 z szybkim daszem i paczami liczonymi w MB [*]

aha, jak dobrze, że na innych konsolach nie trzeba ściągać patchy

Opublikowano

Czyli już wiemy jakie pierwszy gry na PS5 osiągną 90% na MC - TLoU Definitive Edition 4k I Kolosy Super Dooper Remix :pawel:

Opublikowano

Yakuza 6, ja (pipi)ie, w ciagu roku wyjdą u nas TRZY YAKUZY (Zero, Kiwami, 6) i jeszcze w tym roku 2 Kiwami wpada xD Ale to u botow są tasiemce :yao: Milionowa Yakuza, siódmy GoW :pawel: 

1 minutę temu, raven_raven napisał:

aha, jak dobrze, że na innych konsolach nie trzeba ściągać patchy

na switchu wkladasz i grasz :cool: zazwyczaj :yao: no ale przynajmniej patche nie zajmują kilka GB 

Opublikowano
20 minut temu, nobody napisał:

nie, ale remake remastera już trochę bardziej :v prowokujesz czy znów załączyłeś nier autyzmatę?

remake czy remaster co za różnica ta gra już wyszła. Czy gameplay się zmienił? Fabuła? Dodali coś nowego? NIE NIE i NIE. Gra taka może dostać 8/10 ale nie więcej bo jest kopią gry która wyszła. A robić z niej goty to już kompletny poziom autyzmu albo fanbojstwa. Kto zagra pierwszy raz spoko. Zazdroszczę przeżycia fajnej przygody.

Opublikowano

Gwoli ścisłości wrzucam listę gierek których @Ficuś nie ogra, by brać to pod uwagę, gdy wystawi w końcu ocenę konsoli na którą całe forum czeka od 5 lat: :pawel:

1. Forza Horizon 2, 3, 

2. Forza Motorsport 6, 7,

3. Cuphead,

4. Ori and the Blind Forest, 

5. Halo MCC,

6. Quantum Break,

7. Ryse,

Opublikowano

@raven_raven

Na ps4 nie musisz ściągać pacza i możesz grać bez. Co więcej możesz na początku zainstalować grę, a pacza ściągać w tle już grając. Już nie wspomnę że  instalowanie gier z płyty trwa 20s :reggie:

Opublikowano
13 minut temu, Rayos napisał:

@raven_raven na śląsku najwidoczniej mają modemy na wungiel i trochę im przymula :yao: 

może pieniędzy z prezentów ślubnych na dobry router nie wystarczyło :D

Opublikowano

a na x1 nie można grać bez patcha? nie wiem, bo dla mnie to nie jest k,urwa problem odpalić ściąganie patcha jak idę sobie herbatę zrobić, ale widzę nagle w 2018 to wielki problem, że gry mają patche xDDD

i za każdym je,banym razem jak mi ktoś mówi, ze mogę grać bez patcha. Tak, dokładnie po to mam konsolę w 2018, żeby grać w offline w niedoje,baną wersję gry bez patcha

na pewno bez patchy i offline najlepiej grać w sieciówki, na które najwięcej tutaj jest narzekania

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

Gwoli ścisłości wrzucam listę gierek których @Ficuś nie ogra, by brać to pod uwagę, gdy wystawi w końcu ocenę konsoli na którą całe forum czeka od 5 lat: :pawel:

1. Forza Horizon 2, 3, 

2. Forza Motorsport 6, 7,

3. Cuphead,

4. Ori and the Blind Forest, 

5. Halo MCC,

6. Quantum Break,

7. Ryse,

super, dwie i pół fajnej gry xd

Opublikowano
12 minut temu, kermit napisał:

ficek ogrywa tylko cebule z gempasa wiec o fh3 może zapomnieć

Nie tylko ;)

4 minuty temu, Hum napisał:

Forza Horizon 2

4 minuty temu, Hum napisał:

Ori and the Blind Forest

Dzisiaj je pobierze :lapka:

Opublikowano

No ale mieć już X1 a nie zagraćw Oriego, Cupheada, Godrizona 3 to trochę beka 

Opublikowano

i myślenia

Nie wiedziałem, że jest jakaś akcja w stylu "zrzuta na gierki dla ficusia". Mogę gdzieś smsa wysłać?

Edytowane przez Hum

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

super, dwie i pół fajnej gry xd

je.bać apator

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ori i forza horizon2 juz sie sciagaja koledzy, spokojnie, bedzie bombardowanie tylko niech sie te gigabajty goowna posciagaja, przejsc to co teraz sciagam, potem kolejne, powoli

switch - patche do gier po 50-100mb, wkladasz i grasz, brak always online, jedynie chyba 3 czy 4 gry wymagaja sciagniecia gigabajtow z neta, menu konsoli puste ale dziala jak burza, ostatnia prawilna konsola to jest

czy juz wspominalem jakie te menu jest nieintuicyjne? postow nie chce3 mi sie szukac ale wy kuvva boty tym walczyliscie z klapami, ze niby nie jest gorsze xdddddd

Opublikowano

A nie zresztą?

Opublikowano

ja pier.dole ficuś jaka jałmużna, konsola z pomocy dla powodzian, konta od kolegów, switcha zabrał dziecku z hałdy wungla :rotfl: 

może trzeba wysłać smsa od treści pomagam? 

Opublikowano

Ficuś ale Girsy to zacznij od początku jak człowiek, zwłaszcza że Gears of War UE też jest GamePassie 

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

ja pier.dole ficuś jaka jałmużna, konsola z pomocy dla powodzian, konta od kolegów, switcha zabrał dziecku z hałdy wungla :rotfl: 

może trzeba wysłać smsa od treści pomagam? 

A może zajebista społeczność PE?

Opublikowano

Vita z abonamentu z sieci play, ps4 z prezentow slubnych, dniowy switch w promocyjnej cenie bo gornik ma lepsza grafe w 4h i hdr w horizon, a teraz pozyczony loniak, do kupna byl tylko pad, obemix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.